TOP 5 produktov z AliExpress #30

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Prvú adventnú nedeľu máme za sebou a Vianoce už pomaly vykúkajú spoza roha. Dodajte vianočný nádych aj vášmu príbytku - vyzdobte ho svetielkami, vianočnými dekoráciami a vôňou medovníkov. Všetko, čo pre dokonalé Vianoce potrebujete nájdete v čínskom gigante AliExpress.

Nezabudnite na dlhšiu dodaciu dobu pri nákupoch z Číny. Ak chcete na Vianoce potešiť blízkych darčekmi z AliExpress je najvyšší čas uskutočniť objednávku! V dnešnom diele ponúkame malú inšpiráciu na vianočné dekorácie a maličkosti, ktoré robia Vianoce tak čarovnými.

Ponožky s vianočným motívom

TOP 5 produktov z AliExpress #30

Kedy môžete nosiť smiešne ponožky so sobíkmi, Mikulášmi či škriatkami ak nie na Vianoce? Teplé ponožky vám príjemne zohrejú nohy v studenom zimnom počasí a veselé motívy zase zlepšia náladu vám aj ostatným okolo vás. :-) Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 1,04 €

Vianočné svetielka

TOP 5 produktov z AliExpress #30

Nič nedodá nášmu príbytku čarovnejší nádych ako vianočné svetielka. Už dávno neplatí, že patria iba na vianočný stromček. Môžete si nimi ozdobiť dom z vonku, zavesiť ich na okná, balkón, stenu alebo ich použiť iným spôsobom. Predstavivosti sa medze nekladú! Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 7,48 €

Detský sveter so sobíkom

TOP 5 produktov z AliExpress #30

Vianoce si najviac užijú aj tak deti. Predstavte si ich hrdé pohľady, keď sa do škôlky či školy vyberú v tomto roztomilom vianočnom svetri. Zaručene budú hviezdou celej triedy! A vy budete mať menej starostí s ranným obliekaním. ;-) Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 9,70 €

Vianočné oblečenie pre zvieratká

TOP 5 produktov z AliExpress #30

Vášho štvornohého miláčika nemôžete z osláv najkrajšieho sviatku roka rozhodne vynechať! Oblečte ho “do gala”! Z tohto veselého vianočného kostýmu budete mať pravdepodobne aj tak väčšiu radosť vy, ako váš chlpáč. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 9,70 €

Plesové šaty

TOP 5 produktov z AliExpress #30

Určite máte teraz plný hlavu Vianoc, nezabúdajte však ani na plesovú sezónu, ktorá po nich začína. Na plesové šaty si z AliExpress iste nejakú dobu počkáte, nenechávajte preto výber na poslednú chvíľu. V týchto nádherných šatách budete iste najkrajšia dáma celého plesu! Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 134 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa