Obujte si najkrajšie sandále na leto

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

K letu neodmysliteľne patria šaty, šortky a iné letné kúsky, v ktorých sa budete cítiť sexy a pohodlne zároveň. Ako vaše módne kreácie doladiť do dokonalosti tak, aby ste vyzerali ako diva? Obujte na svoje nôžky trendy letné sandále. Či už zvolíte nízke, sandále na platforme alebo do neba siahajúce ihličky závisí len od vášho vkusu. Pozrite si s nami najkrajšie sandále od obľúbených predajcov obuvi.

Netrpte v teniskách či uzavretých lodičkách. Na trhu existuje nespočetné množstvo predajcov, ktorí prinášajú každoročne nové kolekcie letnej obuvi. Kvalitné a moderné dámske sandále vám vydržia a budú vám robiť spoločnosť počas celého leta. Stačí si len vybrať tie, ktoré najlepšie zodpovedajú vášmu štýlu.

Trendy dámske sandále z vás spravia bohyňu

Vyberajte si zo stoviek modelov a štýlov topánok. Populárne predajne obuvi prinášajú zákazníčkam nádherné kúsky, v ktorých je radosť kráčať. Pozrite si s nami tipy na letné sandále, ktoré využijete počas teplých dní na rôzne príležitosti. A čo najlepšie vyšperkuje každý outfit? No predsa dokonalá obuv, ktorú miluje každá žena.

Tip: Ako kúpiť dámske sandále lacnejšie

Jedným z trikov ako ušetriť peniaze a zároveň vyberať z nekonečného množstva produktov sú nákupy online. Na trhu existuje veľké množstvo e-shopov s topánkami.

Trik ako nakúpiť obuv lacnejšie je veľmi jednoduchý. Stačí využiť cashback od portálu Tipli, ktorý vám časť peňazí z online nákupu vráti. Nakupujte cez Tipli u jedného z 350 partnerských obchodov a cashback sa vám pripíše na účet.

Nakupovať topánky lacnejšie

1. Gladiátorky od Baťa

Obliekate sa pohodlne a preferujete skôr hippie štýl? Alebo ste rockovejšia duša, ktorá miluje čiernu a bohate si v lete vystačí s obyčajným tričkom a šortkami? Ku kvetovaným šatám, ale aj k dorthaným kraťasom sa perfektne hodia gladiátorky. Nachodiť v nich môžete kilometre, keďže sú na nízkom podpätku. Hodia sa na bežné nosenie počas všedných dní, na letný festival, ale aj na romantickú večeru. Sú ľahko skombinovateľné a nemali by vo vašom botníku rozhodne chýbať. Super výber nájdete v e-shope Baťa.

baťa

Hit posledných sezón, ktorými sú gladiátorky, kúpite za super ceny v predajni Baťa.

2. Romantické platforny Deichmann

deichmann

Tieto sandále kúpite na Deichmann.

Chcete vyzerať vyššie, mať dlhšie nohy, a pritom chodiť pohodlne ako v bavlnke? Stavte na sandále na platforme. Výborne vyzerajú so šatami aj nohavicami. Obuť si ich môžete dokonca aj k plavkám počas dovolenky. Chystáte sa na letnú párty, kam sa musíte obliecť elegantnejšie? Platformové sandáliky sú na to idálnou voľbou. Lepšiu kombináciu sexy a pohodlného zaručene nenájdete. Obľúbená Deichmann obuv prináša výber desiatok štýlových kúskov, z ktorých si vyberie každá nákupná maniačka.

3. Ihličky od Topánkovo

Chystáte sa v lete na svadbu? Alebo len preferujete chôdzu v podpätkoch? Nič nie je krajšie ako vysoká ihlička. Vďaka tomu, že aktuálna móda búra bariéry, ihličky môžete nosiť takmer ku všetkému. K dlhým šatám, krátkym šatám, sukniam a dokonca aj džínsom. Nie sú to topánky na každodenné nosenie, avšak raz za čas sa každá dáma rada premení na labuť, ktorú si všimne celá miestnosť. Najlepší výber štýlových ihličkových sandálov za bezkonkurenčné ceny nájdete na Topánkovo.sk.

topankovo

Ihličkové sandále z e-shopu Topánkovo z vás spravia kráľovnú každej spoločenskej udalosti.

4. Šnúrovacie sandáliky CCC

ccc

Tieto sandále kúpite v e-shope CCC.

Moderné CCC sandále na klinovom podpätku sú super alternatívou ku gladiátorkám. Su niekde na pomedzí medzi vysokými a nízkymi sandálmi. Môže si ich dovoliť nosiť každá žena bezohľadu na typ postavy či výšku. Vynosíte ich nielen v lete, ale aj počas teplej jesene, pretože budú vyzerať fantasticky napríklad s koženou alebo rifľovou bundou. Okrem toho ich využijete aj na spoločenské udalosti, pretože sa hodia rovnako k šatám. Vyberte si neutrálne čierne alebo stavte na výrazné farby. Ani jedna voľba nebude krokom vedľa

★Nakupujte sandále za výhodné ceny★

Ušetrite na nákupe obuvi maximum. Kombinujte cashback od Tipli so zľavovými kupónmi.

  • Vemzu – štýlový e-shop obľúbený medzi všetkými fashionistkami
  • BIBLOO – svetové značky za prijateľné ceny
  • Vivantis – všetko zo sveta módy a krásy pod jednou strechou

Súvisiace obchody

Baťa, DEICHMANN, Vivantis, topanky.sk, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa