Hej.sk predajne nájdete na celom Slovensku

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Kde nájdete všetko, čo potrebujete pod jednou strechou? No predsa v najväčšom internetovom obchode na Slovensku, Hej.sk! Preskúmajte jeho širokú ponuku a spravte radosť sebe či svojim blízkym.

Internetový obchod Hej.sk ponúka širokým sortimentom tovaru od spotrebnej elektroniky, domácich spotrebičov a prístrojov, výpočtovej techniky, záhradných pomôcok, športu až po krmivá a potrieb pre chovateľov, hračiek, nábytku, kozmetiky a mnoho iného. Obchod pôsobí na slovenskom trhu od roku 2003. Okrem online nákupov môžete využiť nákup alebo osobný odber v predajniach a výdajných miestach. Ušetrite na doprave a prezrite si tovar ešte skôr, ako si ho vezmete domov.

Predajne HEJHOUSE

Objednajte si tovar z pohodlia vášho stola a vyzdvihnite si objednávku na jednej z piatich Hej pobočiek na Slovensku. Osobný odber je pre zákazníkov zadarmo. Na území Slovenska nájdete tri predajne HEJHOUSE, v ktorých nájdete celý sortiment spotrebného tovaru. Tovar si tu môžete prezrieť a rovno zakúpiť ako v bežnom obchode s tým rozdielom, že všetky veci sú k dostaniu za eshopové ceny. HEJHOUSE domy sa nachádzajú v Bratislave, Zvolene a Žiline. Aké získate výhody v predajniach HEJHOUSE?

  • Tovar si vyberáte a zakúpite rovno na predajni.
  • Vyzdvihnete si objednaný produkt z webových stránok.
  • Platba možná v hotovosti aj kartou.
  • Využiť môžete odborné poradenské služby zamestnancov.
  • Vyriešite reklamácie alebo odstúpenie od zmluvy.
  • Objemnejší tovar vám naložia priamo do auta.

Objednali ste si tovar cez e-shop a chcete si ho osobne vyzdvihnúť? Počkajte na sms výzvu k odberu a v tomto momente je pre vás tovar pripravený na zvolenej pobočke. Kde HEJHOUSE nájdete?

hej

V internetovom obchode Hej.sk kúpite všetko od výmyslu svety.

HEJHOUSE Bratislava - Adresa: Pestovateľská 13, 821 04 Bratislava.

Dostupnosť: Možnosť parkovania je na veľkom parkovisku priamo pred predajňou. Autobusom č. 96 alebo 61: výstup na zastávke AVION – IKEA, kde je potrebné prejsť pešo na druhú stranu cez svetelnú križovatku smerom k OC KORZO. Otváracia doba: Po - Ne od 8:00 do 20:00.


Využite novinku Osobný odber EXPRES. Potrebujete určitý tovar a nemáte čas hľadať v regáloch: Tak využite možnosť expresného nákupu. Vyberte si tovar ktorý môžete mať pripravený na HEJHOUSE Bratislava už za 4 hodiny.

HEJHOUSE Zvolen - Adresa: Obchodná 2, 960 01 Zvolen.

Dostupnosť: Možnosť parkovania je na veľkom parkovisku priamo pred predajňou. Autobusom linkami 1, 3, 6, 8, 9, 12, 15: výstup na zastávke Západ-Tepličky, ďalej cca 200m pešo, smer TESCO extra. Otváracia doba: Po - Ne od 9:00 do 20:00.

HEJHOUSE Žilina - Adresa: Bajzova 39/B, 010 01 Žilina.

Dostupnosť: Možnosť parkovania je priamo pred predajňou. Autobusom linky č. 4, 5, 7, 14 - smer Lidl, Tesco. Otváracia doba: Po - So od 9:00 do 19:00.

mapa HEJHOUSE

Mapa Hej.sk na území Slovenskej republiky.

Výdajne Hej.sk

Okrem predajní Hej.sk môžete využiť dve Hej výdajné miesta, v ktorých si môžete objednaný tovar vyzdvihnúť. Zároveň máte k dispozícii ďalších 13 partnerských výdajných miest po celom Slovensku. Všetky miesta s adresami nájdete v prehľadnej mapke, ktorou je Hej.sk eshop vybavený. Aké služby ponúkajú tieto výdajne miesta?

  • Platba v hotovosti alebo platobnou kartou.
  • Vybavenie reklamácií alebo odstúpenia od zmluvy.
  • Rýchle vybavenie.
  • Parkovisko zadarmo.
  • Prevzatie starých elektrospotrebičov.

Pri objednávkach uskutočnených online počkajte na sms výzvu k odberu a môžete si zájsť pre svoj tovar. Doba rezervácie tovaru na vyzdvihnutie v danej pobočke je 5 pracovných dní.

Výdajňa Senec - Adresa: Logistické centrum SENEC, Prologis Park Senec, Diaľničná cesta č.6, budova DC 10B, Senec 903 01.

Dostupnosť: Možnosť parkovania je pred výdajňou. Pre autobusovú dopravu využite zastávku Senec - logistické centrum.. Otváracia doba: Po - Pia od 9:00 do 18:00.

Výdajňa Trenčín - Adresa: Soblahovská 3161, 911 01 Trenčín.

Dostupnosť: Možnosť parkovania je pred výdajňou. Autobusom zástavka Cintorínska, spoje: 5, 7, 8, 17, 28. Otváracia doba: Po - Pia od 9:00 do 18:00. So od 9:00 - 12:00.

Vybrali ste si svoje produkty ktoré potrebuje k rekonštrukcií domu či bytu? Pozrite sa ako ušetriť na Hej.sk. Vďaka pár tipom a trikom môžete ušetriť pri každom jednom nákupe nemalé peniaze. Nakupujte výhodne a s rozumom na Hej.sk.

Chcete získať peniaze späť z každého nákupu na Hej.sk?Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Hej.sk, 4home, Bighome.sk, Kondela, SCONTO nábytok

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa