Ako získať zľavový kupón na Booking.com?

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Často využívate pri cestovaní Booking.com? Zistite ako cestovať výhodnejšie a ušetriť na ubytovaní maximum! Prinášame zľavové kódy Booking.com, s ktorými ušetríte od 22,50 € až do 35 €!

Každý ušetrí rád nejaké to euríčko navyše. Ak dnes poznáte šikovné triky, viete si zohnať letenky, ubytovanie a vlastne celú dovolenku či výlet naplánovať za pár drobných! Inšpirujte sa Tipli tipmi a ušetrite až 50 % z ceny ubytovania kdekoľvek na svete!

➽ Cestujte výhodnejšie

Ak chcete cestovať ešte výhodnejšie, využite pri svojich nákupoch Tipli.sk Zaregistrujte sa zadarmo ešte dnes a začnite zbierať odmeny za nákupy na svoj účet. Len tak. Bez akýchkoľvek poplatkov.

Ako získať Booking.com zľavový kupón?

Stačí sa prekliknúť cez jednotlivé odkazy uvedené nižšie podľa toho, ktorý zo zľavových kupónov chcete použiť. Kupóny majú hodnotu 22,50 € a 35 € a fungujú tak, že najskôr zaplatíte plnú sumu ubytovania a až po jeho absolvovaní vám Booking.com pošle čiastku uvedenú v danom zľavovom kupóne späť na účet. Jedná sa teda taktiež o formu cashbacku.

Tipli TIP: POZOR na to, že sa odkazy na zľavové kupóny po istom čase aktualizujú. Ak je odkaz teraz aktívny, pravdepodobne už o týždeň aktívny nebude.

Booking.com zľavové kupóny

Ako použiť Booking.com zľavový kupón?

Zľavové kupóny poskytuje Booking.com užívateľom najmä preto, aby získal nových zákazníkov. Z tohto dôvodu samozrejme nechce, aby ste kupóny kombinovali, alebo ich používali opakovane.

To však neznamená, že nemôžete Booking.com trochu “oklamať”. Spravte si pri každej rezervácii ubytovania nový účet a použite kód znovu. K novému účtu potrebujete iba iný email, meno a priezvisko. Všetky ostatné údaje môžu ostať nezmenené. Odporúčame použiť aj rozdielne platobné karty, ak ich máte k dispozícii niekoľko.

Súvisiace obchody

Booking

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa