eBay.com - nakupujte zo zahraničia

Tipy k nákupu 15. 4. 2022

Nakupovania zo zahraničia je pre mnoho ľudí postrachom. Pár vyvolených, ktorí sa dokážu pohybovať v tomto prostredí, však vedia získať jedinečné kúsky za skvelé ceny. Jedným z top portálom je svetoznámy eBay.com. Práve tam zvládnete nakupovať zo zahraničia aj vy. Nakoľko je to mimoriadne jednoduché. Pozrime sa spoločne na to krok za krokom.

eBay.com, eBay de, eBay uk, či v jednoduchosti len eBay. Portál, ktorý je v zahraničí mimoriadne populárny, na našom území stále pokulháva. Hoci ho pozná dosť ľudí, cez eBay nakupuje málokto. Pozrime sa spoločne na možnosti nakupovania prostredníctvom ktoréhokoľvek z eBay portálov. Rozhodne sa niet čoho báť, aj keď nemáte poistenie od NN poisťovne.

eBay

eBay je sieť portálov, ktorú množstvo ľudí obľubuje. Nachádza sa vo viacero jazykových mutáciách, ktoré rozoznáte podľa koncovky webovej stránky. eBay.de je Nemecko, eBay.co.uk je Veľká Británia, eBay.it je Taliansko, eBay.com je USA, ale aj medzinárodná doména. Okrem jazykovej mutácie sú však odlišné aj výsledky vyhľadávania, ktoré získate. Ak budete hľadať ten istý produkt na eBay.de a eBay.com zoradenie produktov bude odlišné. Na eBay.de budú prvotne zoradené produkty s doručením pre nemecký trh, zatiaľ čo na eBay.com sa budú primárne zobrazovať produkty pre Spojené štáty americké a medzinárodný trh. 

eBay.de

Keďže sa jedná o nemeckú verziu, je samozrejmosťou, že jazykom je nemčina. eBay.de ponúka produkty v mene euro. Prezrite si širokú ponuka na eBay.de a vyberte si nové limitované elektro, super parfémy, či vymoženosti do domácnosti, ktoré inde nenájdete. Navyše pri nákupe cez Tipli máte k dispozícii aj cashback, čiže peniaze naspäť až 2 % z hodnoty vašej objednávky.

Obrázok

eBay kleinanzeigen

Webový portál eBay kleinanzeigen je v Nemecku najväčší inzertný portál, ktorý využíva množstvo ľudí najmä v Nemecku. Jeho najväčšou výhodou je, že je zdarma a narozdiel od portálu eBay.de neplatí inzerent žiadny poplatok. Široké spektrum produktov je samozrejmosť. Vyskúšajte inzerovať aj vy. 

eBay.co.uk

V tomto prípade sa jedná o britskú verziu populárneho aukčného portálu. Na eBay.co.uk opäť nájdete širokú ponuku produktov od výmyslu sveta. Vyberte si napríklad doplnky do auta, hračky pre dieťa, či niečo pre vaše domáce zvieratko. Pri nákupe cez Tipli môžete opäť počítať s cashbackom vo výške 2 % z hodnoty objednávky. Pozor však na možnosť zvolenia doručenia na Slovensko. Veľké množstvo predajcov veľmi nerado posiela tovar mimo britské ostrovy.

eBay.com

Verzia eBay.com je síce zameraná primárne na trh v Spojených štátoch amerických, no nájdete tu najviac produktov s doručením aj na naše územie. Cena za dopravu však niekedy nemusí pôsobiť 2x lákavo. Za tie výnimočné produkty to však niekedy naozaj stojí. Špeciálne ak milujete to napätie pri online aukcii, ktoré najlepšie zažijete práve na eBay. Podobne ak je aj nakupovanie vaše hobby. Samozrejmosťou je cashback od Tipli vo výške 2 % z hodnoty objednávky.

eBay Slovensko

Mutácia eBay Slovensko zatiaľ neexistuje a je veľmi pravdepodobné, že v najbližšej dobe tomu ani tak nebude. Pri nákupe cez eBay tak zostávajú dve základné možnosti.

  • vyberať iba produkty s doručením na Slovensko
  • využiť sprostredkovateľa

Pri prvej variante nakupujete priamo cez eBay predajcu. Krajinu doručenie si viete jednoducho overiť. Druhá varianta je mierne komplikovanejšie, no umožní vám prístup k produktom, ktoré by pre vás inak zostali nedostupné. Využitím sprostredkovateľa sa na základe dohody so spoločnosťou, ktorá tieto služby poskytuje, dohodnete na zaslaní produkty z eBay do ich skladu. Odtiaľ následne tovar zašlú na Slovensko. Ceny sú oveľa prívetivejšie, no doba dodania je dlhšia.

Už sa tešíte na nakupovanie na eBay? Hor sa na to. Najväčšia online aukčná sieť eBay na vás čaká. Nezabudnite na cashback vo výške 2 % z hodnoty objednávky od Tipli.

Súvisiace obchody

eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk, eBay.ie

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa