Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Týždeň utiekol ako voda a my sme si pre vás opäť pripravili našu pravidelnú rubriku o akčnom tovare, špeciálnych zľavách a akciách. Snažíme sa šetriť váš čas, preto sme “špinavú prácu” odviedli my a vám ostáva vybrať si tú najlepšiu ponuku. :-) Pozrime sa spolu na TOP 5 obchodov, kde v týždni 20.2. - 26.2.2017 ušetríte peniaze.

Aké obchody sa prebojovali do úzkeho výberu? Poďme si ich spoločne predstaviť.

New Look | so zľavami - 70 %

Akcia týždňa, New Look

Máli sa vám výber oblečenia v slovenských e-shopoch? Vyskúšajte New Look - patrí medzi najobľúbenejšie britské značky a v súčasnosti má viac ako 1000 predajní po celom svete. Navyše práve prebiehajú zľavy do výšky 70 %!

Vybrať si na New Look

Bambino.sk | zľavy na vybavenie detskej izby

Akcia týždňa, bambino.sk

Očakávate nového člena rodiny? Alebo chcete vaše deti potešiť peknou izbičkou len tak? Na Bambino.sk nájdete všetko na vybavenie ich detského kráľovstva - od veselých samolepiek, pohodlných kobercov až po novú posteľ. Teraz nakupujte so zľavami 65 %!

Vybrať si na Bambino.sk

Hej.sk | Vrátenie peňazí z nákupu

Akcia týždňa, hej.sk

Túžite po novom OLED televízore, ktorý vám ponúkne bezkonkurenčný audiovizuálny zážitok? S televízormi LG OLED TV 4K si vychutnáte ten najlepší obraz a najvernejšie farby! Hej.sk prichádza so skvelou akciou - značka LG vám do 30 dní zašle čiastku podľa typu zakúpeného TV späť na účet. Získať môžete až 180 €!

Kúpiť si TV na Hej.sk

Dobrá-miska.sk | 3+1 zadarmo

Akcia týždňa, dobramiska.sk

Internetový obchod Dobrá-miska.sk nakŕmi vaše domáce zvieratká kvalitnými krmivami a dobrotami! Navyše práve prebieha akcia 3+1 zadarmo na kapsičky Brit a doprava zdarma pri nákupe nad 69 €. Aby vaši miláčikovia nehladovali, tovar vám doručia už nasledujúci deň!

Vybrať si na Dobrá-miska.sk

Intimissimi | Zimný výpredaj

akcia týždňa, intimissimi

Ak máte radi kvalitné spodné prádlo, určite už značku Intimissimi dobre poznáte. Teraz si môžete užívať nákupy na ich internetovom obchode ešte viac - prebieha totiž zimný výpredaj, so zľavami 50 %!

Vybrať si na Dobrá-miska.sk

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Hej.sk, Dobrá-miska.sk, New Look, Intimissimi

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa