Deichmann: topánky do každého (ne)času

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Nie len šaty robia človeka. K dokonalému výzoru potrebujete aj dokonalé topánky. Kde také nájsť? No predsa v internetovom obchode a predajniach Deichmann! Prezrite si s nami to najlepšie z najlepšieho z ich akutálnej zimnej kolekcie.

Ako už z názvu spoločnosti vyplýva, jedná sa o pôvodom nemeckú spoločnosť, ktorá na Slovensko expandovala v roku 2004. Slovenskí zákazníci najviac obľubujú dizajn výrobkov, kvalitu a dobrý zákaznícky servis. V prípade skutočne nie je problém napríklad s reklamáciou výrobku.

Kvalita a pohodlie za spotrebiteľsky výhodné ceny. Presne to Deichmann ponúka! Podľahnite jednému alebo hneď niekoľkým jeho lákavým modelom topánok. Dnes si bližšie predstavíme zimné vychytávky z dielne topánkovej veľmoci.

TIP: Sledujte aktuálny Deichmann leták online a inšpirujte sa najnovšími trendmi.

Lacnejšie Deichmann topánky vďaka cashbacku!

Nakupujte odteraz topánky lacnejšie. Na ich kúpe môžete ušetriť vďaka službe cashback. Stačí sa zaregistrovať na Tipli, prekliknúť sa do eshopu Deichmann a nakúpiť. Tipli pripisuje až 4 % späť na účet.

Ako cashback funguje »

Dámy, buďte trendy aj v zime!

Dámy to majú v zime asi najzložitejšie. Jedna návšteva obchodu s obuvou ani zďaleka nestačí. Ku kabátu sa hodia elegantnešjie modely alebo čižmy, na chôdzu po zasnežených a zľadovatelých cestách zase skôr zimné topánky s protišmykovou podrážkou. Nejedno ženské srdce zatúži aj po krásnych kozačkách, a takto by sme mohli pokračovať. :-)

TOP 3 dámske zimné Deichmann topánky

Deichmann topánka

Trendy hnedé kožené topánky Deichmann s vintage vzhľadom. Cena: 54,90 EUR. Cena po cashbacku: 52,70 EUR.

Deichmann topánka

Čierne elegantné Deichmann čižmičky na nízkej podrážke. Cena: 89,90 EUR. Cena po cashbacku: 86,30 EUR.

Deichmann topánka

Kotníkové čižmičky na opätku z Deichmann predĺžia postavu. Len za 39,90 EUR. S cashbackom: 38,30 EUR.

Nakúpiť na Deichmann »

Deichmann topánky na zimné mesiace pre pánov

Páni najmä v posledných rokoch, čo sa týka módy nijako nezaostávajú. Čoraz častejšie vidíme v uliciach štýlovo oblečených mužov. Páni, dokonalú bodku za svojim outfitom taktiež spravíte výberom vhodných topánok! Deichmann obuv je ideálnym riešením pre výber topánok na každú príležitosť.

Objavte krásne pánske zimné topánky

Deichmann topánka

Buďte trendy a v teple s pánskymi topánky s robusnou podrážkou od Deichmann. Cena: 49,90 EUR. Cena po cashbacku: 47,90 EUR.

Deichmann topánka

Stavte na zateplené pohodlné topánky od Deichmann. Sú ako stvorené pre chladné dni v meste. Cena: 69,90 EUR. Cena po cashbacku: 67,10 EUR.

Deichmann topánka

Model pánskych topánok v univerzálnej čiernej farbe nájdete tiež v Deichmann. Len za 24,90 EUR. Cena po cashbacku: 23,90 EUR.

Nakúpiť na Deichmann »

Ochráňte detské nožičky v studených zimných dňoch

Detičkám sa noha stále formuje, preto je dôležité brať pri výbere ohľad na tvar a materiál podrážky. Prípadne môžete do topánočky vložiť ortopedické vložky, ktoré ochraňujú pred tvorbou plochých nôh. Pri voľbe nezabudnite ani na dostatočné zateplenie topánky. Pamätajte si, že na veľkosti topánok veľmi záleží. Radšej kupujte o niečo väčšiu veľkosť (deti zväčša v zime majú pančuchy či hrubšie ponožky a ich noha tiež rastie rýchlejšie).

Detské zimné Deichmann topánky najvyššej kvality

Deichmann topánka

TEX membrána udržiava optimálne prostredie pre chodidlo. Topánočky nájdete v Deichmann za cenu: 26,90 EUR. Po cashbacku len za 25,80 EUR.

Deichmann topánka

Frajerské modro-hnedé topánky pre chlapca z Deichmann majú protismykovú podrážku. Stoja 19,90 EUR. Po cashbacku len za: 19,10 EUR.

Deichmann topánka

Zimné topánočky s protišmykovou podrážkou a zateplenému vnútru z Deichmann len za 24,90 EUR. Po cashbacku za: 23,90 EUR.

Nakúpiť na Deichmann »

Ďalšie obchody s obuvou

Pozrite sa na obchody, kde vďaka Tipli dostanete za nákup časť peňazí späť.

  • Eobuv.sk - Najväčší internetový predajca obuvi u nás. Nájdete tu obuv značiek ako Ecco, New Balance, Gant, Geox, Converse a mnohé ďalšie. Tu získate 3,3 % späť z nákupu.
  • Baťa.sk - Kvalitná obuv s dlhoročnou tradíciou a moderným dizajnom. Tu získate 3 % späť z nákupu.
  • Footshop.sk - Jedinečné kolekcie známych značiek tenisiek. Tu získate 2,5 % späť z nákupu.

Súvisiace obchody

Baťa, DEICHMANN, Footshop, Obuvame.sk, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa