AliExpress návod: 2. diel - AliExpress v slovenčine

Tipy k nákupuNávody na AliExpress.com  |  Návody 10. 11. 2021

Internetový obchod AliExpress.com je známe čínske internetové trhovisko, ktoré združuje tisíce predajcov a ponúka milióny produktov. Na AliExpresse kúpite prakticky čokoľvek. Nech už zháňate elektroniku, hračky, oblečenie, topánky, vybavenie do domácnosti, či najrôznejšie doplnky ako kabelku, opasok, hodinky. Na AliExpresse nájdete skrátka všetko.

V minulom diele sme sa spoločne pozreli na to, ako sa registrovať/prihlásiť na AliExpress. Prvý krok na ceste za lacnými nákupmi z Číny je teda úspešne za nami. Ak však neovládate angličtinu alebo iný svetový jazyk, je vám vytvorenie účtu na AliExpress na nič. V dnešnom diele sa budeme venovať tomu, ako na stránkach AliExpress zmeniť jazyk, aby vášmu pohodliu pri nákupoch nič nebránilo.

AliExpress ponúka preklad stránok takmer do všetkých svetových jazykov. V dnešnej časti sa budeme venovať tomu, ako stránku AliExpress prepnúť do slovenčiny.

AliExpress v slovenčine

Prvá dobrá správa je: AliExpress vie po slovensky! K prekladu sa však využíva Prekladač Google. Aby sme všetko uviedli na pravú mieru: AliExpress vie po slovensky, ale iba strojovo. Pritom ešte niektoré časti zostanú nepreložené . Môže sa teda ľahko stať, že preložené texty pôsobia kostrbato, či nejasne.

Prepnutie jazyka trvá pár sekúnd a zvládne to aj úplný začiatočník. Sami si teda môžete vyskúšat, aký jazyk vám bude pri nakupovaní pohodlnejší a ktorý budete nakoniec pri nákupoch využívať.

Ako nastaviť slovenčinu na AliExpress.com?

  1. Na úvodnej stránke AliExpress nájdete v pravom hornom rohu kolonku Language
  2. Kliknete na kolonku Language
  3. Zobrazí sa rozbaľovacie okno, v ktorom kliknete na Vyberte jazyk
  4. Z ponuky vyberte slovenčinu alebo iný preferovaný jazyk
  5. Vyčkajte. Prebieha automatický preklad stránok
  6. Hotovo. Môžete sa tešiť z AliExpress v slovenčine :-)
AliExpress - změna jazyka1

Nie ste si prekladom istý?

Preložené texty môžu byť nepresné. Ak si nie ste prekladom istý, stačí kurzorom myši nabehnúť na požadovaný text a po pár sekundách sa zobrazí pôvodný text.

Tipli tip

V dnešnom článku sme sa dozvedeli, že AliExpress vie po slovensky, ale iba strojovo. Preklady zaisťuje Prekladač Google a tak sa často stáva, že sú preložené texty kostrbaté, nepresné alebo dokonca nesmyselné. Doporučujeme nechať stránky v anglickom jazyku a pre preklad špecifických častí použiť obyčajný prekladač.

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa