Nové zľavové kupóny v Holime.eu, Svetla.sk, UniqueFit a ČSOB

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 17.03.2021

Dnes vám ponúkame 4 nové zľavové kupóny z kategórií krása a zdravie, starostlivosť o telo, domácnosť a záhrada a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov Holime.eu, Svetla.sk, UniqueFit, ČSOB a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

Holime.eu

Získajte zľavový kód Holime.eu 15 % na IPL epilátory Beurer. Jedná sa o epilátory tej najvyššej kvality a ich kúpu rozhodne nebudete ľutovať. Poponáhľate sa! Akcia trvá iba do konca mesiaca.

Kód platí do 31.03.2021

Svetla.sk

Využite aj zľavový kupón Svetla.sk 15 % na osvetlenie v internetovom obchode Svetla.sk. Výber je len na vás. O kvalitný produkt sa postará spomínaný eshop. Pozor! Platnosť kupónu končí už vo štvrtok.

Kód platí do 18.03.2021

UniqueFit

K dispozícii je aj zľavový kupón UniqueFit 10 % na nákup v tomto internetovom obchode. Vyberte si zo širokej ponuky športového oblečenia, ktoré vám sadne ako uliate.

Kód platí do 31.03.2021

ČSOB

Ďalšou možnosťou ako ušetriť je aj zľavový kód ČSOB  6 % na poistenie. Česko Slovenská obchodná banka je značka, na ktorú sa môžete spoľahnúť, keďže na trhu funguje už dlhé roky. Využite jej služby aj pri poistení!

Kód platí do 31.03.2021

Súvisiace obchody

Holime.eu, ČSOB, Svetla.sk, UniqueFit

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa