Overené zákazníkmi! TOP predajci na AliExpress

Tipy k nákupuNávody na AliExpress.com  |  Nákupy z Číny  |  Akčné ponuky a výpredaje  |  Nakupovanie  |  Návody 10. 11. 2021

AliExpress celkovo ponúka viac než 60 miliónov produktov. Predstavte si ten obrovský počet predajcov a značiek. Ako sa vyznať, ktorý predajca ponúka skutočne kvalitný tovar za výhodné ceny? Inšpirujte sa AliExpress Brands' day (deň značiek na AliExpress).

Čo je to AliExpress Brands' day?

O čom AliExpress Brands' day je? Začiatkom mája prebiehalo celosvetové hlasovanie zákazníkov o ich najobľúbenejšieho AliExpress predajcu. Užívatelia zdieľali na Facebook príbeh o ich obľúbenej Aliexpress značke s označením #AliExpressBrandsDay. Následne boli 15. mája vyhlásení tí najlepší z najlepších alebo TOP predajci na AliExpress. Ste zvedaví, ktorí sa prebojovali do úzkeho výberu?

TOP predajci na AliExpress

Prejsť na Aliexpress TOP značky

TOP 5 overených predajcov

Elektronika | Xiaomi Mi Store

Aliexpress Brand´s Day

Značka Xiaomi je u nás stále populárnejšia. Vďačí za to predovšetkým nízkej cene, ale aj stále inovatívnejšiemu dizajnu a funkciám. V Xiaomi Mi Store nájdete všetky modely smartphonu, notebooky a ostatné potrebné doplnky k Xiaomi. Hodnotenie predajcu: 99 % .

Móda | Giordano Official Store

Aliexpress Brand´s Day

Štýlové kúsky za každému dostupné ceny - to predstavuje Giordano Official Store. Nájdete v ňom módu od výmyslu sveta, nech už potrebujete romantické šaty na večeru s priateľom alebo funkčné tričko na tréning v posilovni. Hodnotenie predajcu: 99,1 % .

Tipli TIP: Angličtina nepatrí práve k vašim silným stránkam? Nastavte si AliExpress po slovensky.

Hodinky | BOBO BIRD Official Store

Aliexpress Brand´s Day

Aj vás už pobláznil trend drevených hodiniek? Prečo za ne dávať veľké peniaze v tuzemských obchodoch, keď na BOBO BIRD ich máte za pár drobných? Vyberte si tie svoje z obrovského výberu modelov a farieb. Hodnotenie predajcu: 98,9 % .

Kozmetika | modelones Official Store

Aliexpress Brand´s Day

Rozžiarte svoj outfit krásnymi farbami nechtov. Či už uprednostňujete matné laky na nechty, alebo si potrpíte na trblietky, všetko pre bezchybnú manikúru nájdete na modelones Official Store. Hodnotenie predajcu: 97,4 % .

Doplnky | EMINI HOUSE Official store

Aliexpress Brand´s Day

Najlepšia priateľka ženy? No predsa správna kabelka! Poznáte dobre známe ženské heslo: “Kabeliek a topánok nie je nikdy dosť”. Omrknite ponuku EMINI HOUSE a obohaťte svoj šatník o nové kúsky. Hodnotenie predajcu: 99,4 % .

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa