Vypravte deti na tábor v prírode. Čo im zabaliť?

Tipy k nákupuRodičia a deti 29. 4. 2022

Každé dieťa sa teší na výlet do prírody. Kopec slniečka, kamaráti a táborové ohne. Čas letných táborov sa blíží - viete, čo by so sebou vaše dieťa malo určite mať?

Detský tábor je zlatý klinec každého leta a zaslúžené dobrodružstvo po vysvedčení. Pred vypravením ratolesti do tábora ste možno od organizátorov dostali podrobný zoznam toho, čo by vaše dieťa malo mať v batožine. Na čo by ste rozhodne nemali zabudnúť?

Repelent

Kliešte ani štípance od komárov nie sú nič príjemné a môžu sa z nich vyvinúť nepekné komplikácie. Zabaľte dieťaťu do tábora kvalitný repelent a chraňte ho pred hmyzom.

Detský tábor

Repelent PREDATOR JUNIOR (5,78 €, Pilulka.sk), Diffusil repelent vreckový spray (3,30 €, Pilulka.sk), Diffusil repelentný spray Kids (4,50 €, Lieky24),

Opaľovací krém

Spáleniny od slnka dokážu pekne znepríjemniť deň. Počas letného tábora deti neustále lietajú vonku na slniečku. Preto sa ich jemná pokožka spáli raz dva. Dajte im so sebou opaľovací krém, nech si môžu pobyt na čerstvom vzduchu užiť do sýtosti!

Detský tábor

Ladival transparent spray 30 (11,09 €, Pilulka.sk), Daylong kids SPF 30 (8,68 €, Lieky24), Eucerin ochranný krémový gél na tvár 30 (9,07 €, Pilulka.sk)

Batoh

Na túrach po lese nesmie chýbať praktický malý batoh, do ktorého sa vojde desiata, pitie, pršiplásť aj vreckovky. Zvoľte ľahké batôžky, aby sa váš drobček neťahal so zbytočnou váhou navyše.

Detský tábor

Ebulobo batoh Karkulka (23,02 €, Bambino.sk), Label Tour Rytier (23,75 €, Bambino.sk), Adidas batoh (34,61 €, Bambino.sk)

Kniha

Počas voľného programu poobede či pred večierkou sa vaše dieťa musí niečím zabaviť. Ak máte doma malého knihomoľa, potom ho určite nemôžete poslať na výlet bez niečoho pekného na čítanie.

Detský tábor

Ľadové kráľovstvo - cestovný denník (7,99 €, Market24), Ako veci fungujú v meste(9,52 €, Market24), Krtko a jar (2,51 €, Market24),

Oblečenie

Vybrať vhodné oblečenie na týždeň dopredu a správne odhadnúť počasie nie je nič jednoduché. Dieťa sa určite nezaobíde bez nepremokavej ľahkej bundy, teplej mikiny a nejakého letného oblečenia. A nezabudnite ani na pevné a pohodlné topánky na túry. Vieme, kde zoženiete detské oblečenie lacno.

Detský tábor

Nepremokavá bunda (teraz za 35,95 €, ZOOT), Melírované tričko (11,99 €, BonPrix), Reebok botasky (teraz za 34,90 €, Answear)

Súvisiace obchody

Answear, Bambino.sk, Bonprix, Pilulka.sk, ZOOT, Market24.sk, Lieky24.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa