Ako sa prihlásiť na Facebook

Tipy k nákupu 24. 1. 2022

Sociálne siete hýbu dnešnou dobou. Najznámejšou a najpoužívanejšou na svete je Facebook. Túto sociálnu sieť vlastní spoločnosť Meta, ktoré sídlo v americkej Kalifornii. Práve na Facebooku sa deje všetko podstatné v dnešnej dobe. Ako sa prihlásiť na Facebook? Ako zistiť heslo? Ako vymazať Facebook? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky prinesie nasledujúci článok.

Facebook snáď pozná úplne každý. Spoločnosť vedená Markom Zuckerbergom je skutočne svetoznáma. Nájde sa málokto, kto by Facebook ako taký nepoznal. Nečudo, veď táto sociálne sieť hýbe svetom. Nájdete na nej všetky dôležité novinky iba krátko potom, ako sa reálne stali. Zodpovedzme si spolu základné otázky ohľadom sociálnej siete Facebook.

Facebook prihlásenie, zmena údajov, zistenie hesla

Práve tieto slová sa vyskytujú v súvislosti s Facebookom najčastejšie. Prejdime si teda najčastejšie problémy a pozrime sa na rôzne zaujímavosti z dielne Facebooku.

Facebook prihlásenie

Ako sa prihlásiť na Facebook? Je to pomerne jednoduché. Na registračnej stránke stačí zadať vaše meno a priezvisko, ktoré chcete na Facebooku používať. Pridajte prihlasovacie heslo, emailovú adresu a nezabudnite na dátum narodenia. Po overení emailovej adresy vám už nič nebráni využívať všetky služby, ktoré Facebook ponúka.

Facebook heslo

Ako zistiť heslo na Facebook? Stalo sa vám, že ste ho zabudli? Heslo sa dá zistiť overením cez emailovú adresu, ktorú ste zadali pri registrácii. Práve na tú vám príde overovací mail s linkom a možnosťou vygenerovania nového hesla.

Obrázok

Facebook zmena údajov

Zmena údajov na sociálne sieti Facebook nie je žiadny zložitý proces. Facebook prihlásenie často funguje automaticky, vďaka zapamätaným údajom, a tak sa na zmenu údajov nemusíte ani prihlasovať. Následne stačí prejsť na váš profil a údaje môžete upraviť.

Facebook zrušenie účtu

Ako vymazať Facebook účet? V nastaveniach prejdite na časť, ktorá sa týka vymazania účtu a jednoduchý sprievodca vás celým zmazaním prevedie. 

Sociálna sieť Facebook stále naberá na popularite. Hoci aj ďalšie sociálne siete ako Instagram, TikTok, či Twitter sú výraznou konkurenciou, Facebook svoje dominantné postavenie potvrdzuje. Dôvodom je najmä jeho neustála aktuálnosť a množstvo informácií na jednom mieste. Dôkazom je aj Tipli Facebook, ktorý zaručene odporúčame sledovať, ak tak ešte stále nerobíte.

Súvisiace obchody

Bonprix, ELNINO.SK, Booking, Datart

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa