KiK leták aktuálny s textilom

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 10. 11. 2021

Objavte svet lacného nakupovania! V KiK nájdete za výhodné ceny oblečenie na každú príležitosť. Kedy vychádza KiK akčný leták? A čo všetko v ňom nájdete?

KiK je nemecký textilný zľavový obchodný reťazec. KiK je vlastne skratkou od "Kunde ist König", čo v preklade znamená “Zákazník je kráľ”. Na Slovensko vstúpila spoločnosť v roku 2008 a v súčasnosti sa rozrástla na 73 pobočiek po celej krajine.

★Radi nakupujete v zľavách?

Najvýhodnejšiu cenu získate, ak pri nákupe skombinujete cashback a zľavové kupóny. Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli.sk a zlacnite si každý nákup až o 25 %.


Ako vyzerá KiK akčný leták?

Prezrite si KiK letáky z pohodlia domova. Platia zväčša od stredy do utorka, zmeny v platnosti nastávajú cez štátne sviatky. KiK nerozosiela letáky do schránok všetkým. To či leták dostanete teda záleží vždy od miesta bydliska. V schránke ho však môžete očakávať v utorok, prípadne stredu.

V letáku KiK nájdete všetok tovar, ktorý je aktuálne v zľave alebo ho kúpite za výhodnejšiu cenu.

Sortiment predajní KiK

dámske tričko, pánska košeľa, detské oblečenie

V sortimente KiK nájdete oblečenie na všetky príležitosti.

KiK sa špecializuje najmä na predaj dámskej, pánskej a detskej módy. Nájdete tu oblečenie na rôzne príležitosti - či už funkčné športové oblečenie alebo elegantné oblečenie na špeciálne udalosti. Najaktuálnejšie trendové kúsky si prezrite v online verzii KiK letáku.

V ponuke nechýba spodné prádlo, módne doplnky a oblečenie pre plnšie tvary.

Okrem textilného tovaru výber dopĺňajú potreby do domácnosti a záhrady, najrôznejšie dekorácie a hračky pre deti. V KiK teda nájdete všetko pre dokonalý vzhľad vašej domácnosti.

Kde na Slovensku nájdem predajne KiK?

Predajní KiK je na Slovensku v súčastnosti 73. Nájdete ich rozmiestnené po celej krajine. Tie najväčšie si môžete pozrieť na mapke nižšie. V prípade záujmu si na webovej stránke KiK môžete nájsť podľa psč alebo mesta, kde sa najbližšia predajňa KiK nachádza.

mapka predajní KiK

Predajne KiK nájdete rozmiestnené po celom Slovensku.

Tipli TIP: nastavte si na webovek stránke KiK zasielanie newslettra a majte informácie o najlepších ponukách ako prvý.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa