Black Friday 2020 - zľavy až 80 % a peniaze späť

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  Zľavové akcie 4. 5. 2022

Black Friday 2020 je tu! Tie najlepšie zľavy až do výšky 80 % + cashback od Tipli. Príležitosť, ktorú nemôžete premeškať!

Opäť tu je tá najväčšia nákupná horúčka tohto roka! Áno, presne tak. Prichádza Black Friday 2020. Hoci je tento rok výnimočný a výrazne ovplyvnený korona vírusom, tak na najväčšej nákupnej akcii celého roka sa nič nemení. Akurát bude prebiehať v absolútnej väčšine v online prostredí. Pre vás o to lepšie! Pretože okrem obrovských zliav môžete využiť aj cashback od Tipli a ušetriť ešte viac!

Čo je Black Friday?

Black Friday alebo po slovensky Čierny piatok je sviatok, ktorý prišiel z Ameriky. Američania ho vždy oslavujú prvý deň po Dni vďakyvzdania, čo tento rok vychádza na 27.11.2020. Väčšina eshopov však tento sviatok rozšírila na viacero dní a inak tomu nebude ani tento rok. Využite tento sviatok napríklad na nákup vianočných darčekov a nenechávajte si ich na posledné dni v decembri.

Black Friday 2020 obchody

Každoročne sa do tejto akcie zapája veľké množstvo obchodov. Inak tomu nie je ani tento rok a vy sa tak môžete tešiť na skvelé zľavy v eshopoch ako Alza.sk, Hej, About You, Yves Rocher a mnohé ďalšie. Poďme sa teda pozrieť na tie najväčšie zľavy.

Ako ušetriť ešte viac?

Využite cashback od Tipli! Áno presne tak! Väčšina obchodov umožňuje kombinovať cashback s týmito obrovskými zľavami. Využite teda Black Friday zľavy + cashback a ušetrite ešte viac.

Ako funguje cashback?

Pripravili sme pre vás jednoduché video, ktoré vám ukáže aké jednoduché je využívanie cashbacku a šetrenie s ním.

Black Friday Alza

Internetový obchod Alza.sk je každoročne jeden z najviac navštevovaných práve počas Black Friday. Inak tomu nebude ani tento rok. Využite zľavy až do výšky 80 % pri nákupe elektroniky, doplnkov do domácnosti, príslušenstva do auta, alebo pri výbere hračiek. Zo širokej ponuky si vyberie naozaj každý!

Black Friday hej.sk

Aj eshop Hej.sk sa zapája do najväčšej nákupnej akcie roka. V ich ponuke nájdete zľavy až do výšky 90 % a navyše môžete využiť aj cashback, čiže peniaze späť z každej objednávky. Týmto spôsobom môžete získať naspäť až 4 % z vašej objednávky.

hej.sk


Black Friday Notino

Internetová parfuméria Notino.sk patrí každý rok k tým najobľúbenejším obchodom. Počas Black Friday ponúka skvelé zľavy na kozmetiku a parfémy. Zo širokej ponuky si vyberie naozaj každý. Navyše s cashbackom až 5 %.

Black Friday Mall.sk

Jeden z najširších sortimentov a zľavy až do výšky 80 %. To je Black Friday v podaní internetového obchodu Mall.sk. V ich ponuke nájdete kozmetiku, elektroniku ale aj potreby pre zvieratá. Nakúpte na Mall.sk a ušetrite!

mall.sk

Black Friday Bonprix

Podobne aj eshop s módou BonPrix je každoročným účastníkom akcie Black Friday! Skvelé Black Friday zľavy sa tu rozhodne oplatí využiť. Veď kedy inokedy môžete takto výrazne ušetriť? Pripočítajte k tomu aj cashback vo výške 4,5 % a zistíte, že lacnejšie to už naozaj nepôjde.

Black Friday Datart

Aj eshop s elektronikou Datart je počas Black Friday mimoriadne obľúbený. Nečudo, veď zľavy až do výšky 70 % lákajú množstvo ľudí. Pridajte sa k zákazníkom tohto obchodu a získajte navyše aj cashback vo výške až 2,5 %.

datart

Black Friday Vivantis

Parfémy, kozmetika a doplnky tej najväčšej kvality nájdete v internetovom obchod Vivantis.sk. Využite Black Friday zľavy a ušetrite! Čo tak ešte navyše aj cashback až 5,5 %? Lacnejšie ako nikdy predtým.

Black Friday Okay

Známy obchod s elektrom Okay sk sa taktiež pravidelne zúčastňuje akcie s názvom Black Friday. Zľavy až 80 % sú v tomto prípade bežné! K tomu pripočítajte cashback vo výške až 1,95 % a viete, že ste na správnom mieste.

okay

Black Friday Feedo

Aj v kategórii Mamičky a deti sú skvelé obchody, ktoré sa pravidelne zapájajú do akcie Black Friday, či Čierny piatok. Využite skvelé zľavy až do výšky 80 % + navyše cashback až 2,5 %. Potešte svoje ratolesti novými hračkami, či vyberte si nový kočík pre vaše dieťa.

Black Friday Sconto

Zariaďte si svoj dom a zmeňte ho na domov! Vďaka nábytku zo Sconto nábytok to dokážete. Black Friday zľavy vám navyše zabezpečia, že ušetríte až 80 %. Tipli vám k tomu ešte pridá cashback 5 %. Tak poďme na to!

sconto

Ktoré ďalšie obchody sa zapojili do akcie Black Friday 2020?

Je ich veľké množstvo. Tie najlepšie zľavy sme preto pre vás na Tipli zozbierali na jednom mieste. Stačí si prezrieť Black Friday kupóny a zľavy a nič vám neunikne. Nájdete tu napríklad Sinsay zľavy, či BonPrix zľavové kódy. Hor sa nakupovať! Najväčšie nákupne šialenstvo roka je už za rohom.


Súvisiace obchody

Bonprix, Vivantis, Hej.sk, Notino, SCONTO nábytok, Feedo.sk, Alza, Mall.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa