Booking Extranet: Staňte sa súčasťou Booking.com

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Vlastníte hotel alebo iné ubytovacie zariadenie, ktoré by ste radi ponúkli cestovateľom z celého sveta? Staňte sa súčasťou Booking.com a hostia sa k vám budú predbiehať. Stačí sa len registrovať cez Booking Extranet. Hneď si povieme, aké to je jednoduché

Booking.com je obľúbený ubytovací portál, ktorý sprostredkuje booking ubytovanie tisíce užívateľom denne. Každý deň sa uskutoční až 1 550 000 rezervácií. Medzi nimi môžu byť aj noci vo vašom hoteli, penzióne alebo apartmáne. Stačí sa len zaregistrovať cez Booking Extranet a ukázať svoje zariadenie svetu.

Booking Extranet funguje na jednotku

Registrácia do Booking Extranet prebieha veľmi jednoducho. Stačí sa len riadiť inštrukciami a postupne vyplňovať požadované informácie o ubytovacom zariadení. Mimo iného budete musieť dodať aj reálne fotografie alebo popisy izieb. Na tom si skutočne dajte záležať, pretože kvalitné informácie sú pre hostí veľmi dôležité.

 Registrácia do Booking Extranet

Registrácia do Booking Extranet je veľmi jednoduchá a rýchla.

Po registrácií sa môžete do extranet kedykoľvek prihlásiť a spravovať informácie na svojom ubytovacom zariadení. Napríklad je nutné dohliadať na dostupnosť izieb v daných termínoch, taktiež nastavujete všetky ceny. Booking.com hosťom nikdy neúčtuje ďalšie poplatky. Pokiaľ by ste si s niečím nevedel poradiť, môžete sa obrátiť na podporu, ktorá je k dispozícií 24 hodín denne, a to aj v slovenčine.

TIPLI TIP: Chcete kontaktovať Booking.com, ale neviete, kde nájsť potrebné kontakty? My sme ich našli za vás. Stačí si len prečítať článok Booking.com: Slovenské kontakty.

Podmienky Booking.com sú viac ako priaznivé

Bojíte sa zbytočných poplatkov? Tak nemusíte. Registrácia ubytovacieho zariadenia do Booking.com Extranet nemá žiadny registračný poplatok ani iné poplatky. Platí sa len provízia za uskutočnené pobyty rezervované cez Booking.com.

Po registrácií o ne určite nebudete mať núdzu. Booking.com je medzi cestovateľmi veľmi populárny. Celá rada ubytovacích zariadení zaznamenala po registrácií ohromný úspech.

Nakupujte vybavenie do hotelu lacnejšie s Tipli

Chcete prilákať viac hostí a vzhľad ubytovacieho zariadenia dotiahnuť do konca? Dajte na výhodné doplnky, ktoré každý interiér premenia k nepoznaniu. Teraz navyše pri nákupe online môžete využiť cashback alebo zľavové kupóny od Tipli a ušetriť aj stovky eur.

Súvisiace obchody

HotelVoucher, Booking, Hotels.com, Jožko.sk, Accor Hotels

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa