Dni Marianne 2020

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Dni Marianne sú už 2 dekády považované za tú najlepšiu nákupnú príležitosť roka. Zľavy až 70 %, darčeky a ďalšie skvelé výhody. 18.-20. septembra bude trvať jedinečná príležitosť ako ušetriť vo viac ako 6000 obchodov v Českej republike a na Slovensku. Nepremeškajte ju!

Ako prebiehajú Dni Marianne?

V jubilejnom 20. ročníku na vás čaká presne 6235 obchodov naprieč celým Českom a Slovenskom. Práve v nich budete môcť využiť Dni Marianne zľavové kupóny. Tie tento rok prinášajú 662 exkluzívnych zľavových ponúk, ktoré inde nenájdete. No a kde tieto kupóny nájdete? Tradične už od roku 2000 v magazínoch Marianne a Marianne bydlení. Konkrétne sa jedná o septembrové čísla, aby ste sa na Dni Marianne Slovensko dokázali pripraviť v dostatočnom predstihu.

Dni Marianne mobilná aplikácia

Nechcete kupovať papierové magazíny a radšej budete šetriť životné prostredie? Práve pre vás tu je Dni Marianne aplikácia, kde nájdete všetky dostupné zľavové kupóny z oboch tlačených edícii Marianne časopisov. Aby ste získali všetky zľavové kupóny Dni Marianne budete musieť zaplatiť jednorázový poplatok vo výške 3,99 €. Vďaka zľavovým kódom však ušetríte omnoho viac. Tak hor sa nakupovať! Dni Marianne 2020 sú už tu!

Dni Marianne aplikácia

Marianne Lounges

Ďalšou možnosťou ako ušetriť ešte viac a získať hodnotné darčeky sú Marianne Lounges, kde na vás čaká skvelá atmosféra a zaujímavý program. Na Slovensku môžete navštíviť Marianne Lounge Bratislava v nákupnom centre Avion Shopping Park. Pre získanie skvelých darčekov stačí priniesť 5 účteniek z obchodov, ktoré sa zapojili do kampane Dni Marianne Slovensko 2020.

Dni Marianne 2020

Dny Marianne Česko

Dny Marianne získali svoju popularitu práve v Českej republike, a tak nebolo prekvapením, že zavítali aj na Slovensko. Dny Marianne 2020 združujú teda obchody v oboch bratských krajinách, vďaka čomu môžete ušetriť ešte viac. Samozrejmosťou je aj to, že môžete využiť Dny Marianne zľavové kupóny na nákupy v českých internetových a kamenných obchodoch.

Marianne a Marianne bydlení

Obidva magazíny sa môžu pýšiť obrovskou popularitou ako v Česku, tak aj na Slovensku. Každoročne môžete počas akcie Dni Marianne získať aj zvýhodnené predplatné so zľavou až 35 %. Ak si zakúpite Marianne ročné predplatné, získate aj septembrovú edíciu v roku 2021, kde bude opäť dostupné veľké množstvo zľavových kupónov. Už dnes je totiž jasné, že podobne ako Dni Marianne 2019 prebehali v septembri, tak aj Dni Marianne 2021 budú už tradične septembrovou záležitosťou! Myslite teda dopredu a pripravte sa na ďalší ohromný nápor zliav.

Marianne

Dni Marianne obchody

Zoznam obchodov, ktoré sa zapojili do kampane Dni Marianne je mimoriadne široký. Organizátori sa vždy snažia pokryť čo najširšie rozpätie rôznych kategórií. Medzi najobľúbenejšia patria určite móda a obuv alebo elektro a pc. Na popularite naberá aj kategória Parfémy a kozmetika a ušetriť môžete aj pri nákupe doplnkov do domácnosti. Čo tak zľavy na hračky pre deti alebo na príslušenstvo do auta? Toto všetko a ešte omnoho viac vám prinášajú Dni Marianne 2020. Stále však môžete ušetriť ešte viac. Stačí nakúpiť online cez Tipli a navyše získate cashback z každého nákupu v partnerských obchodoch. Šetrite najviac ako sa len dá!

Dni Marianne zľavové kupóny

Kladiete si otázku, aké najlepšie zľavové kupóny môžete využiť počas akcie Dni Marianne 2020? Prinášame vám prehľadný zoznam tých najlepších.

  • ASKO nábytok - zľava 50 % na všetky zákazkové sedacie súpravy, pohovky a postele na mieru. Navyše cashback až 2,5 % od Tipli.
  • Datart - zľava 20 % na vybrané produkty. Navyše cashback až 2,5 % od Tipli.
  • eObuv.sk - zľava až 30 % na najnovšie modely. Tipli pridáva cashback vo výške 3,845 %.
  • Feedo - zľavy až 25 % na vybrané kategórie. Navyše s cashbackom až 2,5 %.
  • Footshop - zľava 25 % na celý sortiment + cashback až 3,5 % od Tipli.
  • Hej.sk - zľavy až 20 % na domáce spotrebiče. Navyše cashback 4 % od Tipli.
  • Modivo - zľava až 30 % na produkty z nových kolekcií. K tomu cashback až 1,5 %.
  • Orsay - zľava 25 % na nezľavnený tovar + cashback 3 % od Tipli.
  • Trenírkareň - zľava 25 % na úplne všetko + cashback 5,5 %.

Tieto a mnohé ďalšie zľavy a zľavové kupóny môžete využiť počas Dní Marianne 2020. Nezabudni ich spojiť s nákupom cez Tipli a získajte peniaze späť z každého nákupu. Šetrite maximálne ako sa dá!

Súvisiace obchody

Hej.sk, Footshop, Orsay, Feedo.sk, ASKO NÁBYTOK, Datart, Eobuv.sk, Trenirkaren, Modivo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa