6 tipov ako ušetríte nakupovaním v Tescu

Tipy k nákupuTipy a triky  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Pri bežných nákupoch v obchodoch Tesco môžete ušetriť až stovky eur. Ak chcete nakupovať výhodne, mali by ste sledovať všetky akcie Tesca. Ako sa však v záplate všetkých ponúk nestratiť? Nebojte sa! Prinášame vám niekoľko možností.

Tesco Stores SR funguje na Slovensku od roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 150 obchodov rôznych formátov. Patrí sem 29 Expres predajní, 8 Extra predajní, 55 Hypermarketov, 2 obchodné domy a 75 supermarketov. Okrem predajní prevádzkuje Tesco aj 18 čerpacích staníc.

6 tipov ako ušetriť v Tescu

Je viacero spôsobov, ako sa dá z bežného nakupovania vyťažiť maximum. Slogan spoločnosti Tesco znie „Radosť z dobrých vecí“. A my v Tipli sme sa rozhodli, že vám radosť spravíme v podobne návodu, ako využiť všetky Tesco zľavy a akcie.

1. Tesco leták

Aktuálny Tesco leták nájdete v každej predajni Tesco alebo na stránke Tesco.sk. Leták Tesco obsahuje zľavy na rôzne produkty, od potravín, nealkoholických a alkoholických nápojov, až po kozmetiku, čistiace produkty, rôzne spotrebiče a oblečenie. Nezabudnite sledovať platnosť zliav jednotlivých produktov. Leták Tesco je väčšinou platný iba jeden týždeň, pričom vybrané produkty môžu byť v akcii dlhšie alebo akcie platia až do vypredania zásob.

Najnovšie Tesco letáky nájdete na Tipli. Prezrite si leták Tesco aktuálny týždeň alebo omrknite ponuku Tesco letáku na budúci týždeň.

2. Hit mesiaca Tesco

Každý Tesco leták obsahuje aj vybrané produkty, ktoré sú v akcii celý mesiac a ich zľava je omnoho vyššia, než ostatné zľavy na produkty v letáku.

3. Tesco akciová ponuka

Akonáhle sa dozvieme o nejakej akciovej ponuke Tesco, informujeme vás o tom medzi prvými. Stačí, ak budete sledovať Tesco akciová ponuka. Určite tam nájdete niečo zaujímavé pre vás.

4. Tesco nákup online

Online nakupovanie je rýchle, jednoduché a pohodlné. Registrujete sa na stránke Tesco, vyberiete si produkty, zvolíte čas doručenia, zaplatíte online alebo kartou a čakáte na doručenie tovaru. Nakupovať môžete dokonca aj cez mobilnú aplikáciu Tesco. V ponuke je až 18-tisíc produktov, ktoré vám doručia priamo až k vašim dverám od 8.00 do 22.00 hod. každý deň.

Tesco  nákupy

Pri prvom nákupe online v Tesco.sk získate zľavu 5 eur.

Zľavu 5 eur získate za svoj prvý online nákup v minimálnej hodnote 23 eur. Ušetriť môžete s viac ako 2500 akciami týždenne. Pri online nakupovaní sledujte aj Hit mesiaca. V mesiaci apríl sa v zľave nachádza až 236 produktov. Overiť, či tovar doručia aj na vašu adresu, si môžete priamo na stránke Tesca.

5. Zbieranie bodov na kartu Clubcard

Za každý nákup v predajniach Tesco môžete byť odmenení. Body za nákupy sa vám pripisujú na vašu Clubcard vernostnú kartu hneď pri nákupe alebo na kreditnú kartu Clubcard Premium, ktorú Tesco vydáva v rámci poskytovania svojich finančných služieb. Za každé zaplatené 1 euro prostredníctvom Clubcard kreditnej karty získate:

  • 4% späť na potraviny v obchodoch Tesco
  • 1,5 % späť na ostatný tovar v obchodoch Tesco
  • 1,5 % až 10 % späť pri platbe kartou partnerov v sieti Premium
  • 0,5 % späť za platby mimo Tesco v sieti MasterCard v SR aj v zahraniční a tiež na internete

Aby vám boli pripísané body na vernostnú kartu Clubcard, musíte zaplatiť minimálne 1 euro. Za každé minuté euro získate jeden bod a za nazbierané body dostanete poukážky Clubcard, ktoré môžete uplatniť pri ďalších nákupoch v Tesco. Ak napríklad nazbierate 600 bodov, od Tesca získavate 6 eur. Tieto peniaze vám budú každé 3 mesiace automaticky zaslané poštou v podobe poukážok a zľavových kupónov. Vernostnú kartu Clubcard získate vyplnením formulára a následne poštou obdržíte zdarma kartu Clubcard a dva prívesky na kľúče pre svoju rodinu a blízkych.

6. Nakupujte Tesco produkty

Objavte široké spektrum výrobkov vyvinutých špeciálne pre Tesco za výhodné ceny a špecializované služby Tesca s partnerskými organizáciami.

Tesco  finest produkty

Nakupujte Tesco finest produkty a ušetríte.

  • Tesco finest - Tesco ponúka radu výrobkov prvotriednej kvality na priaznivé ceny. Patria sem napríklad čokolády, kávy, čaje, džemy, omáčky, vína a olivové oleje.
  • Alkoholické nápoje Tesco - Tesco vo svojej ponuke ponúka aj cenovo výhodné nápoje ako sú vína, pivá a cidre.
  • Pro Formula - Je nová a unikátna značka kvalitnej kozmetiky, ktorú ponúka Tesco za nízke ceny.
  • Pet Specialist Standard a Pet Specialist Premium - Pre vaše domáce zvieratá ponúka Tesco vysokú kvalitu krmív za nízku cenu.
  • Tesco mobile - Tesco pre svojich zákazníkov ponúka aj mobilné služby. Tesco mobile je partnerským produktov spoločnosti Tesco Stores SR a O2 Slovakia. V rámci výhodnej ponuky služieb Tesco mobile ponúka dvojnásobok kreditu a volanie zadarmo.
  • F&F - Tesco v spolupráci so značkou F&F prináša trendové a kvalitné kúsky oblečenia a doplnkov za prijateľné ceny.

★ Radi nakupujete v zľavách? ★

Vieme, ako môžete ušetriť ešte viac. Poďte na nákupy s nami! S našim cashback portálom Tipli získate odmenu z každého nákupu. Presvedčte sa o tom na vlastnej koži!

Chcem nakupovať výhodnejšie

Súvisiace obchody

Chef shop, Tescoma, BabičkinaZáhrada.sk, Chocolissimo, Bevmarket

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa