Novinky z Tipli #5

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

Týždeň utiekol ako voda a my sa nevieme dočkať, kedy vám povieme, čo sa u nás udialo. Určite už umierate od zvedavosti, aké nové obchody vás na Tipli čakajú. Výnimočne sa s vami nepodelíme o novinky zo zákulisia - nekonala sa žiadna oslava, a ani sme na nikoho nestrieľali. Asi si poviete, že s nami začína byť trochu nuda...

Nebojte sa, nezleniveli sme, pripravujeme sa však na niečo oveľa väčšie, než je strielanie na našich kolegov. :-) Poprosíme trochu trpezlivosti, veď viete ako sa hovorí - ruže prináša. Tentokrát to síce nebudú ruže ale... čoskoro sa všetko dozviete!

Nové obchody na Tipli

V pridávaní nových obchodov sme ani tento týždeň nezaháľali a odteraz môžete nakupovať v 10 ďalších e-shopoch. Kde s nami po novom ušetríte peniaze? Poďme sa na to spoločne pozrieť!

Plutvy.sk

Novinky z Tipli #5

Pojmy ako šnorchlovanie, freediving, spearfishing, potápanie a plávanie vám zďaleka nie sú cudzie. V mori sa cítite ako doma, z jazera vás nik nemôže dostať, a keď to nejde inak, bazénom tiež nepohrdnete. Potešíme vás, prichádza obchod pre všetkých milovníkov vody! Na Plutvy.sk nájdete plutvy, potápačské masky, šnorchle, neoprény, plavecké okuliare a doplnky.

Nakúpiť na Plutvy.sk

Miniinthebox.com

Novinky z Tipli #5

Milujete nákupy na čínskych e-shopoch? Kto by sa tomu čudoval - tovar nájdete za nízku cenu, za dopravu vo väčšine prípadov neplatíte a výber je naozaj obrovský. Aby ste si nákupy v Číne mohli užívať ešte viac, k našim novým obchodom sa pridal Miniinthebox.com. Vyberte si niečo zo širokej ponuky elektroniky, doplnkov, dámskej a pánskej módy a množstva iného.

Nakúpiť na Miniinthebox.com

TomTop

Novinky z Tipli #5

A s predstavovaním nových čínskych e-shopov ešte nekončíme. TomTop je ďalší z populárnych internetových obchodov a vybrať si na ňom môžete elektroniku, mobilné telefóny, tablety, príslušenstvo pre auto, dom aj záhradu, šperky a veľa iného. Samozrejme to všetko za úžasne nízke ceny!

Nakúpiť na TomTop

Vivrehome.sk

Novinky z Tipli #5

Zariaďujete si nový byt alebo váš už omrzela stará sedačka, či nábytok? Ste romantici, bohémy, alebo uprednostňujete praktické kúsky? Na tom vôbec nezáleží. Na Vivrehome.sk si z obrovského výberu nábytku vyberie každý. Okrem neho si svoje bývanie môžete zútulniť originálnymi bytovými doplnkami alebo textíliami, ktoré sa vždy riadia aktuálnymi trendmi.

Nakúpiť na Vivrehome.sk

Baby Belly

Novinky z Tipli #5

Nového potomka sa nemôžete dočkať. Najradšej by ste mu nakúpili všetky tie roztomilé vecičky a hračky. Nesmiete však zabúdať ani na seba a na to, aby ste sa počas tehotenstva stále cítila pohodlne a príťažlivo. Štýlovú tehotenskú módu nájdete v našom novom internetovom obchode Baby Belly!

Nakúpiť na Babybelly.sk

Súvisiace obchody

Baby Belly, Vivrehome.sk, MiniInTheBox.com, TOMTOP

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa