Billa leták budúci týždeň online

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 10. 11. 2021

Kde nájdete vždy čerstvé potraviny? No predsa v obľúbenom retailovom reťazci Billa. Pozrite sa s nami ako vyzerá Billa leták a aké výhody nákup v nej ponúka.

Billa je na našom trhu jedna z najdlhšie pôsobiacich zahraničných spoločností. Od roku 1993 sa u nás rýchlo rozvíjala a dnes môžete nakupovať až v 130 predajniach rozmiestnených po celom Slovensku. Predajne Billa svojich zákazníkov lákajú najmä na vždy čerstvé potraviny a kvalitný zákaznícky servis.

Ako vyzerá Billa akčný leták?

Nový Billa leták budúci týždeň nájdete v schránke každú nedeľu. Platnosť akcií je od stredy do utorka. Billa budúci leták tak dostanete dostatočne v predstihu. Na zadnej strane Billa letáku sú zobrazené špeciálne akcie, ktorých platnosť je iba cez víkend. Jedna strana je venovaná exkluzívne výrobkom clever, privátnej značke Billy. Základné potraviny a ďalšie tak nájdete za viac než dostupné diskontné ceny.

Za zmienku iste stoja aj exkluzívne akcie pre členov Billa Bonus karta, o ktorom si viac povieme nižšie.

Avšak leták Billa však nie je len o akciách a zľavách. Každé vydanie obsahuje aj zaujímavé nápady na recepty, ktoré môžete doma zo surovinami z Billy vyskúšať.

★Radi nakupujete v zľavách?

Najvýhodnejšiu cenu získate, ak pri nákupe skombinujete cashback a zľavové kupóny. Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli.sk a zlacnite si každý nákup až o 25 %.


Billa otváracie hodiny

Aká sú otváracie hodiny Billa predajní? Záleží samozrejme od toho, ktorú predajňu chcete navštíviť. Väčšina predajní je otvorená Po-So od 7.00 do 21.00 a v nedeľu od 8.00 do 21.00. Môžete sa však stretnúť aj s tým, že je Billa otvorená cez týždeň iba do 19 až 20 hod. a cez víkend iba do 18. Nech sa vám predajňa Billa nezavrie pred nosom overte si radšej otváraciu dobu najbližšej predajne napríklad na webových stránkach Billa sk.

Sortiment predajní Billa

Okrem tých najznámejších značiek Billa ako aj ostatné retailové predajne ponúka svoje privátne značky. Sortiment spoločnosti ďalej obsahuje produkty výhradne od slovenských farmárov a dodávateľov a populárne BIO produkty najvyššej kvality. Nájdete ich aj v aktuálnom Billa letáku.

Privátne značky Billa

Výhoda privátnych značiek spočíva predovšetkým v tom, že potraviny podobnej kvality ako majú známe značky kúpite za oveľa nižšie ceny. A aké privátne značky Billa stoja za vyskúšanie?

billa privátne značky

Billa privátne značky ponúkajú skvelú kvalitu za nízku cenu.

Billa: V sortimente nájdete delikatesy ako údeného lososa, sušené paradajky, mozzarellu či poctivý taliansky parmezán. Samozrejmosťou sú rôzne druhy cestovín, pečiva, mliečnych výrobkov, sušienok, orechov a mnoho ďalších výrobkov.

Clever: V sortimente Clever nájdete cestoviny, ryžu, múku, oleje, koreniny, konzervy, mliečne či mrazené výrobky, čerstvé ovocie a zeleninu. Medzi mnoho ďalších patrí napríklad aj krmivo pre vašich domácich miláčikov.

Billa Premium: v rámci tejto značky si pre vás Billa pripravila chuťovky, ktoré je možné ihneď servírovať, ale aj základné ingrediencie. Nezabudla ani na milovníkov dezertov, ktorí si v ponuke produktov značky BILLA Premium prídu tiež na svoje.

Aké výhody prináša Billa Bonus karta?

V každej predajni Billa alebo cez internet si môžete požiadať o vystavenie Billa Bonus karty, s ktorou získate nasledujúce výhody:

  • 200 výhodných produktov v BILLA Bonus katalógu
  • 25% zľavu na vybraný sortiment každý týždeň
  • 10% narodeninovú zľavu
  • Zľavy u partnerov programu
  • Novinky zasielané e-mailom

Varíme s Jamie Oliverom

Billa okrem iného spolupracuje so svetoznámym šéfkuchárom Jamie Oliverom. Na internetových stránkach spoločnosti si tak môžete pozrieť najrôznejšie recepty na špeciálne delikatesy. Nech už hľadáte recept na polievku, koláč alebo nápad na nedeľný obed do dvadsať minút, na stránkach Billa.sk to nájdete.

Mobilná aplikácia Billa

billa mobilná aplikácia

Majte mobilnú aplikáciu Billa vo svojom telefóne a využívajte všetky výhody naplno.

Billu môžete zažiť aj vo vašom smartfóne. Okrem potrebných funkcií ako GPS vyhľadávanie predajní či nákupný zoznam, sa s BILLA App dozviete aj informácie o aktuálnych ponukách a novinkách. Ak máte akékoľvek otázky môžete prostredníctvom aplikácie bezplatne zavolať alebo poslať e-mail. Medzi ďalšie výhody patrí výpočet BMI. Stačí zadať výšku a váhu a hneď získate spoľahlivé posúdenie vašej telesnej váhy.

Súvisiace obchody

Baťa, Pilulka.sk, Hej.sk, Booking, GymBeam

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa