Zariaďte si spálňu s Möbelix

Tipy k nákupuNakupovanie 27. 3. 2023

Človek prespí približne 1/3 svojho života. Spálňa a najmä posteľ sú preto veľmi dôležitým prvkom, ktorý ovplyvňuje kvalitu nášho života. Počas spánku si dobíjame svoje baterky, regenerujeme telo a znižujeme stres. Vytvorte si dokonalú spálňu s Möbelixom. Ukážeme vám, čo všetko sa môže hodiť a ako si vyberiete ideálny matrac pre váš spánok.

postel

Spálňa by pre vás mala predstavovať oázu pokoja. Kvalitný matrac, mäkká prikrývka, príjemne posteľné obliečky. To všetko sú veci, ktoré prispievajú ku kvalite vášho spánku. Okrem toho by ste mali mať v spálni dostatočné ticho a nemali by vás rušiť vonkajšie svetlá či iné nepríjemné podnety vo vnútri izby. Vašu izbu skrášlia aj tapety na stenu alebo dekorácie. Nezabúdajte, že aj pri zariaďovaní viete jednoducho šetriť. Stačí keď využijete Möbelix zľavový kód, či nakúpite vo výpredaji.

Mobelix

Posteľ Jalta

Obchod Möbelix ponúka manželské aj detské postele. Detská poschodová posteľ Jalta má rozmery 90 x 200 cm. Vďaka vstavanému stolu a úložnému priestoru je ideálnym kusom nábytku do detskej izby. Písací stôl má 4 kolieska a preto je možné je vytiahnuť alebo zasunúť podľa potreby.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena239 €
Cena s cashbackom235,05 €
Nakúpiť cez Tipli »

Tipli TIP: Chcete mať vo svojom byte originálnu posteľ a nábytok? Skúste si ho vyrobiť z drevených paliet. Alebo sa inšpirujte ponukou Tempo Kondela postelí.

Matrac Arian Visco

Matrac Arian Visco je vyrobený z pamäťovej peny, ktorá sa prispôsobí vášmu telu. Pamäťová pena je vhodná najmä pre seniorov a ľudí, ktorí trpia bolesťami kĺbov. Matrac má odnímateľný poťah a jeho maximálna nosnosť je cca 120 kg.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena199 €
Cena s cashbackom195,71 €
Nakúpiť cez Tipli »
Mobelix

Ako vybrať správny matrac?

V obchode Möbelix nájdete rôzne druhy matracov. Ako ale vybrať ten správny práve pre vás? Mali by ste zvážiť tieto vlastnosti:

1. Tvrdosť matraca

Tvrdosť matracov sa uvádza v hodnotách od 1 pre najmäkšie až po 7, teda najtvrdšie matrace. Mäkké matrace vyrobené z pamäťovej peny sa prispôsobia telu a sú vhodné pre ľudí s kĺbovými problémami. Naopak tvrdšie matrace udržia chrbticu v rovine a sú vhodnejšie pre ľudí s väčšou hmotnosťou. Pre alergikov sú vhodné tvrdšie matrace vyrobené z kokosových vlákien alebo konských vlasov.

2. Pre koho je matrac určený

Do detských postieľok sa odporúča kupovať antialergické matrace vyrobené z kokosových vlákien alebo konských vlasov. Pre deti a študentov tvrdšie matrace, ktoré udržia chrbticu v rovine. Pre seniorov sú vhodné antidekubitné matrace, ktoré zabránia vzniku preležanín.

3. Veľkosť matraca

Veľkosť matraca si samozrejme vyberiete podľa veľkosti postele. Pre manželskú posteľ máte možnosť si vybrať dve samostatné matrace alebo jeden veľký. Samostatné matrace vám v strede postele vytvoria medzeru, ktorú môžete zmierniť spoločným poťahom. Správny matrac by mal byť o 20 až 30 cm dlhší, ako jeho používateľ.

4. Poťah matracov

Poťah matracov by mal byť odnímateľný, aby ste ho v prípade potreby mohli vyprať. Pre alergikov sa odporúča poťah s obsahom striebra. Pre malé deti alebo osoby s inkontinenciou zasa špeciálny zdravotný poťah, ktorý je nepremokavý. Správnu termoreguláciu vám zabezpečí poťah, ktorý má letnú aj zimnú stranu.

Mobelix

Matrac Allergiker Plus

Na Möbelix.sk nájdete aj špeciálny matrac Allergiker Plus vhodný pre alergikov. Má stredný stupeň tvrdosti a rozmery 90 x 200 cm. Je vytvorený z penového jadra s otvorenými pórmi. Materiál je priepustný a dobre vyrovnáva teplotu a vlhkosť. Jadro je bez freónov a tak zabraňuje vzniku roztočov.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena94,90 €
Cena s cashbackom93,33 €
Nakúpiť cez Tipli »

Nočný stolík Rügen

Biely nočný stolík Rügen so štýlovým dizajnom vám vytvorí v spálni príjemnú atmosféru. Má jednu zásuvku a obsahuje jeden prútený košík na odkladanie. Povrch stolíka je vytvorený z dubu a gombíkové úchytky na zásuvke sú striebornej farby. Veľkosť stolíka je 60 x 49 x 40 cm.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena139 €
Cena s cashbackom136,70 €
Nakúpiť cez Tipli »
Mobelix
Mobelix

Lampa Mauricio

Extravagantná lampa Mauricio je vyrobená z čierneho kovu a podstavca z pravého dreva. Lampa je zaujímavý kúsok nábytku, ktorý dodá vašej spálni šmrnc. Môžete si ju dať na nočný stolík alebo ju uložiť na komodu, ktorú máte v spálni.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena14,90 €
Cena s cashbackom14,65 €
Nakúpiť cez Tipli »

Ponuku produktov v obchode Möbelix si môžete prezrieť v aktuálnom letáku Möbelix.

Skriňa Base 3

Trojdverová skriňa Base 3 sa hodí do útulnej, no rovnako aj minimalisticky zariadenej domácnosti. Je vyrobená v dubovom dekore a má rozmery 120 x 177 x 52 cm. Okrem troch dverí skriňa obsahuje aj dve zásuvky. Vnútro skrine tvoria 3 police a jedna šatníková tyč.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena89 €
Cena s cashbackom87,53 €
Nakúpiť cez Tipli »
Mobelix
Mobelix

Zrkadlo Meggy

Ak nemáte zrkadlo priamo na šatníkovej skrini alebo nemáte veľké zrkadlo ani v kúpelni, môžete to vyriešiť kúpou stojacieho zrkadla Meggy. Zrkadlo má drevený rám bielej farby, ktorý jednoducho skombinujete k nábytku. Jeho rozmery sú 40 x 160 x 3,8 cm a preto sa hodí aj do menších priestorov.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena44,95 €
Cena s cashbackom44,21 €
Nakúpiť cez Tipli »

Posteľná Bielizeň Follow Dreams

Posteľnú bielizeň Follow Dreams si môžete zakúpiť na jednolôžkovú aj dvojlôžkovú posteľ. Jej sivá farba a dizajn sa vám budú hodiť aj do jednoducho zariadenej izby. Ak ju skombinujete s farebnou dekou alebo bytovými doplnkami, vyčarujete si v izbe príjemnú atmosféru.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena29,95 €
Cena s cashbackom29,45 €
Nakúpiť cez Tipli »
Mobelix
Mobelix

Koberec Marina

Koberce, rámčeky s fotkami, tapety na stenu a pekné obrazy sú detaily, ktoré vám zaručene zútulnia domov. Koberec Marina je krémovej farby a je vyrobený z umelej kožušiny. Je mäkký a príjemný na dotyk, vďaka čomu ho môžete okrem zeme položiť aj na kreslo či stoličku pre pohodlnejšie sedenie.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena14,99 €
Cena s cashbackom14,74 €
Nakúpiť cez Tipli »

Deka Fluffy

Bielu deku Fluffy môžete použiť na posteľ ako prikrývku alebo prípadne ju prehodiť na kreslo v spálni. Štýlová deka nie je len dekoráciou do vašej domácnosti ale aj praktickou prikrývkou na zimné mesiace.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena19,99 €
Cena s cashbackom19,66 €
Nakúpiť cez Tipli »
Mobelix

Nábytok s cashbackom

Nábytok a dekorácie do spálne nakúpite lacnejšie vďaka cashbacku aj v týchto obchodoch:

Súvisiace obchody

4home, Kondela, dormeo.sk, Möbelix, Dream Lux

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa