Zahrajte si najpopulárnejšiu hru World of Warcraft!

Tipy k nákupuDeti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

World of Warcraft je online počítačová fantasy hra na hrdinov s viac hráčmi. WoW drží rekord podľa Guinessovej knihy rekordov za najpopulárnejšiu MMORPG hru. Zaujalo vás to? Od roku vydania, 2004, sa hra stala jedným z najväčších trhákov v hernom svete! Zistite aj vy, prečo je tak výnimočná.

Spoločnosť Blizzard Entertainment, ktorá vyvinula jednu z najúspešnejších onlinoviek hracieho sveta, má na svedomí aj predchádzajúce diely série Warcraft a World of Warcraft bol zverejnený až k desiatemu výročiu pôvodnej série. V čom je teda WoWko tak jedinečné?

Word of Warcraft

Najväčšou prednosťou WoW je určite jej hrací žáner. Ide totiž o hru s obrovským počtom hráčov, ktorí nielenže bojujú či plnia úlohy medzi sebou, ale aj s takzvanými NPC postavami.

Vaša postava sa v hre pohybuje v rozmernom virtuálnom svete, stretáva sa, komunikuje aj bojuje s inými online hráčmi, ale taktiež s hernými postavami. Určené postavy majú na vás útočiť, iné predať iné úlohy. Vďaka úlohám ste postupne sprevádzaný po svete. To ale nie je zďaleka všetko. Hra vás pohltí pomocou ďalších charakteristických prvkov.

World of warcraft

World of Warcraft rasy

V súčasnosti je v hre WoW 13 druhov, s ktorými hráči môžu hrať. Delí sa na dve skupiny, Alianci a Hordu, podľa strany, za ktorú bojujú. Rôzne frakcie, spadajúce pod Alianci, majú rovnaký základ (vieru v dobro a svetlo). Rasy Hordy zase hľadajú miesto vo svete a zároveň si ctia tradície. Nejde teda len o to ich označiť za dobro a zlo, pretože obe majú v sebe z každého niečo. Pokiaľ sa ale nemôžete rozhodnúť, zvoľte si rasu Pandaren. Táto rasa zostáva až do poslednej úlohy neutrálna.

World of Warcraft povolání

Každý hráč si okrem rasy volí aj povolanie. Celkom môžete vyberať medzi jedenástimi povolaniami. Je dôležité si zvoliť to svoje správne, keďže ovplyvňuje štýl hry a vašu rolu v skupine hráčov. Rozdielne povolania majú svoje odlišné kúzla a možnosti využiť rôzne zbrane alebo nosiť určitú výzbroj.

V skupine môžete zohrať rolu Tank (bráni ostatných členov), Melee (útočí z blízka), Ranged (na nepriateľov útočí z diaľky), Healer (lieči ostatných hráčov) a Off-Tank (záložní tank). Podľa vášho povolania budete zastupovať danú rolu v skupine.

Tipli cashback

Vďaka Tipli ušetríte takmer v každom obchode. S pomocou cashbacku dostanete hneď časť pôvodného nákupu naspäť!

Warcraft

Klasický predchodca WoW je PC fantasy hra Warcraft. Radí sa do žánru strategických počítačových hier. Všetky operácie hráča s počítačom prebiehajú v reálnom čase.

Postupne sa vyvíjali jednotlivé časti Warcraft série.

Hlavné časti série Warcraft

Rok vydaniaNázov 1994Warcraft: Orcs & Humans 1995Warcraft II: Tides of Darkness 1996Warcraft II: Beyond the Dark Portal 2002Warcraft III: Reign of Chaos 2003Warcraft III: The Frozen Throne 2004World of Warcraft

Získajte až - 8% zľavu na určitý tovar v TomTop.

Ste v bludnom kruhu, neustále v strese a neviete, čo s tým? Ukradnite si chvíľku sami pre seba a svoje deti a odreagujte sa pri LEGO hrách.

Warcraft movie

Warcraft už ale zďaleka nie sú len počítačové fantasy hry. Spoločnosť vytvorila zberateľské karty, stolové hry aj knihy. Môžete sa nechať uniesť do sveta Azerothu a pozrieť si film: Warcraft: Prvý svet.

Warcraft: Prvý svet je americký fantasy film, ktorý vychádza jednak z pôvodných sérií Warcraft, ale aj z neskoršieho WoW. Bol natočený britským režisérom D. Jonesem. Filmový zážitok trvá celých 123 minút. Do kín bol uvedený v roku 2016. Podľa ČSFD má pozoruhodných 73 %.

Trailer snímku Warcraft: Prvý stret

Zdroj: Legendary

Kde kúpiť obľúbené PC hry a príslušenstvo lacnejšie?

  • Mall.sk – obchodná galéria na tovar všetkého druhu
  • Hej.sk – jeden z najväčších internetových obchodov na slovenskom trhu

Súvisiace obchody

Bez Doteku, Hej.sk, AliExpress, Hračkárik.sk, TOMTOP

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa