Kaufland leták budúci týždeň online

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 10. 11. 2021

Do obchodu Kaufland chodia zákazníci aj vďaka veľkému množstvu zliav, ktoré ponúka jeho akčný leták. Aké výrobky môžete nájsť v aktuálnom Kaufland letáku?

Nemecký obchod Kaufland u nás otvoril prvú pobočku v roku 2000 v podtatranskom meste Poprad. Od tej doby sa rozšíril na 50 predajní. Hlavným lákadlom tohoto reťazca sú čerstvé a kvalitné ovocie so zeleninou alebo vlastná pekáreň, ktorá pečie pečivo každú hodinu.

Ako vyzerá aktuálny Kaufland leták?

Prelistujte si Kaufland leták budúci týždeň. Vychádza vždy vo štvrtok a platný je do nasledujúcej stredy. Platnosť Kaufland letáku od štvrtka do stredy je teda zväčša nemenná. Výnimky môžu nastať napríklad počas vianočných či veľkonočných sviatkov. Súčasťou letáku je aj špeciálna ponuka. Podobne ako to bolo v prípade Lidlu, aj Kaufland má na zadnej strane letáka vždy špeciálnu ponuku s názvom SUPERVÍKEND. Tam nájdete tovar až o 50 % lacnejší. Ponuka platí iba v sobotu a nedeľu.

Najnovšie Kaufland letáky nájdete na Tipli. Prezrite si leták Kaufland aktuálny týždeň alebo si prezrite ponuku Kaufland letáku na budúci týždeň.

Sortiment Kauflandu

Na Kaufland.sk nájdete aj široký sortiment od slovenských výrobcov. Heslo z lásky k Slovensku je pri návšteve obchodu skutočne vidieť. Okrem iného ponúka Kaufland aj svoje značky. Tou najznámejšou značkou v Kauflandu je K-Classis. Tá má na svojom konte viac než 1 000 výrobkov, ktoré za akciové ceny nájdete aj v Kaufland letáku online. Vybrať si naozaj máte z čoho. Ďalší sa napríklad zameriava špeciálne na rôzne typy stravovania. Bio strava alebo produkty so zníženým obsahom laktózy pre Kaufland nie sú tabu.

Aké má Kaufland otváracie hodiny?

Dvere Kauflandu sú vám otvorené všade rovnako. Nemusíte sa preto báť, že sa vám zavrú tesne pred nosom ak sa na nákup vyberiete medzi 6.00 a 22.00 každý všedný deň a víkend.

Ktoré značky z Kauflandu by ste mali vyskúšať?

Kaufland leták - aktuální leták online

Privátne značky Kaufland sú správnou voľbou pre získanie vysokej kvality za nízku cenu.

  • K-take it veggie - pochutnajte si zdravo zo širokého výberu vegetariánskeho či vegánskeho sortimentu tejto značky. V ponuke sú rastlinné mlieka, jogurty, hummusy a pizza.
  • K-Classic baby - obchodný reťazec Kaufland myslel aj na tých najmenších. Neparfúmované krémy, oleje, šampóny alebo plienky sú vhodné už pre čerstvo narodené bábätká.
  • SWITCH ON - s elektronickými spotrebičmi od značky Switch On vám pôjde varenie a upratovanie samo od seba. Vybrať si môžete tiež z množstva fénov a žehličiek.
  • Exquisit - Pre váš večierok s priateľmi, exkluzívny večer či len tak pre radosť. Delikatesné údeniny, syry a dezerty vykúzlia na vašom stole zážitok plný neodolateľných chutí.

Objavte výhody Kauflandu

Kaufland leták - aktuální leták online

Stiahnite si mobilnú aplikáciu Kaufland a majte všetky výhody vždy poruke.

1. Kaufland mobilná aplikácia

Obchodný reťazec má pre svojich zákazníkov výhodnú mobilnú aplikáciu, ktorá sa dá stiahnuť zadarmo. Keď si ju stiahnete do vášho telefónu, získate ešte väčšie zľavy na nákup v Kauflande! Tak na čo ešte čakáte?

AKO NA TO?
1) Stiahnite si aplikáciu Kaufland do mobilu zadarmo na Google Play alebo App Store.
2) Hľadajte akciu Zľavy týždňa v prehľade ponúk.
3) Vyberte si produkt, ktorý chcete kúpiť.
4) Na kase ukážte kód uvedený pri výrobku a máte ho za cenu uvedenú v mobilnej aplikácii.

2. WIFI zadarmo

Na každej z pobočiek Kaufland je wifi pripojenie zadarmo. Pri nákupe sa tak môžete pozrieť na internet napríklad na recept, ktorý chcete uvariť k večeri a podľa toho nakúpiť suroviny.

3. Newsletter

Ak vám do schránky neprišiel aktuálny Kaufland leták nechajte si zadarmo posielať akčný leták do emailu. Stačí ísť na webovou stránku Kaufland.sk, v menu kliknúť na Servis, potom na Newsletter a zaregistrovať sa. Leták si tiež môžete prezrieť online.

4. Súťaže

Každý týždeň vypisuje Kaufland na svojom webe súťaže, kde sa dajú vyhrať hodnotné ceny. Súťažiť môžete napríklad o veľký nákup zadarmo, spoločenské hry, elektroniku, o kvalitné vína a potraviny.

5. Zľavy vo večerných hodinách

Zľavy potešia každého z nás. Kaufland zlacňuje každý deň po 20. - 21. hodine večer ovocie a zeleninu až o 80 %, a to už nie je zanedbateľná čiastka. Takého veľké zľavy niekedy nenájdete ani v Kaufland letáku.

Radi nakupujete v zľavách?Prezradíme vám, ako pri nákupoch ušetriť ešte viac.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Pilulka.sk, Notino, BabičkinaZáhrada.sk, Herbatica.sk, NajLekáreň.eu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa