TOP oblečenie a doplnky na behanie z AliExpress

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Chladnejšie počasie so sebou prináša ideálny čas, vydať sa do prírody športovať. Vynikajúcou alternatívou je behanie, ku ktorému nepotrebujete veľa vecí. Kondičku si každým behom zlepšíte, čerstvý vzduch vám prospeje, prídete na iné myšlienky a ako sa obliecť, vám už poradíme.

Behať môžete začať v akomkoľvek veku, pokiaľ nemáte problémy s kĺbmi a srdcovocievne choroby. Začať môžete 20 minútovou rýchlou chôdzou a potom sa pustiť do behania. Ideálne je, ak by ste behanie opakovali dva až trikrát týždenne. Behaním si posilňujete srdce, pľúca a krvný obeh. Nezabudnite na jednu dôležitú vec. Hodinu a pol až dve hodiny pred behaním sa neodporúča jesť. V obchode AliExpress sme pre vás vybrali bežecké topánky, oblečenie a doplnky, ktoré by vám pri behu nemali chýbať.

TIP: Hľadáte športové oblečenie a obuv na behanie, ktoré by ste si mohli vybrať so slovenského eshopu? Navštívte A3 SPORT a nakupujte cez Tipli výhodne.

Bežecké topánky

  • Cena: 96,02 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 27 dní

Najdôležitejšou výbavou každého bežca sú bežecké topánky. Oplatí sa investovať do drahších tenisiek, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov, odvádzajú pot a rýchlo schnú. Taktiež musia dobre sedieť na chodidle. Vyberajte si ich aj podľa vzdialenosti, ktorú plánujete zabehnúť. Tenká podrážka sa hodí na kratšie bežecké vzdialenosti a hrubšia na dlhšie. Značkové bežecké topánky ASICS sme pre vás vybrali v obchode AliExpres

Bežecké topánky

Kvalitné bežecké topánky kúpite na AliExpress.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Zákazníci hodnotia obchodníka pozitívne. Objednávku dostali načas a sú spokojní s kvalitou obuvi. Odporúčajú dokonca objednať si o pol čísla až číslo väčšie číslo topánky, ako bežne nosíte.

Zobraziť na AliExpress

Bežecké oblečenie

Bežecké oblečenie

Adidas legíny má v ponuke aj online obchod AliExpress.

  • Cena: 35,73 eur
  • Doprava na Slovensko: 3,10 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 27 dní

Druhou najdôležitejšou výbavou bežca je správne bežecké oblečenie. To by ste mali prispôsobiť podľa meniacich sa ročných období. V chladnejšou období nezabúdajte na funkčné prádlo, ktoré hreje a na nepremokavú bundu. V letnom období je ideálne bežecké oblečenie ktoré odvádza vlhkosť a príjemne chladí. V čom behať, je na vás. Základné oblečenie tvoria bežecké kraťasy a tričko. Dámske bežecké oblečenie sa skladá z legín, trička a športovej podprsenky. Športové legíny na behanie Adidas dostanete kúpiť aj na AliExpress.

Hodnotenie produktu: 5 z 5 Tento tovar ohodnotil zatiaľ iba jeden zákazník. Ide o novinku, ktorú predstavil Adidas iba prednedávnom. Ten zároveň publikoval na stránke AliExpress fotografiu doručeného tovaru.

Zobraziť na AliExpress

Termoprádlo

  • Cena: 24,50 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 27 dní

Investovať sa oplatí aj do funkčného prádla na behanie, ktoré odvádza pot z povrchu tela na povrch trička. Malo by byť vyrobené technológiou dry-fit. Takéto funkčné tričko udržuje pri tele optimálnu teplotu a bežcovi zabezpečuje komfort pri behaní. Ideálne je pri behaní v zime, aby nedošlo k prechladnutiu organizmu. Pozrite si kvalitné termoprádlo, ktoré ponúka vo svojom obchode aj AliExpress.

Termoprádlo

V zime k behaniu potrebujete kvalitné termoprádlo z AliExpress.

Hodnotenie produktu: 4 z 5 Termoprádlo, ktoré je určené na chladnejšie počasie je dostupné v čiernej a sivej farbe. Zákazníci ho ohodnotili pozitívne. Je vyrobené z kvalitného materiálu a pohodlné na nosenie.

Zobraziť na AliExpress

Slúchadlá na behanie

Slúchadlá na behanie

Slúchadlá z AliExpress vám budú počas behania dobre držať na uchu.

  • Cena: 1,14 - 1,66 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 41 dní

Slúchadlá na behanie sú vynikajúcim spoločníkom, ak potrebujete zvýšiť bežeckú aktivitu. Do svojho mobilu si stiahnete vaše obľúbené skladby. Dokonca si ich môžete upraviť v špeciálnom programe na behanie, ktorý vám skladbu nahrá vo vami zvolenom takte. Slúchadlá by mali dobre sedieť na ušiach, aby počas behu nevypadávali. Jedny ideálne sme pre vás našli aj na AliExpress.

Hodnotenie produktu: 4,7 z 5 Zákazníci hodnotia kvalitu produktu, ktorá vzhľadom na nízku cenu veľmi dobrá. Niektorí kupujúci sa sťažujú iba na neskoršie dodanie tovaru, iní si zas chvália, že tovar dostali načas.

Zobraziť na AliExpress

Kapsička na behanie

  • Cena: 7,05 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 31 dní

Ak sa vyberiete behať na kratšiu vzdialenosť, postačí vám ak si so sebou zoberiete iba kľúče od bytu a mobil. Ak ste skúsený bežec a chystáte sa zabehnúť viac ako 10 km, zoberte si so sebou fľašu na vodu. Tá by vám nemala chýbať ani pri vysokých teplotách. Ľahko ju zbalíte do kapsičky na behanie od AliExpress.

Kapsička na behanie

Do kapsičky na behanie z AliExpress si pribalíte aj fľašu na vodu.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.Nakupujúci pozitívne hodnotia kvalitu tovaru, ako aj obchodníka. Tovar im väčšinou prišiel skôr, ako avizoval predajca. Niektorí dokonca využívajú priehradku na fľašu s vodou na umiestnenie mobilu.

Zobraziť na AliExpress

Bežecké hodinky

Bežecké hodinky

Bežecké hodinky z AliExpress vám zmerajú rýchlosť behu aj tep.

  • Cena: 76,97 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 27 dní

Bežecké hodinky sú dobrým pomocníkom pri behaní. Ak si nastavíte program behanie, okrem dĺžky trasy, času a priemernej rýchlosti vám ukážu frekvenciu teplu, výškový profil, počet spálených kilometrov a podobne. AliExpress ponúka kvalitné a značkové hodinky na behanie EZON, ktoré majú zabudované GPS. Dostať ich môžete v štyroch farebných kombináciách: červenej, modrej, sivej a zelenej.

Hodnotenie produktu: 4,7 z 5 Zákazníci hodnotia tento produkt a obchodníka pozitívne. Technické parametre, ktoré uvádza predajca presne sedia. Jeden zo zákazníkov dokonca odporúča nainštalovať si aplikáciu.

Zobraziť na eBay

Radi nakupujete výhodne?

Vďaka nákupu cez Tipli dostanete z každého nákupu peniaze späť. Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu na stránke Tipli a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet po každom nákupe.

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Sizeer, inSPORTline, ASOS,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa