Nové zľavové kupóny v About You, Notino.sk, Orsay a Herbatica.sk

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 22. 3. 2023

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 29.10.2020

Dnes vám ponúkame 7 nových zľavových kupónov z kategórií krása a zdravie, kozmetika, parfémy a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov izmael.euGlash Girl, Bistro.sk a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

About You

Získajte About You zľavový kód, ktorý ponúka zľavu 15 % pre nových zákazníkov. Ak ste ešte nevyužili eshop About You, tak práve teraz je ten najlepší čas na nákup nového trendy oblečenia.

Kód platí do 30.11.2020

Notino.sk

Novinkou je zľavový kupón Notino.sk 10 % na celý nákup v tomto populárnom eshope. Parfémy a kozmetika za super ceny. Pozor! Platí iba do konca mesiaca.

Kód platí do 01.11.2020

Orsay

A čo tak zľavový kód Orsay, ktorý vám ušetrí až 20 % pri nákupe novej bundy. Zima už je za rohom, a tak rozhodne nečakajte a vyberte si kvalitnú zimnú bundu už teraz!

Kód platí do 08.11.2020

Herbatica.sk

Získajte zľavový kód Herbatica.sk, vďaka ktorému ušetríte až 12 % z hodnoty celého nákupu v internetovom obchode Herbatica.sk. Ten ponúka kvalitné produkty z lona prírody. Vyskúšajte a rozhodne nebudete ľutovať.

Kód platí do 31.12.2020

izmael.eu

Eshop Izmael.eu ponúka zľavový kupón izmael.eu 10 % na celý nákup. Nájdete tu produkty od výmyslu sveta. Zo širokej ponuky tohto internetového obchodu si určite vyberiete.

Kód platí do 31.12.2020

Glash Girl

Pre dámy tu je zľavový kupón Glash Girl v hodnote 5 € s platnosťou na oblečenie, topánky a doplnky. Pripravte sa na zimu a žiarte aj v chladnom počasí, ktoré sa neúprosne blíži.

Kód platí do 15.11.2020

Bistro.sk

Na záver tu máme zľavový kód Bistro.sk, vďaka ktorému sa najete o 2 € lacnejšie vo vybraných reštauráciách v meste Nitra. Ochutnajte tie najlepšie špeciality lacnejšie!

Kód platí do 08.11.2020

Súvisiace obchody

Notino, Herbatica.sk, Orsay, Bistro.sk, izmael.eu, About You, Glash.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa