Vysoké Tatry lacnejšie? Poradíme ako ušetriť na zimnej dovolenke

Tipy k nákupuTipy a triky  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Nechajte sa uniesť lákavou predstavou víkendu stráveného na horách. Za oknom romanticky sneží, v krbe praská oheň a vy si túto idylku užívate s pohárom dobrého vína. Ako zažiť naše hory a neminúť pritom majetok?

Nech vás už zláka predstava dobrej lyžovačky, sánkovačky, jazdy na snowboarde alebo len zdravý horský vzduch. Dôvod na zimnú idylku v našich zasnežených Tatrách sa vždy nájde. Vezmite svoju lásku, priateľov či rodinu a spravte si víkend plný zábavy a relaxu!

S radosťou by ste sa do Vysokých Tatier ihneď vybrali, jediné čo vás brzdí je predstava vysokej ceny? Tipli sa pre vás vydalo na prieskum a pripravili sme manuál, ako ušetriť na tohtoročnej lyžovačke maximum.

Zimná dovolenka lacnejšie

Zimná dovolenka nestojí práve malé peniaze. Potrebujete lyžiarsku výstroj, ubytovanie, stravu, skipas… Kde všetky tieto veci zohnať lacnejšie? Nakupujte s cashbackom od Tipli a získajte isté percento z nákupu späť.

Okrem toho môžete sledovať aj najväčší výber zliav a kupónov na Slovensku. Nakúpte všetko z pohodlia domova a to hypervýhodne! Slušnú sumičku ušetríte aj na samotnej doprave. Do Vysokých Tatier sa môžete vydať vlakom spoločnosti Regiojet.

Zažite nezabudnuteľnú lyžovačku výhodne

Možností ubytovania v Tatrách je neskutočne mnoho. Môžete si vyberať z nespočetného množstva hotelov, penziónov, chát či dreveničiek. Kde však nájsť ubytovanie Tatry a neminúť pritom majland?

lyžovačka

4 tipy, kde zohnať ubytovanie lacnejšie

1) Booking.com - skvelá možnosť ak cestujete bez cestovky. Booking má s ubytovacími zariadeniami zmluvu, vďaka čomu vám poskytnú ubytovanie lacnejšie.

2) Travelist - na podobnom princípe ako Booking funguje aj Travelist. Všetky možnosti ubytovania ponúka za maximálne zľavy.

3) Hotel voucher - ubytovanie v Tatrách aj ďalších slovenských horách ponúka aj Hotel Voucher.

4) Intercontinental hotels group - ponúka najlacnejšie možnosti ubytovania v hoteli kdekoľvek na svete. A Tatry nie sú výnimkou.

Preferujete radšej ak je o všetko postarané?

Uprednostňujete pobyty, v ktorých je o všetko dokonale postarané jedným kliknutím? Omrknite si ponuku zľavových portálov. Okrem ubytovania si tak zarezervujete požadovanú stravu, vstup do wellness, či zapožičanie lyžiarskej výbavy.

  • Boomer - tento zľavový portál vám splní každé prianie; nech už je to wellness, pobyt na horách alebo romantická večera
  • Adrop.sk - ani Adrop.sk nie je vo svete zľavových portálov žiadne “béčko”; prezrite si jeho bohatú ponuku pobytov a zliav
lyžovačka

Nezabudnite na lyžiarsku výbavu!

Pred tým, ako sa na poriadnu lyžovačku vyberiete nezabudnite sa poriadne pripraviť. Kvalitná zimná bunda a oteplovačky sú základ. Pokojne stavte aj na pestrejšie farby. Nech vás je na svahu vidieť! :-)

  • inSPORTline - obchod so športovým vybavením a oblečením od výmyslu sveta
  • Šport obchod - v tomto e-shope nájdete športové vybavenie na všetky športy, ktoré vám len prídu na rozum; už 14 rokov patrí medzi jednotky v športových potrebách
  • eFitness.sk - ponuka internetového obchodu pozostáva zo športového oblečenia, vybavenia a všetkého, čo pre vykonávanie akéhokoľvek športu potrebujete

Kde za najlepšou lyžovačkou v Tatrách?

Jasná: Chopok Nízke Tatry je u nás snáď najobľúbenejšie lyžiarske stredisko. Na vrchol Chopku vám dopravia najmodernejšie lanovky. Stredisko ponúka až 50 km perfektne upravených zjazdoviek rôznych obtiažností, vhodných pre začiatočníkov, rodiny s deťmi, pokročilých lyžiarov a aj na usporiadanie pretekov svetovej úrovne.

Tatranská Lomnica: 1 300 metrové prevýšenie, 5-mesačná garancia snehu, najmodernejšie sedačkové a kabínkové lanovky a rozšírené zjazdovky sú zárukou skvelého zážitku na prvotriednej carvingovej 6,5 kilometrovej trati so šírkou až do 60 m.

Štrbské pleso: lyžiarske strediskom na Štrbskom plese je najvyššie položeným na Slovensku. Ponúka 9 kilometrov ľahkých a stredne ťažkých zjazdových tratí, preto si bez problémov vyberú pokročilí lyžiari aj deti. Pre bežcov sú k dispozícii bežecké trate s celkovou dĺžkou 26,5 km. Využiť môžete okrem toho nočnú lyžovačku či atraktívny snowpark.

Starý Smokovec: v Starom Smokovci nájdete zjadzovky pre lyžiarov začiatočníkov a menej pokročilých lyžiarov. Ideálne stredisko, ak sa chcete naučiť lyžovať či priviesť k lyžovaniu svoje deti. Populárnou atrakciou je sánkovačka po 2,5 km dlhej osvetlenej trase z Hrebienka do Starého Smokovca.

Súvisiace obchody

Adrop.sk, HotelVoucher, Travelking, inSPORTline, Booking, Hotels.com, Adam Sport

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa