Slúchadlá a klávesnica lacno? Nakúpte počítačové vybavenie z AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Ak radi hráte počítačové hry alebo trávite podstatnú časť dňa pri monitore, mali by ste sa zamyslieť nad kvalitou vášho vybavenia. Je tvar optickej myši a klávesnice dostatočne pohodlný? Koľko bude stáť nové vybavenie? Na AliExpress nakúpite kvalitné výrobky za najnižšiu cenu a ešte k tomu ušetríte na doprave.

Pokiaľ si lámete hlavu, kde zoženiete kúpiť hernú myš, slúchadlá, klávesnicu, mikrofón alebo napríklad webkameru, tak si môžete vydýchnuť. Na internetovom obchode AliExpress sme pre vás našli všetko za nízke ceny a s dopravou zdarma! Pokiaľ si nie ste istí online nakupovaním, prečítajte si užitočné informácie ako nakupovať na AliExpress . Nemusíte tak strácať čas hľadaním návodu na internete a môžete sa pohodlne pustiť do vyberania počítačového zariadenia.

Slúchadlá

  • Cena: 16,62 - 17,90 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 41 dní

LED herné slúchadlá vás ponoria do hry bez toho, aby ste rušili svoje okolie. Profesionálne slúchadlá s klasickým 3,5 mm konektorom majú nastaviteľnú veľkosť. Chrániče slúchadiel sú vyrobené z príjemného materiálu, ktorý zároveň zaisťuje izoláciu okolitého šumu. Slúchadlá sú vybavené regulátorom hlasitosti a tlačidlom Mic Mute. K dispozícii sú vo farebnom prevedení čierna s modrou, čierna s červenou a čierna s oranžovou farbou.

Slúchadlá

Slúchadlá z AliExpress.com.

Máte radi šport a hudbu? Hľadáte ako by ste tieto dve veci šikovne skĺbili dohromady? Pozrite sa na bezdrôtové slúchadlá na AliExpress, ktoré si určite zamilujete.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt zatiaľ ohodnotilo 1075 nakupujúcich, z ktorých celkom 134 pridalo reálne fotografie produktu. Zákazníci si chvália rýchlosť dodania tovaru, kvalitné prevedenie produktu. Obchodníka s viac ako ročnou skúsenosťou a s 1512 sledujúcimi užívateľmi môžeme odporučiť.

Zobraziť na AliExpress

TIP: Porovnávajte ceny videohier na platforme Kinguin. Herné kľúče tu kúpite s okamžitým dodaním 24 hodín 7 dní v týždni.

Klávesnica

Klávesnica

Klávesnica z AliExpress.com.

  • Cena: 41,42 - 42,30 eur
  • Doprava na Slovensko: 9,29 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 21 - 29 dní

Ak zháňate hernú klávesnicu, mali by ste zbystriť. Kvalitná káblová klávesnica s podsvietením sa hodí na hranie hier alebo prácu s počítačom. Je vyrobená z plastu a hliníkovej zliatiny. Podsvietenie je možné prepínať na rôzne farby alebo ich kombinácie. Klávesnica sa vyrába v dvoch veľkostiach 43x12x3,5 cm alebo 47x16x7 cm. K dispozícii je v kombináciách čierna a červená, čierna a strieborná a biela s rosegold.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Produkt bol zatiaľ ohodnotený 968 zákazníkmi, z ktorých 174 nahralo aj reálne fotografie klávesnice. Nakupujúci si pochvaľujú hlavne kvalitu prevedenia použitých materiálov a rýchlosť dodania. Obchodník s dvojročnými skúsenosťami na AliExpress a s takmer 20 000 sledujúcimi fanúšikmi určite odporúčame.

Zobraziť na AliExpress

TIP: Hľadáte kvalitnú elektroniku, ktorú si môžete objednať zo slovenského eshopu? Nakupujte v Andrea Shop, kde nájdete kategóriu IT a Gaming.

Webkamera

  • Cena: 15,86 - 17,62 eur
  • Doprava na Slovensko: 2,40 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 27 dní

Webkamera s vysokým rozlíšením, importovaným optickým skleneným objektívom bez skreslenia obrazu, ponúka neobmedzené možnosti v hernom svete. Vďaka vstavanému mikrofónu je schopná zachytiť váš hlas až do vzdialenosti 10 m. Je nastaviteľná a flexibilná. Môže sa ohýbať o 180 ° smerom hore a dole a otáčať až o 360 °. Bez problémov si môžete nastaviť vlastný prívetivý uhol pohľadu. Má automatické vyváženie bielej a korekciu farieb.

Webkamera

Webkamera z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Produkt zatiaľ ohodnotilo viac ako 246 nakupujúcich, z ktorých 22 pripojilo aj reálne fotografie. Zákazníci si chvália kvalitný materiál, funkčnosť a rýchle dodanie. Obchodníka s ročnou skúsenosťou na AliExpress a s takmer 1600 sledujúcimi fanúšikmi môžeme určite odporučiť.

Zobrazit na AliExpress

Myš k PC

Myš

Myš z AliExpress.

  • Cena: 4,13 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 21 - 42 dní

3D optická herná myš sa bude hodiť všetkým priaznivcom herného sveta. Profesionálna myš je zhotovená zo šiestich tlačidiel a rolovacieho kolieska. Je ergonomicky navrhnutá tak, aby pri dlhodobom používaní nebolo vaše zápästie namáhané. K dispozícii je v červenej, zelenej, fialovej a tyrkysovej farbe, ale výrobca informuje zákazníkov aj o možnosti vyžiadať si vlastné podsvietenie.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Tento produkt zatiaľ ohodnotilo celkom 3043 zákazníkov, z ktorých neuveriteľných 402 pripojilo aj reálne fotografie produktu. Nakupujúci si chvália kvalitu použitého materiálu, vyhotovenie výrobku a rýchlosť dodania. Obchodníka so štvorročnými skúsenosťami na AliExpress a s takmer 9150 sledujúcimi fanúšikmi môžeme odporučiť.

Zobraziť na AliExpress

TIP: Spoľahlivý predajca elektra na Slovensku je tpd, v ktorom eshope nájdete všetko, čo potrebujete k hraniu počítačových hier a k práci s počítačom.

Mikrofón

Mikrofón

Mikrofón z AliExpress.

  • Cena: 18,33 - 21,08 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 27 dní

Kvalitný a štýlový. To je štúdiový mikrofón z AliExpress. Je ideálny pre rozhlasové vysielanie alebo štúdiové nahrávanie. Prispôsobuje frekvenčné odozvy a zaisťuje tak zrozumiteľnosť a ostrosť. Vrchná časť je z oceľovej siete a rukoväť zo zliatiny zinku s nárazovzdorným držiakom. Veľkosť mikrofónu je 16x4,8 cm. Odpružený držiak znižuje hluk pri manipulácii. K dispozícii je v čierno, bielo, modro, ružovo striebornej alebo čierno zlatej farbe.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Produkt bol zatiaľ ohodnotený 1667 zákazníkmi, z ktorých 240 pripojilo aj reálne fotografie. Nakupujúci si chvália jednak kvalitné prevedenie, ale aj dobrý pomer cena/výkon. Obchodníka s ročnými skúsenosťami na AliExpress a s viac ako 39 000 sledujúcimi fanúšikmi môžeme určite odporučiť.

Zobraziť na AliExpress

AliExpress cashback

Na internetovej stránke AliExpress.com si môžete zakúpiť takmer čokoľvek za veľmi nízke ceny a často aj s dopravou zdarma. Vďaka Tipli.sk môžete ušetriť ešte viac!

Vďaka cashbacku od Tipli dostanete až 10 % z pôvodnej ceny tovaru späť! Využite túto vynikajúcu príležitosť a nakúpte na AliExpress lacnejšie.

Nakúpiť lacnejšie na AliExpress

TIP: AliExpress pre svojich zákazníkov pripravuje veľké zľavy v jeden deň! Tento AliExpress day vychádzal v roku 2017 na deň 11.11.. Nezabudnite si ho poznačiť do kalendára a skvelé zľavy využiť aj tento rok.

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, TPD, eBay.de, Andrea Shop

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa