Zimné vychytávky z AliExpress do 10 €

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Väčšina z nás pri pomyslení na zimu iba túžobne spomína na leto. No aj zima prináša množstvo potešia - Vianoce, zimné športy, teplé a roztomilé oblečenie. A kde inde nájdete to najkrajšie zimné oblečenie a doplnky ako na najväčšom trhovisku sveta?

V dnešnom diele ponúkame výber tých najlepších zimných doplnkov z AliExpress. Inšpirujte sa a užívajte si zimu štýlovo.

Unisex baranica

TOP 5 produktov z AliExpress #32

Táto čiapka je nie len štýlová, bude vám v nej aj krásne teplučko. Čiapka je unisex, potešiť s ňou teda môžete ako dámy tak pánov. Doprajte si tento krásny a praktický módny doplnok. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 8,56 €

Dámske rukavice

TOP 5 produktov z AliExpress #32

Ruky sú na zimu skutočne citlivé, preto by ste nemali zabúdať na ich ochranu. Vymeňte túto zimu nudné jednofarebné rukavice za veselšie, napríklad s tradičnými zimnými vzormi. Veľkou výhodou je aj to, že vďaka špeciálnemu materiálu nimi môžete ovládať aj dotykové zariadenia. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 5 €

Vlnená čelenka pre dámy

TOP 5 produktov z AliExpress #32

Nemáte radi objemné zimné čiapky? Vyskúšajte trend poslednej sezóny - dámske vlnené čelenky. Vyberať môžete z najrôznejších vzorov a farieb. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 1,35 €

Dievčenské šaty

TOP 5 produktov z AliExpress #32

Parádiť sa nechcete len vy, ale aj vaša malá princezná. Oblečte ju do týchto krásnych vianočných šatočiek a zaručene bude hviezdou celej škôlky. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 9,30 €

Veselé vianočné ponožky

TOP 5 produktov z AliExpress #32

Vianočné ponožky nemusíte nosiť iba na Vianoce. Prečo si v nich rovno neužiť celú zimu? Peknými vzormi spravíte radosť sebe aj ostatným a navyše vás príjemne zahrejú. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 8,50 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa