Nové zľavové kupóny v Answear.sk, Okay, FootShop.sk a Empikfoto.sk

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 24.03.2021

Dnes vám ponúkame 5 nových zľavových kupónov z kategórií oblečenie, móda a obuv, elektro a pc a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov myAustria.sk, Answear.sk, Okay, FootShop.sk a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

Answear.sk

Získajte zľavový kupón Answear.sk 30 % na topánky answear.LAB. Limitovaná kolekcia obuvi za teraz ešte lepšiu cenu. Pozor platí iba do štvrtku!

Kód platí do 25.03.2021

Okay

K dispozícii je aj zľavový kupón Okay 40 € na sedačky a postele zo širokej ponuky internetového obchodu Okay. Vyberte si tú svoju, prihoďte zľavový kód a nakupujte lacnejšie.

Kód platí do 11.04.2021


FootShop.sk

Jedinečnou možnosťou ako ušetriť je aj zľavový kupón FootShop.sk  20 % na všetky produkty. Jedinou podmienkou je nakúpiť nad 100 €. Vyberte si trendy tenisky za lepšiu cenu!

Kód platí do 28.03.2021

Empikfoto.sk

Prinášame vám aj zľavový kód Empikfoto.sk 20 % fotky 9x13 cm. Dajte svojim spomienkom zosobnenie na kvalitnom foto papieri za dostupnú cenu. Pozor! Platí iba do konca týždňa.

Kód platí do 28.03.2021

myAustria.sk

Na záver tu máme zľavový kód myAustria.sk 10 % na drogériu z Rakúska. Kvalitná drogéria a kozmetika za dostupnejšie ceny s rýchlym doručením. Doprajte si iba to najlepšie.

Kód platí do 31.03.2021

Súvisiace obchody

Answear, Okay, Footshop, MyAustria.sk, Empikfoto.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa