Chcete cestovať po celom svete? Požičovňa áut to umožní

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Zahraničné a ostatné 10. 11. 2021

Túžite precestovať svet autom a zažiť dobrodružstvo? Ale bojíte sa, že nevyjdete s peniazmi? Cestovanie nemusí byť drahé! Ukážeme vám, ako funguje požičovňa áut a kde vybrať správne auto. Zbaľte si kufre a vyrazte ústrety novým zážitkom!

Cestovať po svete sa dá rôzne. Pokojne aj autom! Jazda autom je pohodlnejšie a nemusíte sa stláčať v preplnenom autobusom s ostatnými. Ste pánmi svojho času. Požičanie auta je celkom jednoduché, stačí pár kliknutí. Ale ako vybrať správnu požičovňu áut? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Prečo si požičať auto?

Chystáte sa na dovolenku po krásach Slovenska alebo do zahraničia? Prenájom auta sa vám oplatí vždy, ak už cestujete kamkoľvek. Požičovne áut ponúkajú široký sortiment automobilov a rôzne doplnkové služby. A vy sa nemusíte už o nič starať. Bývate vo väčšom meste? Skúste napríklad Autopožičovňa Bratislava. S výberom nešliapnete vedľa ani s Rentalcars.com. Zažite dovolenku inak! S vhodnou autopožičovňu ušetríte čas aj peniaze.

Cestujete radšej s cestovnou kanceláriou? Zistite si u delegáta, aké sú v danej krajine ceny za prenájom auta. Zvažujete požičať si auto na dlhšiu dobu? Rezervujte si auto za výhodnú cenu vopred cez internet. Alebo vás baví cestovať na vlastnú päsť? Strážte si akčné ponuky leteckých spoločností, ktoré ponúkajú aj zapožičanie áut za nízke ceny.

Požičovňa áut v zahraničí

Už máte predstavu, kam pôjdete a aký chcete typ auta? Mrknite na porovnávač áut Rentalcars, kde si zaručene vyberiete najlepšie auto. Pri výbere ideálneho auta sa zamerajte hlavne na veľkosť vozidla, palivo a lokalitu, kde auto chcete vyzdvihnúť. Zvýšenú pozornosť venujte poisteniu vozidla a stavu auta pred prevzatím. A čo ďalšie Rentalcars ponúka?

V čom je Rentalcars najlepší?

  1. Špičkový servis - Zákaznícky servis je vám vždy po ruke - pred cestou, počas i po nej. Pomôže vám v každej situácii.
  2. Spolupracuje s požičovňami z celého sveta - Vyberte si auto podľa vašich predstáv, nech už cestujete kamkoľvek.
  3. Vyzdvihnutie auta podľa priania - Zapožičané auto si môžete vyzdvihnúť na letisku alebo priamo v centre. Všetko si určujete vy.
  4. Používateľské recenzie - Čo vám pomôže viac, než hodnotenie od zákazníkov? Cenné skúsenosti vám pomôžu s výberom správneho auta.
  5. Najlepšie ceny - Našli ste rovnaký automobil za lepšiu cenu? Kontaktujte Rentalcars - preplatí vám rozdiel! Zákazník je u nich na prvom mieste.
  6. Zmena a zrušenie rezervácie - A to úplne zadarmo! Do 48 hodín môžete rezerváciu zapožičaného vozidla zrušiť bez poplatkov.

Tipli TIP: Chystáte sa na dovolenku vlastným autom? Navštívte Auto moto obchody a vyberte si to správne vybavenie.

3 obchody, kde sa postarajú o vaše auto

  • Autorohože.sk – najlepší radca pri výbere auto rohoží.
  • TorriaCars – výber automobilového vybavenia, kvapalín a technológie pre domácich majstrov.
  • Autovybava.sk – široký sortiment auto doplnkov, od autopoťahov cez kozmetiky až po osviežovače.

Požičovňa áut na letisku

Ak ste si rezervovali auto na letisku, hľadajte po prílete logo autopožičovne. Pripravte si občiansky preukaz, pas, vodičský preukaz a najlepšie kreditnú kartu s dostatočnou hotovosťou. Okamžite, ako dostanete auto, skontrolujte si stav paliva a vozidlo si vyfoťte. A môžete vyraziť na cesty! Pri vrátení automobilu doplňte nádrž - ak tak máte uvedené v zmluve. Kľúč môžete vhodiť napríklad do schránky autopožičovne.

Už ste počuli o Emirates? Patrí medzi najobľúbenejšie letecké spoločnosti. Známa požičovňa áut Emirates ponúka za príplatok k letenkám aj zapožičanie vozidla. Už sa nemusíte báť, že sa na letisko nedostanete včas. Emirates je tu pre vás!

Prenájom auta so zážitkom

Máte radi rýchle autá? Chcete zažiť spanilú jazdu v Lamborghini alebo Ferrari? Zariaďte si nevšedný zážitok na ktorý budete dlho spomínať. Action Zážitky ponúka originálne zážitky za super ceny.

prenájom auta Action

To všetko a omnoho viac ponúka firma Action Zážitky. Stačí si len vybrať vysnívané auto, miesto, vykonáte platbu a váš poukaz už je na ceste k vám! Platnosť darčekového poukazu je až 15 mesiacov. O nič sa nemusíte starať. Všetky automobily sú poistené a v skvelom stave. Hľadáte vhodný darček? Zážitok môžete darovať aj blízkemu. Action - firma na zážitky vám rada vymení voucher za iný a to úplne zadarmo. Garantujú aj vrátenie peňazí do 14 dní od nákupu. Svojich zákazníkov si rozmaznávajú a so všetkým vám radi pomôžu. Na čo čakáte? Sadnite za volať luxusného auta a užite si divokú jazdu!

Požičajte si auto so zľavou!

Zapožičanie auta nikdy nebolo jednoduchšie. Chcete ušetriť? Vyberte si vhodnú požičovňu automobilov a nakupujte online so zľavou. Rezervujte si auto ešte dnes a ako bonus dostanete od Tipli časť peňazí späť.

Súvisiace obchody

Megazľava, Rentalcars.com, Autovybava.sk, Autorohože.sk, Autoobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa