Máte radi adrenalín? Prinášame vám 5 tipov, kde si ho užijete na maximum

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Zahraničné a ostatné  |  Ostatné 10. 11. 2021

Krásne letné dni sa dajú využiť rôznym spôsobom. Či už vás čaká dovolenka, alebo iné výlety, stále vám ostáva do konca leta dostatok času. Čo takto zážitok, na ktorý nikdy nezabudnete? Darujte sebe alebo svojim blízkym adrenalínový zážitok.

Existuje hneď niekoľko možností, ktoré na Slovensku môžete využiť. Adrenalín si môžete užiť vy, celá vaša rodina a zároveň je to skvelý tip na originálny darček pre priateľa. Zážitky si nekúpite. Musíte ich zažiť a máte ich do konca života. Práve v tom tkvie ich čaro.

Tip: Ako si dopriať nezabudnuteľné zážitky a ušetriť?

Jedným z trikov ako ušetriť peniaze a zároveň vyberať z nekonečného množstva produktov sú nákupy online. Na trhu existuje veľké množstvo e-shopov zaoberajúcich sa predajom a sprostredkovaním zážitkov.

Trik ako si dopriať nezabudnuteľné zážitky lacnejšie je veľmi jednoduchý. Stačí využiť cashback od portálu Tipli, ktorý vám časť peňazí z online nákupu vráti. Nakupujte cez Tipli u jedného z 350 partnerských obchodov a cashback sa vám pripíše na účet.

Zľavy na zážitky

Adrenalín na Slovensku

Sme síce malá krajina, ale aj tak si na Slovensku viete užiť kopec zážitkov. Nemyslíme tým len hory či termálne kúpaliská. Pozrite sa na krásy našej malej veľkej krajiny zhora. Zmeňte sa na dieťa a vyskúšajte šmýkačky v aquaparkoch. Prezradíme vám, kde tieto zážitky kúpite za super ceny.

Let rogalom

Pohodlný a príjemný zážitok vhodný pre pánov, dámy, ale aj väčšie deti je let rogalom. Počas 20-tich až 30-tich minút vám skúsený pilot ukáže krásy celého okolia. Na svet sa tak pozriete z vtáčej perpektívy. Nemusíte sa báť, aj keď máte strach z výšok, v rogale ho nepocítite. Budete sa cítiť ako v malom lietadle. Jediný rozdiel je v tom, že kokpit je otvorený. Lety rogalom za super ceny prináša zážitkový portál Adrop.sk. Môžete si pozrieť aj zľavové portály ako Zľavohit a kúpiť let za tie najlepšie ceny.

let rogalom

Vyskúšajte vyhliadkový let rogalom od Adrop.sk.

Let balónom

let balonom

Užite si romantický let balónom so svojou polovičkou.

Let balónom je snom mnohých ľudí. Tento rozprávkový zážitok nie je najlacnejší, ale viete ho zohnať aj za zvýhodnené ceny. Stačí sledovať zľavové portály. Premýšľate nad prekvapením pre partnera? Chceli by ste pripraviť partnerke originálnu žiadosť o ruku? Let balónom je v tomto prípade skvelou voľbou. Balón vyletí pomerne vysoko a budete tak vidieť všetky krásne miesta v okolí ako na dlani. Na tento krásny zážitok určite nikto z vás nikdy nezabudne.

Paragliding

Odvážnejšie duše by rozhodne mali vyskúšať paragliding. Je dostupný nielen na Slovensku, ale vyskúšať ho môžete aj v dovolenkových letoviskách. Tandemové paraglingové lety sa dajú zarezervovať napríklad na Donovaloch. Pod vami sa tak rozprestrie krása našich hôr a lesov. Vďaka lokácii tiež môžete výlet spojiť s menšou turistikou po okolí Banskej Bystrice. Ak sa chystáte k moru, v každom lepšom rezorte ponúkajú možnosť paraglidingu. Vyletieť k nebesám vám dopomôže loďka. Je to bezpečné a naozaj krásne.

paragliding

Paragliding je obľubený pri mori, na horách, v lete či zime.

Let stíhačkou

let stíhačkou

Najväčší adrenalín a prežijete v stíhačke.

Najväčšiu dávku adrenalínu zažijete v stíhačke. Tento zážitok stojí dosť peňazí, ale ak sa chcete cítiť ako Tom Cruise vo Filme Top Gun, určite to stojí za to. Takéto lety sú ideálny darčeky pre pánov pri príležitosti narodenín či iného sviatku. Maximálne preťaženie a rýchle lietanie dostane do kolien každého nadšenca nebezpečenstva. Aj tento zážitok viete kúpiť online na overenom portáli Adrop.sk. Je to jedinečná príležitosť ako zažiť niečo výnimočné. Z tohto zážitku vám bude určite tuhnúť krv v žilách do konca po zbytok života.

Tobogány

Rodinnú dávku adrenalínu si naplno užijete v niektorom z našich aquaparkov. Najväčší aquapark na Slovensku Tatralandia nájdete v Nízkych Tatrách. Super voľbou pre rodiny s deťmi je aj Bešeňová či Aquacity Poprad. Zabavíte sa vy aj deti. Celodenné vstupy kúpite na zľavových portáloch za super ceny a ušetríte. Deň v aquaparku vám môže spríjemniť program ak vás čaká napríklad dovolenka na horách. Nudiť sa tam zaručene nebudete.

aquapark

Najlepší aquapark na Slovensku Tatralandia nájdete v Tatrách.

★Obchody, kde kúpite zážitky výhodnejšie

  • Adrop – odborník na adrenalín každého druhu
  • Action Zážitky – skočte z komína, raftujte, prekonajte svoje limity
  • zľavoMAX.sk – nakupujte zážitky na zľavovom portáli

Súvisiace obchody

Adrop.sk, Travelking, Zlavomix.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa