Blíži sa plavková sezóna - poradíme, ako schudnúť!

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Tipy a triky  |  Rodičia a deti  |  Chudnutie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Slniečko už začína čím viac hriať a čo nevidieť bude tu leto. Ak sa vám cez Vianoce a Veľkú noc na tele usadilo pár nevzhľadných špekáčikov, ktorých sa chcete do leta zbaviť, je najvyšší čas začať! Nebojte sa, chudnutie nie je žiadna veda, takže to bude hračka - poradíme vám, ako schudnúť!

Ak sa chcete naozaj zbaviť prebytočného tuku, treba chudnutie brať vážne a zmeniť svoje návyky vo všetkých smeroch. Jedine tak dosiahnete v najbližšej dobe želané výsledky! Zabudnite ale na to, že sa budete dva týždne mučiť drastickými diétami a potiť krv. Keď schudnete takýmto spôsobom a potom sa vrátite k starému nezdravému spôsobu života, kilá naberiete späť.

Alfou a omegou každého redukčného režimu je pohyb a najmä strava. Na gauči neschudnete a keď sa budete napchávať lupienkami, tak tiež nie. Všetko, čo potrebujete pri prechode na zdravý jedálniček nájdete napríklad v obchode Terno. Prelistujte si Terno leták a vyberte si potraviny, ktoré budete jesť.

5 zlatých pravidiel, ako schudnúť

Strata nadbytočnej váhy nie je žiadna veda - ale treba začať pri zmene životného štýlu. Máme pre vás 5 zlatých pravidiel, ako schudnúť:

  1. Pohybujte sa. Nemusíte rovno bežať maratóny a drieť hodiny v posilňovni. Svoj efekt bude mať aj to, že sa namiesto dvoch zastávok električky prejdete do práce po svojich.
  2. Pite. A tým myslíme vodu, domáce ovocné šťavy a nesladené čaje. Zabudnite na kolové nápoje, džúsy a alkohol - sú samý cukor. Vyskúšajte napríklad naše smoothie recepty.
  3. Strážte sa. Uvedomte si nielen spôsob, ako sa stravujete, ale aj s akou mierou. Naložite si tanier plný jedla, cítite sa sýty už po zjedenej polovici, ale napriek tomu všetko zjete? A čo tak naložiť si rovno menšie porcie? Nebudete preplnený a znížite kalorický príjem potravín prakticky bez námahy.
  4. Jedzte zdravšie. Namiesto žemle s maslom si na raňajky dajte misku ovocia s jogurtom, namiesto hranoliek zemiaky pečené v šupke, namiesto sviečkovej zeleninový krém, atď. Zaraďte do svojho jedálnička viac zeleniny, bieleho a rybieho mäsa a naopak z neho vyškrtnite polotovary, sladké a tučné jedlá.
  5. Relaxujte. Telo potrebuje odpočinok, nezabudnite teda dostatočne spať a vyhýbať sa stresu. Stres nás totiž často núti nezdravo sa napchávať a bez pohybu sedieť doma ako pecival a to je presne to, čo nepotrebujete!

Ako rýchlo schudnúť?

Ste veľmi netrpezlivý a už včera bolo na chudnutie neskoro? Potom budete potrebovať väčšiu pomoc, než len sedliacky rozum. Spôsobov, ako rýchlo schudnúť, je určite viac - dajte ale pozor, aby ste si nevybrali taký, ktorý zničí vaše zdravie. K nim patria predovšetkým drastické diéty a v extrémnych prípadoch aj úplné odmietanie jedla. Na to radšej hneď zabudnite a choďte nato rozumne!

TIP: Zaujíma vás ako schudnúť na bruchu, zadku a ďalších častiach tela? Prehľadajte Youtube! Nájdete tu mnoho praktických rád na domáce cvičenie, za ktoré nedáte ani cent, ale výsledky uvidíte čo nevidieť!

Chudnutie pre dámy - stavte na Ketofit

Dámy, ak hľadáte spôsob, ako rýchlo a účinne schudnúť, stavte na proteínovú diétu od Ketofit - táto diéta je špeciálne navrhnutá pre ženské telo tak, aby vám nechýbali žiadne dôležité živiny. Stačí si vytvoriť celý jedálniček a držať sa ho! Táto prirodná diéta zaberá rýchlo a môžete si ju prispôsobiť podľa toho, ako veľmi potrebujete schudnúť.

ketofit
myprotein

Naberanie svalovej hmoty pre pánov - skúste Najprotein

Páni to často mávajú zložitejšie - najskôr sa chcete zbaviť nielen tuku, ale zároveň ho aj premeniť na svalovú hmotu. Potom vedzte, že bez tvrdej driny to nepôjde. Nielenže sa nevyhnete občasnej návštevy posilňovne, oplatí sa vám aj oživiť si jedálniček o proteínové doplnky od Najprotein. Nezabudnite sa o správnom užívaní poradiť a riadne ho skĺbiť s cvičením podľa praktických rád profesionálov - jedine tak dosiahnete vytúžené výsledky.

Chudnutie pre všetkých - skúste Pilulku.sk

Ako naštartovať organizmus, aby vám v úsilí pomohol? Stavte na prášky na chudnutie z lekárne Pilulka.sk. Špeciálne doplnky stravy obsahujú veľa vlákniny, ktorá podporuje rýchlosť metabolizmu - budete tak rýchlejšie spaľovať tuky. Zároveň zníži vašu chuť na jedlo a dodá energiu pre fyzickú aktivitu. Predpokladom správneho efektu piluliek je však zníženie kalorického príjmu.

prášky na hubnutí

Detoxikujte organizmus, ale pozor na džúsy na chudnutie

Či sa už snažíte schudnúť, alebo len chcete počas jari ozdraviť organizmus, občasná detoxikácia organizmu vám prospeje - choďte na nato rozumne a používajte k tomu len šťavy, ktoré si doma pripravíte samy.

Pretože nikdy neviete, aku mačku vo vreci kúpite. Výrobca do nich môže pridávať sladidlá, konzervanty a ďalšie prísady, ktoré vášmu telu skôr ublížia než prospejú. Je to síce pohodlné, ale vyhodíte peniaze za niečo, čo ste ani nechceli kúpiť.

Všeobecne sa dá povedať, že kupované džúsy sú pre zdravý životný štýl nevhodné. Tie bežné z obchodov obsahujú veľa nezdravého cukru a u tých špeciálne určených k chudnutiu nikdy neviete, čo v nich je a čo tam nepatrí. Náš tip? Robte si ovocné šťavy doma z čerstvého ovocia. Pokiaľ vás šťavy moc nezaujímajú, vyskúšajte špeciálne produkty v biokvalite - takému biodetoxu sa nič nevyrovná!

Začnite chudnúť!

Na čo teda ešte čakáte? Plavková sezóna je za rohom, takže je to buď teraz, alebo nikdy. Pustite sa do chudnutia ešte dnes!

Začať chudnúť

Súvisiace obchody

ZelenýŽivot.sk, BIOnatural, Lieky24.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa