Vyberte si najlepšie mobilné telefóny Huawei

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Huawei je tretí najväčší výrobca smartfónov na svete a jeho sila naďalej rastie. Zaraďte sa aj vy medzi užívateľov mobilných telefónov a nakúpte výhodne cez Tipli, kde z každého nákupu dostanete peniaze späť. Pozrite sa na výber tých najlepších mobilov, ktoré má Huawei momentálne na trhu.

Svet užívateľov mobilných telefónov by sa dal rozdeliť do troch kategórií. Fanúšikovia značky Apple, Samsung a Huawei. Zároveň sú spoločnosti, ktoré posledné roky vedú boj v predajnosti smartfónov. Novinkou spoločnosti Huawei je, že už pravdepodobne vyvíja vlastný operačný systém, aby sa vyhol problémom so Spojených štátmi. Momentálne používa vo všetkých telefónov OP Android.

Spoločnosť Huawei

Celý názov spoločnosti znie Huawei Technologies a jej sídlo je v Číne. Vznikla v roku 1987 a vďaka svojim kvalitným produktom a dobrým cenám sa vypracovala až do rebríčka svetového výrobcu mobilných telefónov. Vlajkovými loďami línií Huawei P a Mate boli modely Huawei P10 a Huawei Mate 9. Ak by ste hľadali predaj mobilov Huawei P8 lite a P9 lite, tak ich už nenájdete. Ich predaj bol už ukončený. Vyberte si preto najnovšie mobilné telefóny Huawei, ktoré vám ponúkane za vynikajúce ceny.

Huawei P10

  • Cena: 377,80 eur
  • Veľkosť displeja: 5,1"
  • Farba: strieborná
  • Obchod: Hej.sk

Huawei P10 Dual SIM je špičkový telefón spoločnosti Huawei. Tento smartfón je do detailu prepracovaný, má štíhle telo a povrch s pôsobivým diamantovým zabrúsením po všetkých stranách. Náznaky nerovnosti nenájdete ani v miestach, kde sa nachádza integrovaný fotoaparát. Inteligentný telefón Huawei P10 má hrúbku 7 mm a nepatrnú celkovú hmotnosť. Tieto mobilné telefóny majú osemjadrový procesor a 4GB pamäť RAM. Vďaka dotykovému LCD displeju vám sprostredkujú neuveriteľné detailné scenérie.

Huawei P10

Huawei P10 kúpite v obchode Hej.sk.

Zobraziť na Hej.sk

TIP: Ak ste rozmýšľali o kúpe mobilu Huawei, ale zdajú sa vám pridrahé, využite cashback až 3 % v obchode TPD.

Huawei P20

Huawei P20

Mobilný telefón Huawei P20 nájdete v ponuke TPD.

  • Cena: 599 eur
  • Veľkosť displeja: 5,8"
  • Farba: modrá
  • Obchod: TPD

Mobilný telefón Huawei P20 Dual SIM je inšpirovaný vlnami svetelnej energie, ktoré sa šíria nekonečným vesmírom. Za jeho inovatívnym dizajnom sa skrýva zakrivené telo z tvrdeného skla a precízne vyrobený displej FullView, ktorý je žiarivo jasný aj pri nižšej spotrebe energie. Inteligentný telefón Huawei P20 dostal aj novú duálnu kameru Leica a má v sebe zabudovanú najnovšiu kamerovú technológiu s kreatívnym dizajnom.

Zobraziť v TPD

Huawei Y6 Prime

  • Cena: 159 eur
  • Veľkosť displeja: 5,7"
  • Farba: čierna
  • Obchod: Datart

Y6 Prime Dual SIM od Huawei je inteligentný telefón s elegantným dizajnom, FullView displejom, s výkonnými reproduktormi a ďalšími funkciami. Smartfónu nechýba snímač tváre, ani čítačka odtlačkov prstov. Y6 Prime má dostatočný výkon, o ktorý sa postará štvorjadrový Snapdragon 425 procesor a bohatá 3GB operačná pamäť. Telefónu nechýba ani presná GPS a kvalitné fotografie s množstvom filtrov a vylepšení.

Huawei Y6 Prime

Huawei Y6 Prime kúpite v obchode Datart.

Zobraziť v Datart

TIP: Aby ste si čo najlepšie ochránili váš nový inteligentný telefón, nezabudnite na puzdrá na mobil.

Huawei nova 3

Huawei nova 3

Mobilný telefón Huawei nova 3 nájdete v ponuke obchodu Okay.

  • Cena: 429 eur
  • Veľkosť displeja: 6,3"
  • Farba: fialová
  • Obchod: Okay

Huawei Nova 3 Dual SIM je štýlový smartfón v modernom dizajne. Zabudované má 4 fotoaparáty s umelou inteligenciou a vďaka špičkovému výkonu osemjadrového procesoru Kirin 970 môžete hrať hry s funkciou FaceID. Huawei Nova 3 má krásne zaoblený dizajn, Full HD displej, snímač odtlačkov prstov a zadnú duálnu kameru pre vytváranie nádherných fotografií. Pomocou fotografických nástrojov, ktoré sú poháňané umelou inteligenciou, vyčaríte na smartfóne neuveriteľné snímky.

Zobraziť v Okay

Radi nakupujete výhodne?

Vďaka nákupu cez Tipli dostanete z každého nákupu peniaze späť. Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu na stránke Tipli a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet po každom nákupe.

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Hej.sk, TPD, AliExpress, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa