Nové zľavové kupóny v Premier Farnell, myAustria.sk a Colorland

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 14.04.2021

Dnes vám ponúkame 5 nových zľavových kupónov z kategórií elektro a pc, spotrebiče a biela technika, počítače a doplnky a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov myAustria.sk, Colorland a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

Premier Farnell

Získajte zľavový kupón Premier Farnell 12 % na celý nákup v tomto prémiovom obchode. Vyberte si zo širokej ponuky elektra a doplnkov od spoločnosti Farnell. 

Kód platí do 30.06.2021

MyAustria.sk

K dispozícii je aj  zľavový kupón myAustria.sk 10 % na produkty značky Ajax, ktoré vám zaručia absolútnu čistotu. Navyše v rakúskej kvalite a teraz, vďaka kupónu aj za super cenu.

Kód platí do 19.04.2021

Colorland

Skvelou možnosťou ako ušetriť je aj zľavový kód Colorland  70 % na personalizovaný nástenný fotokalendár v najobľúbenejšej veľkosti A4. Uchovajte svoje spomienky v jedinečnom kalendári za skvelú cenu.

Kód platí do 30.04.2021

Ak nechcete zo svojich fotiek spraviť kalendár a ste skôr milovníci klasickej fotografie, tak tu je práve pre vás zľavový kód Colorland  40 % na 120 kusov Fotografií KLASIK (10 × 15 cm). Klasická veľkosť a až 120 kusov za bezkonkurenčnú cenu.

Kód platí do 30.04.2021

Eshop Colorland vám prináša aj skvelú možnosť na personalizovaný darček pre niekoho, koho milujete. Je tu zľavový kupón Colorland 47 % na magický foto hrnček. Vyberte vašu obľúbenú fotografiu, dajte ju vytlačit na hrnček a sledujte mágiu!

Kód platí do 30.04.2021

Súvisiace obchody

MyAustria.sk, Premier Farnell, Colorland

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa