AliExpress Day 2020: Najväčší nákupný festival je späť

Tipy k nákupuNávody na AliExpress.com  |  Nákupy z Číny  |  Nakupovanie  |  Návody 4. 11. 2021

Nakupovanie môže byť pre niekoho vášňou a pre niekoho iného môže byť nutným zlom. Každý však pri nákupoch rád ušetrí. Pokiaľ teda aj vy radi výhodne nakupujete na internete, tak zbystrite pozornosť. Blíži sa totiž AliExpress Day 2020, vďaka ktorému budete môcť napríklad nakúpiť darčeky na Vianoce behom jediného dňa, alebo si proste iba spravíte veľkú radosť.

Možno sa pýtate, čo to AliExpress Day vlastne je, ako pre vás táto akcia môže byť výhodná, alebo kedy sa odohráva a akým spôsobom prebieha. Nebojte sa, na všetky tieto otázky a aj na mnohé dalšie budete onedlho vedieť odpoveď.

Predstavujeme AliExpress Day

Fanúšikovia lacného nakupovania sú na AliExpress.com ako doma po celý rok. Vďaka AliExpress Day je ale každý rok nakupovanie na tomto online trhu ešte výhodnejšie.

Pôvod AliExpress Day

Na Slovensku pojem AliExpress Day nie je ešte všeobecne známy. Za jeho predchodcu sa dá označiť sviatok Singles’ Day. Ten pôvodne vznikol v Číne ako protipól dňa svätého Valentína, ktorý je nielen u nás známy ako sviatok zamilovaných. A čo si teda pod týmto sviatkom vlastne predstaviť?

AliExpress Day 2019

Singles’ Day narozdiel od Valentína oslavuje mladých nezávislých jednotlivcov. Pre nakupujúcich je však podstatné predovšetkým to, že vďaka Singles’ Day AliExpress každoročne zdatne konkuruje americkému Black Friday či o niečo menej známemu Cyber Monday. Vlastne ich zisky už dokonca prekonáva.

Najväčší nákupný festival

Neskôr tento sviatok “singlov” čiastočne stratil svoj význam a stal se v podstate synonymom pre vlastný sviatok obchodu AliExpress. Dnes vďaka tomu môžeme hovoriť o najväčšom a najvýhodnejšom nákupnom festivale, ktorý každý rok prekonáva vlastné rekordné štatistiky predajov.

Výhodnosť nákupov v rámci tohto festivalu velmi dobre ilustrujú predaje z minulých rokov. Napríklad v rámci AliExpress Day 2018 sa predalo také množstvo mobilných telefónov, ktoré by zaplnilo plochu 92 futbalových ihrísk. Množstvo predaných bôt by naplnilo 2 717 kamiónov a počet predaných kabeliek by naplnil 50 lietadiel.

AliExpress Day 2019

Tržby naviac každým rokom stúpajú takmer o 30 % a aj tento rok sa dá opäť očakávať nárast už tak neuveriteľných predajov. Dôvodom sú produkty zlacnené na minimum a ich cenu navyše môžete ešte znížiť, pokiaľ sa na AliExpress Day 2020 pripravíte.

Zatiaľ ste na AliExpress nenakupovali? Poradíme vám:

  1. Ako nakupovať na AliExpress.
  2. Ako si nastaviť AliExpress slovensky.
  3. Ako na sledovanie zásielok.
  4. Ako je to s platením cla a DPH.
  5. Ako nakupovať cez AliExpress mobilnú aplikáciu.
Ako nakupovať na AliExpress »

Ako sa pripraviť na AliExpress Day 2020?

Vďaka AliExpress Day 2020 si budete môcť vybrať z 15 miliónov produktov od viac ako 130 tisíc predajcov, ktorí 28. 3. 2020 zlacnia toto ohromujúce množstvo na minimum. AliExpress totiž oslavuje svoje 10. narodeniny, preto by ste pri tom nemali chýbať. Aby ste túto akciu využili naplno, je dobré sa na ňu pripraviť.

Na zvýhodnené nákupy máte 3 dny

Nie, naozaj nie je treba pri AliExpress Day stáť pred začiatkom akcie v tlačenici pred kamenným obchodom, ako to môžete vidieť v záberoch z Black Friday v USA. Pri AliExpress Day môžete nakupovať z pohodlia domova.

Kedy začne AliExpress Day 2020?

Nezabudnite, že AliExpress je čínsky portál, a kvôli časovému posunu tak na Slovensku začína AliExpress Day 2020 už 27. 3. o 17:00 a končí 31. 3. o 16:59.

Zbierajte AliExpress kupóny

Aby ste využili potenciál AliExpress Day 2020 naplno, zbierajte AliExpress kupóny.

Ako kupóny získať

Ak chcete kupónov získať čo najviac, stiahnite si mobilnú aplikáciu zo stránky AliExpress a hrajte hry, v ktorých môžete získať mince. Tie potom môžete vymeniť za kupóny.

AliExpress Day 2019

Môžete sa tiež zapojiť do aktivít na sociálnych médiách, aby ste vyhrali AliExpress kupóny.

Typy kupónov

  • Store kupóny získate zdarma pri kliknutí na detail produktu u konkrétneho obchodníka na AliExpress, alebo výmenou za mince. Tieto kupóny však môžete využiť opäť iba u rovnakého obchodníka.
  • Select kupóny sa dajú využiť iba u niektorých obchodníkov. Pri detailnom zobrazení produktu na AliExpress zistíte, či Select kupón môžete na daný produkt využiť. Na AliExpress máte možnosť filtrovania produktov práve podľa využitia Select kupónov.
  • AliExpress kupóny môžete využiť na akýkoľvek produkt na AliExpress. Tiež sa dajú kombinovať s ostatnými druhmi kupónov a ušetriť tak omnoho viac. Na každý produkt však môžete využiť iba jeden kupón.

Získajte späť peniaze zo svojej objednávky

Nezabudnite tiež na to, že vďaka cashbacku od Tipli.sk môžete získat späť až 10% zo svojej objednávky na AliExpress Day 2020.

Ako funguje cashback

Žijete na Slovensku, ale ste pôvodom z Čiech? Radi pomôžeme aj našim bratom. Pozrite sa, ako si nastaviť AliExpress česky.

A vedeli ste, že Tipli pôsobí aj u našich severných susedov? Przeczytaj więcej o AliExpress Day po polsku.

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa