AliExpress Day 2020 - Najväčšia nákupná akcia roka

Tipy k nákupuNávody na AliExpress.com  |  Návody 10. 11. 2021

3 - 2 - 1 - Štart! Najväčšia nákupná akcia roka je tu opäť a my v Tipli vám znovu prinášame kompletný prehľad, aby ste ušetrite čo najviac. AliExpress dni 2020 sú tu!

Najväčší nákupný festival roka je tu opäť. AliExpress dni sú každým rokom obľúbenejšie a do tejto akcie sa každým rokom zapája viac a viac Slovákov. Nečudo, že tak naberajú na popularite, veď takéto obrovské AliExpress zľavy a super ponuky sa len tak nevidia. Bola by obrovská škoda ich nevyužiť. Ako ušetriť na AliExpress? Toto a ešte omnoho viac sa dozviete v našom sprievodcovi. Nákupné dni AliExpress sú už tu! Tak poďte šetriť spolu s Tipli.

AliExpress Day 2020 je naozaj jedinečnou možnosťou ako výrazné ušetriť. Určite sa pýtate, prečo. Odpoveď je pomerne jednoduchá. Práve AliExpress Day vám ponúka jedinečnú príležitosť ako si zaobstarať nové elektro, doplnky do domácnosti, príslušenstvo do auta a ešte omnoho viac. Všetko za skvelé ceny! Stále neveríte? Množstvo predaných topánok na jednom z minuloročných AliExpress Day by naplnilo 2717 kamiónov od podlahy až po strop. Počet predaných kabeliek by bez väčších problémov obsadil 50 lietadiel. Mobilné telefóny by zaplnili asi 92 futbalových ihrísk.

Bude pre vás AliExpress Day 2020 tým prvým? Máme pre vás veľké množstvo článkov, kde nájdete všetky potrebné tipy:

  1. Ako nakupovať na AliExpress.
  2. Ako si nastaviť AliExpress slovensky.
  3. Ako na sledovanie zásielok.
  4. Ako je to s platením cla a DPH.
  5. Ako nakupovať cez AliExpress mobilnú aplikáciu.
AliExpress Day 2020

Ako sa najlepšie pripraviť na AliExpress Day 2020?

Čaká vás viac ako 15 miliónov produktov od takmer 150 000 predajcov. Väčšina z nich zlacní svoje produkty na predtým nepredstaviteľnú cenu.

Dôležité je aj časové ohraničenie. Na nákup máte iba 24 hodín. AliExpress Day 2020 začína už 10.11.2020 o 17:00 a končí 11.11.2020 o 16:59. Prípravu preto určite neodporúčame podceniť. Tie najlepšie produkty s najväčšími zľavami sa budú míňať najrýchlejšie.

Aká je podstata AliExpress Day?

Aby ste ušetrite potrebujete kupóny. Tie získate mimoriadne jednoducho. Stačí si napríklad stiahnuť AliExpress mobilnú aplikáciu. Tam môžete hrať rôzne hry, za ktoré získavate mince. Tie sa dajú vymeniť za zľavové kupóny.

Aké druhy kupónov sú k dispozícii?

Store kupóny - získate ich úplne zdarma u konkrétneho obchodníka alebo výmenou za mince. Tieto kupóny ale môžete využiť opäť iba u toho istého obchodníka.

Select kupóny - ako predpovedá už názov, tieto kupóny môžete využiť iba u vyselektovaných obchodníkov. Využite špeciálne filtrovanie, ktoré vám ukáže celý zoznam predajcov, ktoré tieto kupóny podporujú.

AliExpress kupóny - dajú sa využiť na všetky produkty, ktoré na AliExpress nájdete. Na každý produkt môžete využiť iba jeden kupón.

AliExpress Day 2020

Naozaj sú AliExpress dni také výhodné?

Jedná sa o jednu z najobľúbenejších akcií na celom svete. Dali by sa prirovnať k Black Friday, kedy v televízii vidíte zábery z amerických obchodných domov, kde ľudia bojujú o každý produkt. Vyhnite sa týmto bojom a nakupujte pohodlne online. Práve s Tipli nezmeškáte žiadnu príležitosť ušetriť!

  • Aj v Českej republike patrí AliExpress Day medzi najobľúbenejšie akcie roka!
  • Aj v Poľsku patrí AliExpress Day medzi najobľúbenejšie akcie roka!

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa