Je vám chladno? Zahreje vás kožená bunda!

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Leto síce neustupuje, ale v noci už býva celkom zima. Možno sa ani nenazdáte a je tu sychravá jeseň. A ako sa najlepšie zahriať, keď teplota nepreskočí dvadsiatku? Zachráni vás pohodlná a sexy kožená bunda!

Kožená bunda už dávno nie je doménou len metalistov a motorkárov. Stala sa súčasťou šatníka veľa ľudí. Má na to dobrý dôvod. Tieto bundy sú pohodlné, teplé a navyše aj dobre vyzerajú. Kde a ako si peknú koženú bundu vybrať?

Aký materiál koženej bundy zvoliť?

Pri výbere koženej bundy si dávajte pozor na použitý materiál. Väčšinou tzv. kožených búnd v obchodoch sa totiž vyrába z koženky, teda z umelých materiálov, a nie z pravej kože. Veľká výhoda koženky je nižšia cena. Jej životnosť je ale oveľa menšia, ako pri pravej koži – veľmi pravdepodobne po čase popraská a s pravidelným nosením sa začne za pár rokov odlupovať.

Pravá koža je síce veľmi drahá, ale môžete si byť istý, že vydrží naozaj dlho. A rozhodne vás i viac zahreje.

kožené bundy

TIP: Presne viete, ako má vaša bunda vyzerať, ale nemôžete ju nikde nájsť? Hľadajte na Glami! Výber z tisícky kusov si jednoducho zúžite pomocou kategórií a prehliadnuť si môžete všetky obchody zároveň.

Kožená bunda dámská

Nielen drsné slečny a ženy na motorkách nosia kožené bundy. Elegantné, upnuté kožené bundy sa stali trendom už pred pár rokmi a len tak sa z módy určite nevytratia. Na výber máte nielen najrôznejšie farby a materiály, ale aj strihy a ozdoby. Niektoré kriváky, teda bundy so zipsom nakrivo, majú vzor podľa starých punkových legiend veľa káps a cvokov, iné sa držia viac pri zemi a dajú sa kombinovať s elegantným oblečením. A presne k takýmto pekne ladí aj Michael Kors kabelky.

ZOOT kožená bunda

Koženkový krivák ONLY, 49,45 €, ZOOT

orsay bunda

Bunda z eko - semišu, 46,99 €, Orsay

metalshop kožená bunda

Kožená bunda Fantastic Beasts, 196,07 €, Metalshop

Využite zľavové akcie v našich obchodoch a kúpte si koženú bundu ešte lacnejšie! Navyše, keď sa prekliknete do obchodu cez Tipli, vrátime vám nejaké peniaze z nákupu späť - cashback na váš účet.

Kožená bunda pánska

Páni majú síce na poli kožených búnd o niečo menší výber ako dámy, ale stále je z čoho vyberať. Aj tu platí hlavné delenie. Niektoré pánske kožené bundy sú určené ku každodennému noseniu, pretože sú trochu jednoduchšie. Ostatné sú doplnené cvokmi, prackami, doplnkami a inými ozdobami a ocenia ich skôr punkáči, metalisti a príslušníci iných subkultúr. Obrovská výhoda však je, že sa častejšie vyrábajú s kapucňou, ako dámske kožené bundy.

mall kožená bunda

Pánska bunda s.Oliver, 119,99 €, Mall.sk

metalshop pánska kožená bunda

Kožená bunda Suicide Squad, 169,07 €, Metalshop

ZOOT kožená pánska bunda

Pánska kožená bunda, 199,95 €, ZOOT

TIP: Kožená bunda sa radí medzi ideálne darčeky pre priateľa - vezmite ho radšej na nákup so sebou. Vyberte si takú bundu, ktorá mu perfektne padne a bude sa mu páčiť. Prezrite si ponuku Pull & Bear a so špeciálnou zľavou to máte za pár Eur. ;-)

Kožená bunda na motorku

Motorkári, pozor! Tu už nejde o módu, ale o bezpečie v prípade nehody. Pravá masívna koža je pre motorkársku bundu skutočnou nutnosťou. Vhodné sú aj vetracie otvory, aby ste sa v bunde nespotili. A veľkou výhodou sú aj integrované chrániče ramien alebo lakťov. Kožená bunda na motorku vás síce prijde na trochu viac peňazí, narozdiel od peknej koženky, ale vyplatí sa kúpa takejto bundy nepodceňovať. Koniec koncov nikdy neviete, kedy sa vám na motorke stane nehoda. Kvalitné oblečenie je potom to, čo vás ochráni.

metalshop kožená bunda na motorku

Bunda na motorku, 428,54 €, Metalshop

insportline kožená bunda

Kožená moto bunda, 156 €, InSPORTline

insportline kožená dámska bunda

Dámska moto bunda, 250,50 €, InSPORTline

Nakupujte kožené moto bundy ešte výhodnejšie, napríklad v Orsay a vďaka špeciálnym zľavám na Tipli!

Kúpte si peknú koženú bundu s cashbackom!

Kožená bunda nie je lacná záležitosť. Keď si ale dobre vyberiete, môžete na jej kúpe ušetriť aj niekoľko Eur. Ako? Predsa vďaka službe cashback. Prekliknite sa pred nákupom koženej bundy cez Tipli a my vám neskôr pripíšeme finančnú odmenu späť na Tipli účet.

Čo je to cashback?

Súvisiace obchody

ZOOT, Metalshop, AliExpress, Buď chlap, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa