Domoss: Vyskladajte si kúpeľňu podľa predstáv

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Domov je miesto, kde by ste sa mali cítiť príjemne, útulne a pohodlne. Rozmiestnenie jednotlivých prvkov v domácnosti môžete zveriť odborníkom na interiérový dizajn, alebo si svoj domov vytvoríte podľa vlastných predstáv. Čo by ste však mali zveriť profesionálom, je vaše kúpeľňa. Postará sa o ňu Domoss.

Domoss je expertom v bývaní a vybavení domácnosti už od roku 1990. Svojim zákazníkom prináša stále nové spektrum produktov a služieb. V ponuke Domoss nájdete produkty svetových značiek, kvalitné a spoľahlivé produkty, najmodernejší dizajn, vysokú úžitkovú hodnotu a veľký výber tých najlepších produktov.

Spoločnosť Domoss disponuje aj veľkoobchodnou sieťou. Pre všetkých obchodných partnerov poskytuje kvalitný sortiment a služby. Ponúka aj členstvo v Domoss klube, vďaka ktorej zákazníci získajú zaujímavé bonusy a množstvo výhod. Jej držiteľom sa môže stať ktokoľvek, kto vyplní potrebné údaje.

TIP: Stavať a renovovať môžete aj vďaka Merkury Market, ktorý ponúka keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpeľňové skrinky, dvere a nábytok. S Merkury Market si vytvoríte miesto podľa vašich snov.

Kuchyna Domoss

V obchode Domoss nakúpite malé a veľké spotrebiče, ako aj kuchynský nábytok.

Domoss produkty

Domoss ponúka vybavenie kuchýň a kúpeľní, domáce spotrebiče, televíznu techniku, spotrebnú i zábavnú elektroniku. Spoločnosť má najväčšiu sieť elektropredajní na Slovensku EURONICS, ktorej je členom. V Domoss nakúpia aj náročnejší zákazníci a firmy. Nájdu tu produkty potrebné na vybavenie kancelárií, ako sú počítače, kancelárska technika, klimatizácie, či svietidlá. Domoss vychádza v ústrety aj majstrom, ktorí si potrebujú požičať náradie a záhradnú techniku.

Retro kupelna Domoss

V Domoss si môžete nechať vypracovať aj vizualizáciu retro kúpeľne.

Domoss kúpeľne

Chystáte sa vymeniť vašu starú kúpeľňu za novú alebo si do nového bytu vyberáte obkladačky do kúpeľne podľa vašich predstáv. Kúpeľňové štúdio Domoss ponúka pomocnú ruku pre všetkých v Domoss Bratislava, Trnava a Trenčín, kde im poskytuje poradenstvo a projektové riešenia kúpeľní. Splní aj tie najnáročnejšie želania. Ešte pred návštevou kamennej prevádzky si pozrite, aké jednoduché je nakupovať a vyberať tovar cez internet.

Domoss kúpeľne ponúkajú na svojej stránke domosskupelne.sk všetko potrebné na vybavenie kúpeľne. Vyberte si obľúbenú značku, sortiment, štýl a na inšpiráciu si pozrite vizualizácie návrhov Domoss. Nakupovať môžete aj vo výpredaji alebo z aktuálneho katalógu. Z ponúkaného sortimentu vyberáte nábytok, príslušenstvo, umývadlá, vane a vírivé bazény, WC a bidety, sprchy a sprchové systémy, batérie, dlažby a obkladačky do kúpeľne.

TIP: Nenašli ste to, čo potrebujete? Pozrite sa na SIKO kúpeľne a ich zrealizované vizualizácie kúpeľní.

Nemáte predstavu, ako by mala vyzerať vaša vysnívaná kúpeľňa? Inšpirujte sa jednotlivými štýlmi, ktorých realizáciu vám uskutoční Domoss - kúpeľňové štúdio. Eklektizmus je mix rôznych štýlov, z ktorých si vyberiete ten, ktorý sa vám viac páči a kombinujete s vkusom. Retro štýl je plný šialených vzorov, pestrých farieb, ktoré síce hlásia návrat do dôb minulých, ale sortiment je najnovšej kvality. Na výber máte aj z ďalších štýlov, ako je industriálny, stredomorský, prírodný, minimalistický, mestský štýl, vintage, purizmus a provensálsky štýl. Ak ste zástancom tradičných materiálov, oslovte slovenského výrobcu nábytku DECODOM.

Prirodna kupelna Domoss

Prírodná kúpeľňa Domoss vás prenesie o niečo bližšie k prírode.

Domoss predajne

Sieť kuchynských a kúpeľňových štúdií Domoss sa nachádza na celom západnom Slovensku. Navštíviť môžete Domoss Bratislava, Domoss, Trnava, Domoss Nitra, Domoss Trenčín a Domoss Piešťany. Otváracie hodiny Domoss Piešťany sú uvedené na stránke Domoss.sk. Od pondelka do piatku je otvorené od 9:00 do 18:00 hod. a v sobotu od 9:00 do 12:30 hod.

Nakupujte do domácnosti a záhrady lacnejšie

Vďaka nákupu cez Tipli dostanete z každého nákupu peniaze späť. Vstúpte na stránke Tipli do svojho obľúbeného e-shopu a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet po každom nákupe.

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Hej.sk, TPD, SCONTO nábytok, Electronic-star.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa