TOP 5 produktov z AliExpress #9

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Bojíte sa, že pri tom množstve produktov vám tie najlepšie vychytávky uniknú? Preto je tu Tipli a naša pravidelná rubrika Bestsellery z AliExpress !

V dnešnom diele na vás čaká niečo pre detičky, niečo na spríjemnenie chvíľ v záhrade a neobídeme ani váš šatník!

Dámska suknňa

TOP 5 produktov z AliExpress #9

Chcete sa cítiť ako princezná? Nahoďte sa do tejto vintage sukne a zaručene si ten pocit priblížite! A je jedno, či v nej vyrazíte na svadbu, alebo len prechádzku do mesta. Hodnotenie predajcu: 99,2%.

Kúpiť na AliExpress za 14,71 €

Nafukovací sedací vak

TOP 5 produktov z AliExpress #9

Tento nafukovací vak si môžete zobrať na festival, na pláž alebo si na ňom len tak leňošiť v záhrade. Rýchlo sa nafúkne a zbalíte ho do malého vrecka - jednoducho ho so sebou prenesiete kamkoľvek. Hodnotenie predajcu: 4,7 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 23,34 €

Interaktívna hra pre deti

TOP 5 produktov z AliExpress #9

Prázdniny sa začali! Hor sa hrať na dvor, ku bazénu, k jazeru! Ale čo v tie upršané dni? Zabavte deti interaktívnou hrou s tučniakmi. Hodnotenie predajcu: 98,2 %.

Kúpiť na AliExpress za 6,17 €

Traky s motýlikom

TOP 5 produktov z AliExpress #9

Leto je okrem iného aj obdobie svadieb a osláv. Spravte zo svojho malého chlapčeka pravého elegána! S týmito trakmi a motýlikom bude za hviezdu. Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 1,65 €

Nafukovací bazén

TOP 5 produktov z AliExpress #9

Nechce sa vám za osviežením cestovať na kúpalisko či k jazeru? Alebo vám vadí to množstvo ľudí? Zaobstarajte si vlastný nafukovací bazén a ani jeden z týchto problémov už nebudete musieť riešiť. Hodnotenie predajcu: 97,6 %.

Kúpiť na AliExpress za 126 €

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa