Predstavenie e-shopu Mountfield a jeho akcií

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Milovníci starostilovsti o dom a záhradu pozor! Predstavujeme najväčšieho špecializovaného predajcu záhradnej techniky, bazénov, vybavenia pre dom a záhradu v Európe - Mountfield. Pozrite sa s nami e-shopu a jeho akciám bližšie na zúbok.

Spoločnosť Mountfield vznikla v roku 1991 u našich českých bratov. Ako to už s veľkými nápadmi býva, aj tento začal jednou malou predajňou, a to v stredočeských Mnichoviciach.

Dnes sa situáciu rapídne zmenila. Mountfield za dve desaťročia vyrástol v skutočného giganta - najväčšieho predajcu záhradnej techniky, nábytku, bazénov a ďalších potrieb pre záhradu na Slovensku. V súčasnosti prevádzkuje sieť 74 predajní a približne rovnaký počet servisných stredísk a bazénových centier v rámci Slovenska a ČR.

Prečo nakupovať v Mountfield?

Úspech spoločnosti je založený na širokej ponuke produktov, kvalitnom servise a službách zákazníkom. Mountfield poskytuje ako jediný na trhu sedem ročnú záruku. Predajne Mountfield sa vám snažia byť čo najbližšie, preto ich na Slovensku nájdete až 18.

Síce sa pobočky nachádzajú po celom Slovensku, spoločnosť sa stále snaží predajnú sieť optimalizovať a rozširovať. Súčasťou každej predajne je aj odborné servisné stredisko.

mountfield

Mountfield leták

V internetovom obchode aj na pobočke Moutfield nájdete skutočne obrovské množstvo tovaru. Ak sa chcete poistiť, aby vám žiadna výhodná ponuka neunikla, sledujte Mountfield leták. Leták sa pravidelne aktualizuje a väčšinou má platnosť do jedného mesiaca.

V súčasnosti je akutálny leták Krmivo pre psov a Chovateľské potreby. Platnosť oboch sa končí 30.11.2017.

Mountfield akcie

Spoločnosť Moutfield ponúka neustále nové zľavové ponuky a akcie. Kde ich nájdete?

  • Zoznam zliav na Tipli každý deň dopĺňame o nové akcie
  • Profil Mountfield na Tipli - v detaile obchodu nájdete všetky potrebné informácie a práve prebiehajúce zľavy
  • Kolonka Výpredaj na webových stránkach Mountfield
  • Bannery na domovskej stránke Mountfield

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa