Top vianočné darčeky z hej.sk, ktoré potešia každého

Tipy k nákupuTipy a triky  |  Nakupovanie  |  Vianoce  |  Ostatné 22. 11. 2021

November pomaly končí, a to znamená, že sa pomaly, ale isto blížia Vianoce. Možno si hovoríte, že ešte je dosť času na nákup vianočných darčekov, ale načo sa zbytočne stresovať? Odsúvate vianočné nákupy kvôli tomu, že si neviete rady s tým, čím svojich blízkych obdarovať? Máme pre vás pár fantastických tipov na top vianočné darčeky z hej.sk.

Internetový obchod hej.sk patrí medzi najväčšie slovenské eshopy. Nebudeme preháňať, keď si dovolíme tvrdiť, že v eshope zoženiete skutočne všetko, na čo pomyslíte. Predajca sa prioritne zameriava na predaj elektroniky všemožného druhu, ale zákazníkom prináša napríklad aj športové veci či kozmetiku.

Príbeh eshopu hej

Eshop Hej je na trhu už neuveriteľných 19 rokov. Vznikol v susedných Čechách v roku 1999 a pôvodne sa volal Kasa.cz. Postupne sa rozšíril aj do Poľska a k nám, kde aktuálne Hej.sk prevádzkuje 18 výdajných miest a 3 veľké Hejhouse kamenné predajne v Bratislave, Žiline a Košiciach. Nákupy v Hej sú vždy stávkou na istotu a inak tomu nie je ani tieto Vianoce. Pozrite sa s nami na to, ktorá elektronika vyčarí úsmev nielen pod vianočným stromčekom.

Kde nájdete predajne hej.sk?

Vedeli ste, že na Slovensku nájdete až 18 výdajných miest hej.sk? Pozrite sa, kde všade sa hej predajne nachádzajú, skontrolujte si otváracie hodiny a zakúpené produkty si môžete vyzdvihnúť osobne. Okrem toho máte k dispozícii aj 3 Hejhouse domy, ktoré slúžia aj ako predajne.

Nakupovať na hej.sk »

Najlepšie darčeky od hej.sk

Aj tento rok si lámete hlavu s darčekmi? Originálne vecičky, ktoré vyrazia dych každého obdareného sú napríklad mobilné telefóny. A čo takto nadupaný notebook? K tomu fantastická hej.sk zľava a okrem toho, že darujete top darček, tak aj ušetríte. Nechajte sa inšpirovať našim výberom darčekov, ktoré spravia radosť skutočne každému.

OLED TV LG

Chcete poňať Vianoce vo veľkom štýle? Kúpte nový televízor. Ideálne ten najlepší. Už ste iste počuli o technológii OLED, ktorá ako jediná dokáže zobraziť dokonalú čiernu farbu? Práve preto potom v TV vidíte všetky farby v ich presnom odtieni, ako keby ste boli naživo priamo na mieste vysielania. LG televízory su mimoriadne kvalitné a samotná značka patrí medzi priekopníkov OLED technológie, takže je to stávka na istotu. Využite Hej zľavový kúpón a kúpte televízor ešte lacnejšie.

Cena
Cena s cashbackom
Cena1 599 eur
Cena s cashbackom1 595 eur
oled lg

Parádny OLED televízor LG poteší celú rodinu.

Kúpiť televízor »

Mobilný telefón Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro

Elegantný Huawei Mate 20 Pro je jedným z najlepších mobilných telefónov, ktoré aktuálne môžete kúpiť

Vysoko elegantný mobilný telefón Huawei P20 Mate Pro patrí medzi najšpičkovejšie mobilné telefóny súčasnosti. Je vybavený špičkovým OLED displejom. Na fotenie kvalitných fotografií slúžia až 3 šošovky. Je vybavený čítačkou odtlačkov prstov a zároveň vyzerá fantasticky. O dokonalý dizajn sa postaral sklenený vzhľad zariadenia. Baterku nabijete bezdrôtovo a vydrží fičať naplno hodiny! Telefón je vysokoodolný, takže v pohode si na ňom môžete ťukať aj keď vonku prší. Huawei to bez problémov zvládne.

Cena
Cena s cashbackom
Cena999 eur
Cena s cashbackom996,50 eur
Kúpiť mobilný telefón »

Externý disk ADATA

Máte počítač plný hudby, filmov, fotografií a iných dôležitých súborov? Základ je bezpečné zálohovanie. Možno sa vám už stalo, že počítač vypovedal službu a obnoviť stratené súbory sa nepodarilo. Predchádzajte podobným nepríjemnostiam a kúpte si externý disk. Tento šikovný pomocník značky ADATApamäť 1 TB, čo bohate postačuje na ukladanie veľkého množstva súborov. Tento disk je navyše dostupný v mnohých farbách a aj vo vyšších pamäťových verziách.

Cena
Cena s cashbackom
Cena56,20 eur
Cena s cashbackom55,73 eur
ADATA

Majte svoje elektornické súbory v bezpečí na externom disku, kde sa nikdy nestratia.

Kúpiť externý disk»

Mobilný telefón iPhone XR

iphone XR

Cenovo dostupnejšia novinka z rodiny telefónov Apple je iPhone XR, ktorý má tie najlepšie recenzie.

Uvažujete nad kúpou nového telefónu od kalifornskej firmy Apple? Máte hneď niekoľko možností. Je tu minuloročný model iPhone X. Horúcou novinkou je novými technológiami nadupaný mobil iPhone XS, ktorý je však v plnej verzii dosť drahý. Lacnejšou alternatívou, ktorá sa teší maximálne priaznivým recenziám, je o čosi lacnejší iPhone XR. Predáva sa v rôznych farbách a jeho výkon poteší každého milovníka najnovších noviniek zo sveta Apple.

Cena
Cena s cashbackom
Cena1 039 eur
Cena s cashbackom1 036,04 eur
Kúpiť mobilný telefón »

Notebook Acer

Viete aký darček urobí radosť dospelákom aj deťom? No predsa nový notebook. Prenosný počítač si môžete vziať kamkoľvek a je skvelým pomocníkom pri práci, ale užijete si s ním aj kopec zábavy pri hraní hier či pozeraní filmov. Tento notebook Acer Swift 3 je vybavený najnovším procesorom, ktorý utiahne aj tie najnáročnejšie úlohy. Je ľahký, tenký a stane sa tak skvelým parťákom na všetkých cestách. Okrem toho je mimoriadne štýlový, takže z neho budete mať o to väčšiu radosť.

Cena
Cena s cashbackom
Cena704 eur
Cena s cashbackom702,24 eur
acer

Našlapaný notebook je super darčekom pre malých aj veľkých. Hodí sa na prácu aj zábavu.

Kúpiť notebook»

Mobilný telefón Nokia 3310

nokia 3310

Vynovená verzia najpopulárnejšíeho telefónu všetkých čias, to je nová Nokia 3310, ktorá je super telefónom pre najmenších alebo dôchodcov.

Pamätáte si časy, keď všetci hrali na mobile slávneho hadíka? Táto hra bola typická pre Nokia telefóny. Dobrou správou je, že ikonická Nokia 3310 je späť! Samozrejme v novom šate. Kúpite ju v niekoľkých farebných prevedeniach. Samozrejmosťou je farebný displej, funkcia dual SIM, prehľadné menu a ľahká ovládateľnosť. Do telefónu tiež v pohode stiahnete hudbu, ktorú môžete počúvať kedykoľvek budete mať chuť. Telefón nie je určený pre milovníkov top technológii, ale ako prvý mobil pre najmenších alebo jednoduchý telefón pre seniorov, poslúži znamenite.

Cena
Cena s cashbackom
Cena53,90 eur
Cena s cashbackom53,77 eur
Kúpiť mobilný telefón »
Radi nakupujete výhodne? Získajte až 25 % z nákupu späť!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, TPD, Mall.sk, Nay,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa