Zara - štýlová za každých okolností

Tipy k nákupuNakupovanie 24. 4. 2023

Dostať pekné a kvalitné kúsky do šatníkov žien a mužov na celom svete Zare nerobí žiadny problém. Vďaka dostupným cenám si ich môže dovoliť skutočne každý. Prebuďte v sebe módneho guru vďaka Zare.

Inšpirujte sa novými vzormi, originálnymi strihmi a širokou škálou farieb, ktoré Zara do sveta módy každoročne prináša. Navštívte jednu z jej pobočiek osobne alebo nakupujte na Zara online. Je len na vás, ktorý spôsob nakupovania si vyberiete. Nezabudnite, že Zara zľavový kód bohužiaľ nie je k dispozícii, a tak jedinou možnosťou ako ušetriť je Zara výpredaj.

Za všetkým hľadaj nespokojnú ženu

Zara, jedna z najznámejších módnych značiek, vznikla v roku 1975 v Španielsku. Založil ju podnikavý Amancio Ortega. Reagoval na sťažnosti svojej manželky, ktorá si nemohla dovoliť kvalitnú spodnú bielizeň, lebo bola príliš drahá. Cesta, ako dostať kvalitné oblečenie v dostupnej cene do strednej triedy sa začala. S medzinárodnou expanziou Zara začala v roku 1988. O obľúbenosti značky svedčí viac ako 2000 pobočiek v 90 krajinách sveta.

Španielsku vždy verná

Ako jedna z mála značiek nepresunula výrobu do lacných krajín. Viac, ako 50% tovaru, ktorý ponúka, pochádza zo Španielska alebo okolitých štátov. Vývoj a výrobu svojich trendov stále drží pod jednou strechou, preto je schopná v priebehu 1-2 týždňov reagovať na rýchle zmeny módneho priemyslu a nové trendy do svojich kolekcií zakomponovať v krátkej dobe.

Pilulka.sk

Originálna móda značky Zara osvieži každý šatník.

Zara a jej všestranná ponuka

Rovnako kvalitné a rôznorodé veci tu nájdu zákazníci rôznych vekových kategórií. Z bohatej škály tovaru si vyberú ženy, aj muži a v oddelení Zara Kids nakúpite aj pre svojich potomkov. Na svoje si prídu priaznivci ležérneho mestského štýlu, ale nebudete ukrátení, ani keď preferujete business štýl. Zara má široký záber a každý milovník módy si tu príde na svoje.

Spestrite svoj šatník originálnymi kúskami a ukážte svetu, čo sa nosí. V Zare nájdete všetko dd kabátov, cez blúzky, tričká, až po obuv.

Ak ste sa v Zare obliekli od hlavy po päty a potrebujete už len nejaké doplnky v podobe slnečných okuliarov, či bižutérie, nezúfajte. V Zare presne vedia, čo potrebujete a z jej ponuky si aj v tomto smere určite vyberiete.

Zara v online priestore

Na čo blúdiť po obchodoch, keď si svoju obľúbenú značku môžete kúpiť aj doma. Zara online na Slovensku funguje od marca 2016. Eshop je prehľadne rozdelený na kategórie pre dámy, TRF, pánov a deti. Akciový tovar tvorí osobitnú kategóriu. Nakúpite tu vybrané dámske, pánske a detské oblečenie za veľmi atraktívne ceny.

Pre nerozhodných je tu kategória TENTO TÝŽDEŇ. Inšpirujte sa a vyberte si to, čo sa vám na predstavených modeloch najviac páči.

zara

Skúste nákup z pohodlia domova so Zara online.

Objednaný tovar si zadarmo vyzdvihnete v najbližšej pobočke Zara. Ak sa rozhodnete pre štandardné doručenie poštou, na tovar si počkáte 3 – 5 dní a cena nákupu sa vám navýši o poštovné. Výhodou je, že ak vám tovar nesadne, môžete ho v ktorejkoľvek predajni Zara vrátiť .

Na veľké fotky a tovar nafotený z viacerých strán si rýchlo zvyknete. Niektoré veci by ste si v predajni nevšimli, ale detail fotky vás zláka tak, že sa ani nenazdáte a košík je plný.

Informácie o nových akciách a kolekciách nesmú chýbať

Sledujte Zaru prostredníctvom sociálnych sietí a žiadna novinka z jej dielne vám neunikne. Jednou z možností, ako sa pravidelne dostať k novinkám, ktoré Zara Slovensko ponúka, je aj newsletter. Prihláste sa na jeho odber a na emailovú adresu vám príde v pravidelných intervaloch.

zara

Zara Home - inšpirácia do každej domácnosti.

Odhaľte čaro Zara Home

Ak si tak, ako na oblečení dáte záležať aj na doplnkoch do domácnosti, navštívte Zara Home, ktorá funguje od roku 2003. Eshop je rozdelený do kategórii podľa izieb. Nezvyčajnou, ale veľmi milou kategóriou je kategória domáce oblečenie. Veľmi nás zaujala kategória DIEŤA, ktorá je zameraná výhradne na detské bytové doplnky a to nie len do detskej izby. Milovníci zliav si aj v Zara Home prídu na svoje.

Ak chcete mať doma najmodernejší bytový design, navštívte eshop Zara Home a osviežte svoju domácnosť originálnymi doplnkami. Neoľutujete.

Zara Slovensko - predajne, otváracie hodiny

Na Slovensku nájdete zatiaľ Zaru iba v našom hlavnom meste.

  • Zara Bratislava Aupark Shopping Center - Einsteinova 18, otváracia doba: 10:00-21:00
  • Zara Bratislava OC Central - Metodova 6, otváracia doba: 10:00-21:00
  • Zara Bratislava Avion Shopping Park - Bratislava-Ružinov, otváracia doba: 10:00-21:00

Príjemné nákupy módneho oblečenia nájdete aj na Blancheporte.

Súvisiace obchody

Baťa, Blancheporte.sk, Nahodsa.sk, DekorHome

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa