Black Friday 2022 - veľký prehľad zliav

Tipy k nákupu 16. 10. 2022

Black Friday je bez debaty najvýhodnejším obdobím na nákup každý rok. Inak tomu nie je ani teraz. Zľavy tých najznámejších značiek až do výšky 80 % a ešte omnoho viac. 25. november je už za rohom. Tento rok pripadá Black Friday práve na tento dátum. Pozrite sa ako môžete ušetriť počas Black Friday 2022.

Kedy bude Black Friday 2022

Black Friday je celosvetový nákupný sviatok, ktorý prebieha vždy nasledujúci piatok po Dni vďakyvzdania v Spojených štátoch amerických. Tento rok pripadá Black Friday na dátum 25. novembra 2022. Black Friday, či po slovensky "Čierny piatok" je charakteristický obrovskými zľavami. Inak tomu nebude ani teraz. Navyše je pravdepodobné, že sa Black Friday 2022 natiahne aj na víkend a vznikne takzvaný Black Weekend. Vybrané internetové obchody dokonca praktikovali aj Black Week, čiže týždeň plný zliav. V Spojených štátoch amerických je dokonca bežné, vziať si pred Black Friday pôžičku. Tie ponúka napríklad Home Credit.

Zoznam obchodov Black Friday

Zoznam obchodov, ktoré sa do akcie Black Friday každoročne zapájajú je naozaj obrovský. Po úspechu, ktorý zaznamenal Black Friday 2021 sa aj v tomto roku predpokladá veľká miera účasti zo strany obchodov.  V jednoduchosti sa dá povedať, že takmer každý internetový, či kamenný obchod sa zapojí do kampane Black Friday. Na Tipli vám prinášame výpis tých najlepších zliav a akcií, ktoré môžete využiť počas Black Friday 2022. 

Black Friday Alza

Už ste zažili Black Friday v eshope Alza? Ak áno, tak zaručene viete, že sa jedná o jednu z najlepších možností ako ušetriť. Alza navyše usporadúva Black Friday, Black Weekend, či Black Week pravidelnejšie ako jeden krát za rok. Široká ponuka a rýchle doručenie sú samozrejme k dispozícii aj počas tejto nákupnej akcie. A tak si stačí len vybrať, či máte záujem o kozmetiku alebo nové elektro. Black Friday Alza zľavové kupóny nájdete prehľadne usporiadané práve na Tipli.

Black Friday Mall

Ani internetový obchod Mall sa počas Black Friday nenechá zahanbiť. Pravidelne pripravuje tie najlepšie akcie a zľavy na elektro, ale aj drogériu, či doplnky a hračky a pre vaše ratolesti. Stačí si len a len vybrať. Výška zliav dosahuje viac ako 80 % a jednoducho ich zvýšite, ak použijete Mall zľavové kupóny, ktoré nájdete na Tipli.

Datart Black Friday

Potrebujete nový televízor, či počítač? Počkajte na Black Friday zľavy v Datarte. Nakúpte elektroniku lacnejšie! K dispozícii sú aj Datart zľavové kupóny, ktoré už tak nízku cenu dokážu stiahnuť ešte nižšie. Termín Black Friday 2022 je v Datarte rovnaký ako všade inde.

Notino Black Friday

Obľúbená internetová parfuméria Notino je každoročne jeden z najväčších hráčov počas Black Friday. Hľadáte parfémy, kozmetiku, či drogériu? Tu ste na správnom mieste. Odložte si nákup o krátke obdobie a nakupujte počas Black Friday 2022. Práve vtedy totiž dosiahnu ceny úplne dno. Aj to sa však dá preraziť. Stačí si prezrieť Notino zľavové kódy.

Zalando Black Friday

Oblečenie a obuv od tých najznámejších a najpopulárnejších značiek ako Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren Polo, Guess, Gucci, či Versace. Aj internetový obchod Zalando poskytuje skvelé možnosti šetrenia počas Black Friday 2022. Pripravte sa na 25. november a vyberte si vaše obľúbené kúsky dopredu. Je totiž viac ako pravdepodobné, že vďaka enormným zľavám sa tie najlepšie kúsky vypredajú bleskovou rýchlosťou.

Samsung Black Friday

Nový mobilný telefón od rokmi overenej značky Samsung môžete počas Black Friday získať za skvelé ceny. Prezrite si zľavové kupóny Samsung a ušetrite ešte viac. Výhodné nakupovanie počas Black Friday je skutočne skvelou možnosťou ako získať nový mobilný telefón, ale aj iné produkty, či príslušenstvo od Samsungu za výnimočné ceny.

Xiaomi Black Friday

Samsung nie je zrovna značka pre vás? Vsaďte na Xiaomi. Táto mladá krv medzi značkami mobilných telefónov si raketovo získala popularitu po celom svete, a tak je logické, že sa chce ukázať v dobrom svetle aj počas Black Friday. Skvelé akcie a zľavy môžete vylepšiť ešte viac! Stačí nájsť ten správny Xiaomi zľavový kupón.

TPD Black Friday

Aj obchod TPD sa každý rok zapája do veľkej akcie Black Friday. V tomto obchodí nakúpite elektroniku, náradie, nábytok, drogériu aj pomôcky do domácnosti za tie najlepšie ceny. Vďaka zľavám, ktoré niekedy dosahujú až 80 % ušetríte viac peňazí a zariadite si domácnosť výhodnejšie.

Black Friday Panta Rhei

A čo tak kniha? Milióny príbehov, detektívny, romány, komiksy, odborná literatúra, ale aj rozprávky pre deti. Knižný svet nepozná hranice podobne ako Black Friday zľavy v Pantha Rhei. Pridajte k nim aj Panta Rhei zľavový kód z Tipli a šetrite ešte viac.

Pandora Black Friday

Do Black Friday sa každoročne zapája aj svetoznáma kolekcia šperkov Pandora. Doplňte svoj Pandora náramok o nové kúsku, či zvoľte úchvatný náhrdelník, prípadne prsteň. Výber je len na vás. K dispozícii sú Black Friday zľavové kódy, ktoré vám pomôžu ušetriť.

About You Black Friday

Aj na About You môžete využiť počas Black Friday skvelé zľavy. Nakupujte módne oblečenie pre dámy, pánov i deti v skvelých Black Friday zľavách. Môžete ušetriť až polovicu z ceny produktu. A to sa vždy oplatí. About You Black Friday určite využite a urobte si radosť novými šatami, teniskami či vkusnou kabelkou. 

Zara Black Friday

V kamenných predajniach i na e-shope Zara môžete tiež ušetriť počas Black Friday. Vyberte si oblečenie priamo od značky Zara za skvelé ceny a ušetrite až 60 %. Zľavy sa vzťahujú na celý sortiment dámskej, pánskej i detskej módy a výnimkou nie sú ani doplnky či obuv.

ZOOT Black Friday

Skvelé zľavy môžete využiť aj v obchode ZOOT. Často sa výška zľavy pohybuje až nad 50 %, takže nakupovať počas Black Friday na ZOOT sa určite oplatí. Nakúpte si oblečenie, obuv a doplnky pre celú rodinu.

Reserved Black Friday

Reserved je jedným z mnoha obchodov, ktoré sa pravidelne zapájajú do nákupného sviatku Black Friday. Počas tohto obdobia nakúpite kvalitné oblečenie, obuv a doplnky pre mužov, ženy aj deti v tých najvyšších možných zľavách v roku. Doplňte svoj šatník o nové módne kúsky a ušetrite s Reserved.

Andrea Shop Black Friday

E-shop Andrea Shop sa tiež každý rok účastní nákupného sviatku Black Friday. V tento deň môžete nakúpiť akýkoľvek sortiment za výborné ceny znížené niekedy aj o polovicu. Black Friday je ideálna doba na nákup elektra, doplnkov do domácnosti a veľa ďalšieho.

Súvisiace obchody

Notino, Alza, Datart, Mall.sk, Panta Rhei, Zalando

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa