Vyberáme darček na Deň detí

Tipy k nákupuDeti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

S výberom vhodného darčeka na Deň detí je to trochu komplikovanejšie. Polročnému nedáte rovnaký darček, ako štrnásťročnému. Hlboko sme sa zamysleli a prinášame niekoľko typov na darčeky, ktoré potešia deti každej vekovej kategórie.

V roku 1925 sa konala Svetová konferencia pre blaho detí, ktorá poukazovala na problémy detí vo svete na ich práva a potreby a jej hlavným cieľom bolo urobiť radosť všetkým deťom. Prečo sa dňom detí stál práve 1. jún nie je známe. Prvýkrát sa Deň detí oslavoval 1. júna 1925 v San Franciscu. Až 21 krajín oslavuje Deň detí v tomto termíne. Slovensko tiež.

Kedy je Deň detí 2018?

Aj Deň detí 2018 oslavujeme 1. júna. Tento deň má na rozdiel od Dňa matiek a Dňa otcov určený pevný dátum. Preto, aby ste si ho lepšie zapamätali, a aby ste svojim deťom pripravili naozaj výnimočný deň.

Originálne darčeky pre deti

Vyberte darček, ktorý si vaše dieťa určite zapamätá a stále, keď sa naň pozrie si spomenie, aký bol ten prvý jún krásny.

Sladkosti v tvare kytice

lízanka

Sladkosti trošku netradičnejšie

Sladkosti potešia každé dieťa. Dodajte im netradičný tvar a darček, ktorý dostali sa im tak zapáči, že sa sladkosťami z neho neponúknu. Nechcú poškodiť to sladké majstrovské dielo. Cukríky, lízanky, obľúbené čokoládky alebo niečo, čo im bežne v roku nedoprajete, ale pokúšajú sa o to stále, keď vkročíte do potravín. Tvorbu necháme na vás. Sladká kytica má byť originálna.

Jedinečné tričko

Najlepší otec, najlepšia mama... a čo tak najlepšie dieťa? Alebo iný názov, či obrázok, ktorý vaše dieťa vystihuje. Aby vedelo, že tričko je len jeho a pre neho. Okrem trička získa aj pocit, že je jedinečné a že vy o tom viete. Nakúpte si potrebné veci a vyrobte mu ho spolu alebo ho dajte vyrobiť niektorým šikovným ručičkám podľa svojich predstáv. Stránok, kde ich nájdete je na internete viac ako dosť.

Kúpiť niečo originálne
tričko

Pocit jedinečnosti vďaka originálnemu tričku.

Nie je kniha ako kniha

kniha

Kniha nie je len o písmenkách.

Ponuka detských kníh je taká bohatá, že o netradičné knižné darčeky tiež nie je núdza. Vyberiete tým najmenším, ale aj náročnejším detským čitateľom. Pracovné zošity a doplňovačky prebudia v deťoch myslenie a kreativitu a encyklopédie záujem o svet okolo nás. Vyberte knihu, ktorú si vaše dieťa môže vytvoriť aj samé a nenápadne ho pripravte na dráhu spisovateľa.

Kúpiť knihu

Viac ako kreslenie

Máte doma malého maliara? Deň detí kreslenie na chodník je jednou z obľúbených podujatí organizovaných na tento deň. Okrem toho, že vaše dieťa ukáže, čo v sebe skrýva, stretne sa s inými deťmi a v ich spoločnosti si vychutná množstvo sprievodných akcií. Skákanie v nafukovacom hrade, maľovanie na tvár, skákanie vo vreci, preťahovanie s lanom a množstvo ďalších aktivít. Pozrite sa, či je podobná akcia aj vo vašom okolí, kúpte chodníkové kriedy a prežite pekný deň v kruhu rodiny.

kriedy

Kriedy na chodník a veľa zábavy.

Akcie nie len v blízkosti vášho domu

kolotoč

Kolotoč, na ktorý sa nezabúda.

Pestrý program sa na Deň detí snažia pripraviť všetky inštitúcie, ktoré majú s deťmi niečo spoločné. Knižnice, jazykové školy, divadlá, hrady... s akciami na MDD sa akoby vrece roztrhlo. Vyberte nejakú, ktorá je blízko alebo stavte na takú, za ktorou treba cestovať. Keby nebol Deň detí, pravdepodobne by ste sa za ňou nevydali.

Detské kino

Tajným snom vášho dieťaťa je rozprávka v kine, veľké pukance a kola? Máte príležitosť mu tento sen splniť, aj keď tieto dve potraviny zásadne odmietate. Je to Deň detí. Raz v roku môžete urobiť výnimku. Doprajte mu kino so všetkým, čo k tomu patrí. Určite sa niečo z toho ujde aj vám.

kino

Keď kino, tak so všetkým.

Veríme, že výberom našich darčekov ste sa inšpirovali a už teraz viete, ako prvý jún so svojimi deťmi prežijete.

★Tajomstvo, ako nakupovať darčeky lacnejšie.

Vedeli ste, že Tipli vám prináša tie najaktuálnejšie zľavy a kupóny? Skombinujte ich s cashbackom od Tipli a pri svojom nákupe ušetrite maximum.

Súvisiace obchody

Action Zážitky, Najdarček.sk, Tchibo, Hračkárik.sk, Baby Belly

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa