Nové zľavové kupóny v Myprotein.sk, Grada, Humanic a Dognet store

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 08.09.2021

Dnes vám ponúkame 6 nových zľavových kupónov z kategórií krása a zdravie, hobby a šport, fitness a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov Grada.sk, Humanic, myprotein.sk, ZOOT a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

myprotein.sk

Parádnou možnosťou ako ušetriť je zľavový kupón myprotein.sk, ktorý vám poskytuje možnosť ušetriť až 46 % pri nákupe výživových doplnkov a športového oblečenia na beh alebo do posilňovne. Vyberte si zo širokej ponuky a šetrite!

Kód platí do 13.09.2021

ZOOT

Získajte zľavový kód ZOOT 20 % zľava v rámci predsezónneho výpredaju. Zadajte zľavový kupón a ušetrite 20 % navyše. Platí na vybranú ponuku z eshopu ZOOT. Akcia už onedlho skončí, tak sa určite poponáhľajte.

Kód platí do 12.09.2021

Holime.eu

Možnosťou ušetriť je aj zľavový kupón Holime.eu 25% na kozmetické zrkadlá Beurer. Kvalitné kozmetické zrkadlá značky Beurer sú tak k dispozícii za mimoriadne dostupnú cenu, ktorá vás určite prekvapí. Dlho neotáľajte a vyberte si kvalitný  kúsok do vašej kúpeľne.

Kód platí do 24.10.2021

Dognet store

Získajte aj zľavový kupón Dognet store 3 € na nákup knihy podľa vášho výberu z ponuky tohto internetového obchodu. Zľava platí iba do konca mesiaca, tak sa pripravte na moment, keď dočítate vašu aktuálnu knihu a potešte sa novou za super ceny.

Kód platí do 30.09.2021

Grada.sk

V ponuke je aj zľavový kupón Grada.sk 20 % na všetko z ponuky tohto známeho vydavateľstva. Kupón je platný iba do konca mesiaca a ponúka možnosť ušetriť pri širokej ponuke publikácií, ktoré internetový obchod Grada.sk ponúka.

Kód platí do 30.09.2021

Humanic

Na záver tu máme zľavový kupón Humanic 10 % na nákup v obchode Humanic SK, kde nájdete široké spektrum najrôznejšej obuvi pre dámy, pre pánov a aj pre deti. Využite super ceny a objednávajte z pohodlia domova.

Kód platí do 31.12.2021

Súvisiace obchody

ZOOT, Humanic, Myprotein, Holime.eu, Grada.sk, Dognet store

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa