Balíme na DOBRODRUŽNÚ dovolenku

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Chcete utiecť od všetkých svojich problémov? Zbalte do batohu to najdôležitejšie, nasadnite na prvý vlak a nechajte sa odviesť za dobrodružstvom! Tentokrát balíme na dobrodružnú dovolenku.

Občas je skvelé nechať celý svet za sebou – vypnúť počítač, vypadnúť niekam, kam ani internet v mobile nedosiahne, a len si užívať spev vtákov, svieži vietor a vôňu prírody. Čo by ste si so sebou rozhodne mali vziať?

Lekárnička

Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou 1

Poznáte to, môže sa stať čokoľvek – niekde sa odrete o kameň, poštípe vás hmyz alebo sa porežete pri očisťovaní húb. Majte pri sebe pre všetky prípady kompaktnú lekárničku a žiadne nehody vás nezastihnú nepripravených!

Kúpiť lekárničku na Pilulka.sk

Outdoorové vybavenie

Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou 2

K dobrodružstvu síce patrí spánok pod šírym nebom, ale čo keď bude pršať? Zbalte si so sebou ľahký stan a teplý spacák, ak náhodou teploty klesnú na 5°C. Vsaďte aj na pohodlnú karimatku, nech sa ráno neprebudíte celý rozlámaní.

Kúpiť vybavenie na Adam Šport

Príručky pre prežitie

Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou 4

Chcete si skúsiť, čo všetko zvládnete, a vystavit sa trochu drsnejším podmienkam? Prečítajte si, ako na to! Dajte ale pozor, aby ste sa neprecenili – čokoľvek budete skúšať, myslite hlavne na svoje zdravie.

Kúpiť na Market24

Fotoaparát

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 2

Hneď, ako sa dostanete do prostredia prekrásnej prírody, určite si budete chcieť urobiť pamiatku – a kvalitnému fotoaparátu sa žiadny foťák v mobile nevyrovná. Neviete, ako vybrať správny fotoaparát? Nechajte si poradiť od profesionála! Vyskúšajte kurz fotografovania a naučte sa, ako spraviť krásnu fotku.

Kúpiť foťák na Okay.sk

Termoprádlo

Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou 3

Aj keď je cez deň krásne teplo a žiari slnko, v noci sa môže nepríjemne ochladiť. Myslite na vhodné termoprádlo, aby ste sa niekde nenachladili. To posledné, čo chcete, je posunúť odjazd domov kvôli nachladeniu.

Kúpiť prádlo na inSPORTline

Cestovné doplnky

Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou 5

Nezaberú mnoho miesta a iste pre nich nájdete využitie. Keď sa vám nepodarí zapáliť oheň, iste uvítate kompaktný plynový varič. A ak dôjdete na miesto, kde rastie jeden hríbik vedľa druhého, vreckový nôž na ich očistenie sa vám iste bude hodiť.

Kúpiť na Hej.sk

Súvisiace obchody

Pilulka.sk, Okay, Hej.sk, Masiv24.sk, Adam Sport

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa