Vivantis: príbeh firmy a e-shopu

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Vivantis je pôvodom česká spoločnosť, ktorá expandovala na Slovensko. Skladá sa hneď z niekoľkých e-shopov, ktoré sa postarajú o váš dokonalý vzhľad a zdravie. Čo potrebujete o nákupe na Vivantis vedieť? Poďme sa tomu pozrieť na zúbok.

Spoločnosť vznikla v roku 2001 v Chrudim v Česku, kde sa čoskoro z malého nápadu zrodil veľký projekt a z e-shopu Vivantis v obývačke malá-veľká mocnosť so špecializovanými obchodmi. V roku 2014 do nej vstúpil strategický partner E-commerce Holding, ktorý je spoluvlastnený skupinou Rockaway Jakuba Havrlanta a spoločnosťou Czech Media Invest Daniela Křetínskeho a Patrika Tkáče. V tom istom roku sa spoločnosť rozhodla starať aj o svojich najbližších susedov a na našu veľkú radosť uskutočnila expanziu na Slovensko.

Spoločnosť Vivantis dnes

Vivantis sa orientuje predovšetkým na predaj parfémov, hodiniek, šperkov, módnych doplnkov a produktov pre zdravie a krásu. Na výber máte produkty najznámejších značiek ako je Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Michael Kors a množstvo ďalších.

Vivantis: príbeh firmy a e-shopu

Vivantis v Česku

U našich susedov pozostáva zo šiestich internetových obchodov:

Vivantis na Slovensku

Slovensku máme doposiaľ dva internetové obchody - nie sme však nejako ukrátení. Na stránkach nájdete všetko, čo pre neodolateľný vzhľad potrebujete! :-)

Prečo nakupovať vo Vivantis?

Dnes sme e-shopmi priam zaplavený. Ako si vybrať ten najlepší? Zhrnieme vám niekoľko hlavných výhod spoločnosti Vivantis.

  • všetko pre krásu a zdravie pod jednou strechou. Nemusíte sa preklikávať nekonečným počtov stránok.
  • Až jeden rok na vrátenie tovaru!
  • Zľavy a výpredaje, na ktorých ušetríte desiatky eur. Zľavy nájdete v bannery na domovskej stránke aktualizované každý týždeň.
  • Najnovšie kúsky z oblasti šperkov a módy, aby ste boli vždy trendy.
  • Ponuka je naozaj široká. Vyberáte si z viac než 47 000 produktov.
  • Vivantis inšpirácie - príbehy z oblasti módy, módne inšpirácie na rôzne príležitosti, magazín s radami, tipmi a novinkami.
  • Zákaznícka linka s radcami - odborníkmi.

Doprava na Vivantis

Svoju zásielku si môžete nechať pohodlne doručiť až domov! Doručí vám ich firma GLS už nasledujúci pracovný deň, ak ste objednávku uskutočnili do 15.30. Poplatok za dopravu je 3,50 €. V prípade, že hodnota objednávky prekročí 75 € máte dopravu zadarmo!

Nie každému vyhovuje donáška do domu a navyše, prečo neušetriť nejaké to euríčko, keď máte výdajné miesto Vivantis po ceste z práce. Výdajné miesto nájdete na Slovensku na adrese Uloženka Slovakia, s.r.o., Nobelovo námestie 5, 851 01 Petržalka - Bratislava. Malý poplatok, 1,90 € si však spoločnosť účtuje aj pri osobnom odbere. Ak je vaša objednávka nad 75 €, opäť máte dopravu grátis!

Súvisiace obchody

Vivantis

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa