Nové zľavové kupóny v BonPrix, Datart, Notino.sk a Deichmann

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 19.05.2021

Dnes vám ponúkame 7 nových zľavových kupónov z kategórií móda, módne doplnky, obuv a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov ZOOT, BIBLOO, Empikfoto.sk, BonPrix a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

BonPrix

Získajte zľavový kód BonPrix 5 % zľava na celý sortiment. Navyše pri využití zľavového kódu získate aj poštovné úplne zadarmo. Plavková sezóna je za rohom, tak hor sa nakupovať!

Kód platí do 23.05.2021

Datart

Skvelou možnosťou ako ušetriť je aj zľavový kód Datart 20 % na grily značky Tefal. Jedná sa o mimoriadne kvalitné produkty, ktoré táto známa značka zastrešuje. Obdobie záhradných grilovačiek je už tu. Prekvapte vašich hostí novým grilom.

Kód platí do 30.05.2021

Notino.sk

K dispozícii je aj zľavový kód Notino.sk 30 % na veľké množstvo najznámejších a najobľúbenejších značiek parfémov a vôní z ponuky najznámejšej internetovej parfumérie Notino. Platí iba do konca týždňa!

Kód platí do 23.05.2021

Deichmann

Skvelou možnosťou ako ušetriť je aj zľavový kupón Deichmann, vďaka ktorému ušetríte vo výpredaji posledných párov trendy obuvi. Poponáhľajte sa však. Akcia platí iba pár dní!

Kód platí do 21.05.2021

ZOOT

K dispozícii je taktiež zľavový kupón ZOOT 30 % extra zľava na všetko. Platí aj na zľacnené produkty a produkty vo výpredaji. Jedinečná šanca ako ušetriť pri nákupe najnovšej módy!

Kód platí do 23.05.2021

BIBLOO

Mimoriadne obľúbený eshop Bibloo vám prináša zľavový kód BIBLOO 25 % na všetko nezľavnené z celej ponuky. Buďte štýlový a zažiarte všade, kam prídete!

Kód platí do 31.05.2021

Empikfoto.sk

Na záver tu máme zľavový kód Empikfoto.sk, ktorý prináša zľavu 50 % na personalizované rozprávky pre deti. Potešte svoje ratolesti super darčekom, ktorý zaručene rozžiari ich očká.

Kód platí do 23.05.2021

Súvisiace obchody

BIBLOO, Bonprix, DEICHMANN, ZOOT, Notino, Datart, Empikfoto.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa