Trendy v slnečných okuliaroch 2018

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Leto je pred dverami a vy ešte nemáte slnečné okuliare? Najvyšší čas si nejaké trendy okuliare na leto 2018 vybrať. Poradíme vám, aké vám toto leto nesmú chýbať a čo všetko majú kvalitné okuliare spĺňať.

Prvé slnečné okuliare sa objavili už v Starovekom Ríme. Nero si zeleným smaragdom zakrýval oči, keď pre slnko nevidel na gladiátorské súboje. V priebehu 18. storočia slnečné okuliare dostávali už súčasný tvar. Začiatkom 20. storočia sa dostali do ulíc a zaradili medzi najobľúbenejšie módne doplnky.

Slnečné okuliare, ktoré sa nosia

Okuliare sú stále rovnaké a predsa iné. Každý rok sa nás snažia zaujať svojim tvarom, materiálom a farebnosťou. Za tie roky sa ich na výslní vystriedalo naozaj veľa. V roku 2018 vsaďte na klasiku a jednoduché tvary bez ozdobných prvkov. Skvelý výber značkových okuliarov za výhodné ceny ponúka napríklad Ebay.co.uk. Vyberte si tie svoje!

Nadčasové mačacie oči

slnečné okuliare

Mačacie oči pre osudovú ženu.

Vďaka rámu v štýle mačacích očí alebo butterfly budete neprehliadnuteľná. Skvele nimi zakamuflujete vysoké čelo a široké lícne kosti. Výber farby skiel a rámu necháme na vás. Decentné alebo extravagantné. V jednej alebo viacerých farbách. Buďte originálna v ráme v tvare mačacích očí.

Pilotky nikdy neomrzia

Po „nesmrteľných“ pilotkách túži každý. Nie každému tvar tohto rámu sedí. Ak patríte medzi tipy s trojuholníkovou tvárou, pilotky sú pre vás ako stvorené. Jemný kovový rám a široká škála farieb. Od výrazných, cez zrkadlové až po jemné romantické tóny. Ktoré si vyberiete?

slnečné okuliare

Pilotky - slnečné okuliare, ktoré chce každý.

V okuliaroch oversize vás nikto nespozná

slnečné okuliare

Slnečné okuliare Oversize a poriadna dávka súkromia.

Nie ste žiadna celebrita, ale chcete sa prejsť po meste tak, aby vás nikto nespoznal a nepristavil sa na kus reči? Riešením sú slnečné okuliare oversize. Rám môže byť výrazný a v takej farbe, aká sa vám páči. Zakryjú veľkú časť tváre a nikto si nevšimne, kto sa za nimi skrýva.

Ako si slnečné okuliare vybrať?

Najdôležitejší je pri výbere slnečných okuliarov je UV filter. Kvalitné okuliare majú pohltiť až 98% slnečného žiarenia. Investujte do okuliarov s UV filtrom, aby boli vaše oči počas slnečných dní dostatočne chránené. Veľkosť rámu prispôsobte svojej tvári. Na to, aby mali slnečné okuliare ochranný účinok, musia zakryť celé oko. Materiál a farbu si vyberte podľa vlastného uváženia. Kov, plast a v dnešnom stále populárnejšie drevo.

Pánske slnečné okuliare pre správneho muža

Slnečné okuliare pánske oživia outfit každého muža. Elegána aj športovca. Svoj imidž dotvoria aj správnym výberom rámu. Športové okuliare sú určené ľuďom, ktorí preferujú aktívny štýl života a potrebujú okuliare, ktoré niečo vydržia. Páni, ktorí celý deň trávia v obleku potrebujú rámom zvýrazniť svoju mužnosť a silu. Preto volia niečo jedinečnejšie a elegantnejšie. Potrebujú sa odlíšiť.

Dámske slnečné okuliare ako doplnok každej ženy

Slnečné okuliare u žien nemusia dobre vyzerať len na očiach, ale aj vo vlasoch. Z toho vyplýva, že jedny slnečné okuliare nestačia. Tie, ktoré ste si obliekli včera ku kvetinovým šatám si predsa nedáte dnes k rifliam a tričku. Našťastie je aj v roku 2018 z čoho vyberať. Z ponuky slnečných okuliarov Ray-Ban si vyberiete slnečné okuliare ku každému outfitu. Podčiarknite svoju ženskosť a za tmavými sklami pôsobte ako femme fatale.

slnečné okuliare ray-ban

Slnečné okuliare Ray-Ban pristanú každej žene.

Lacnejšie slnečné okuliare s Tipli

Slnečné okuliare kúpite výhodnejšie a lacnejšie. Navštívte jeden z viac ako 220 obchodov na Tipli módne doplnky a vyberte si slnečné okuliare vašich snov. Skúste cashback portál Tipli a získajte odmenu z každého nákupu.

Súvisiace obchody

Dovolenka.sme.sk, Eyerim, AliExpress, Newchic, Najlepšia móda

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa