Dni Marianne 2021

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Najlepšie nákupná príležitosť roka - Dni Marianne sú tu opäť so svojim ďalším pokračovaním. Tentokrát sa môžete tešiť na viac ako 750 výhodných ponúk a možnosť šetriť 2x. Ako je to možné? Vďaka cashbacku od Tipli.

Dni Marianne 2020 boli nesporným úspechom a podobne ako Dni Marianne 2019 pomohli ušetriť tisíckam z vás mnoho eur. Podobne aj tohtoročné Dni Marianne 2021 sú septembrovou záležitosťou, ktorá sa bude konať v rovnaký termín v Česku aj v Slovenskej republike. Tradične sú úzko späté s magazínmi Marianne a Marianne bydlení, ktoré si môžete práve v tomto období predplatiť za zvýhodnenú cenu.

Dni Marianne budú tento rok prebiehať od 17. septembra a posledné výhodné nákupy budete môcť urobiť 19. septembra. Do akcie sa zapojilo viac ako 4000 obchodov z celej Českej republiky a Slovenska. Okrem zľavových kupónov do výšky až 50 % sa môžete tešiť aj na rôzne darčeky a mnohé ďalšie skvelé príležitosti, ktoré Dni Marianne každoročne prinášajú.

Dni Marianne 2021 prinášajú ešte viac zľavových ponúk ako minulý rok. Vyberať si môžete zo 773 ponúk a z celkovej ponuky 4396 obchodov. Či sa už rozhodnete pre nové oblečenie, elektro alebo vyberiete hračky pre vaše ratolesti, je úplne jedno. Jasné je, že pri každom takomto nákupe výrazne ušetríte. Stačí, keď použijete Dni Marianne zľavové kupóny. Tie sme pre vás pridali aj na Tipli a prihodili k ním ako vždy skvelý cashback, čiže peniaze naspäť z každého nákupu. Je to pritom také jednoduché. Stačí sa iba prekliknúť na stránku predajcu cez Tipli, zadať Dni Marianne zľavový kód a tešiť sa na nový skvelý kúsok do domácnosti, záhrady, či do práce. Okrem zľavového kódu, tak môžete očakávať aj cashback, čiže peniaze naspäť od Tipli.

Obrázok

Ako môžete získať Dni Marianne zľavové kódy?

Tak, ako každoročne nájdete zľavové kódy v tlačených časopisoch Marianne a Marianne Bydlení. Ak však chcete pomôcť životnému prostrediu a nechce sa vám ručne a pracne strihať papierové zľavové kupóny, tak je tu pre vás Dni Marianne aplikácia. Práve v mobilnej aplikácii nájdete všetky podstatné informácie o prebiehajúcich akciách a zľavách a najmä všetky zľavové kupóny. Aplikácia je k dispozícii pre operačný systém Android aj iOS a je spoplatnená čiastkou 4,49 €. Ak sa však zamyslíte nad tým, koľko ušetríte, tak sa kúpa aplikácie nesporne oplatí. Nezabúdajte, že môžete šetriť 2x s Tipli, vďaka cashbacku.

Marianne Lounges

Ďalšou príležitosťou ako ušetriť ešte viac a získať hodnotné darčeky sú Marianne Lounges, kde na vás čaká skvelá atmosféra a zaujímavý program. Na Slovensku môžete navštíviť Marianne Lounge Bratislava v nákupnom centre Aupark. Pre získanie skvelých darčekov stačí priniesť 5 účteniek z obchodov, ktoré sa zapojili do kampane Dni Marianne Slovensko 2021. Navyše sa môžete tešiť aj na rôzne ochutnávky a ďalšie prekvapenie, ktoré si pre vás organizátori Dni Marianne pripravili. Prezradiť môžeme napríklad obľúbenú nákupnú tašku, ktorá bude tento rok v úplne inej farbe. Zvyšné prekvapenia však už na vás čakajú práve v Marianne Lounge v nákupnom centre Aupark Bratislava.

Dni Marianne obchody

Široké spektrum obchodov, kde máte na výber veľké množstvo kvalitných produktov. Organizátori sa vždy snažia pokryť čo najširšie rozpätie rôznych kategórií. Medzi tie najobľúbenejšie sa dajú zaradiť určite móda a obuv alebo elektro a pc. Na popularite naberá aj kategória parfémy a kozmetika, ktorá prevonia každú domácnosť. Čo tak zľavy na hračky pre deti alebo na príslušenstvo do auta? Toto všetko a ešte omnoho viac vám prinášajú Dni Marianne 2021. Stále však môžete ušetriť ešte viac. Stačí nakúpiť online cez Tipli a navyše získate cashback z každého nákupu v partnerských obchodoch. Šetrite najviac ako sa len dá!

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa