Black Friday 2024: obchody, zľavy, kupony

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  Zľavové akcie 24. 1. 2024

Black Friday je každoročne jeden z najpopulárnejších, ak nie najpopulárnejší nákupný sviatok celého roka. Najlepšie ceny, zľavy až do výšky - 80 % a ešte omnoho viac. Ako ušetriť čo najviac a kde nájsť tie najlepšie kúsky? Pozrime sa na to spoločne.

Black Friday 2024

Black Friday je bez debaty najvýhodnejším obdobím na nákup každý rok. Inak tomu nie je ani teraz. Zľavy tých najznámejších značiek až do výšky 80 % a ešte omnoho viac. 29. november sa pomaly blíži. Tento rok pripadá Black Friday práve na tento dátum. 

Black Friday, či po slovensky "Čierny piatok" je teda charakteristický obrovskými zľavami. Tie však nemusia trvať iba jeden deň. Často sa totiž stáva, že sa Black Friday 2024 natiahne aj na víkend a vznikne takzvaný Black Weekend. Vybrané internetové obchody dokonca praktikovali aj Black Week, čiže týždeň plný zliav.

Zoznam obchodov zapojených do Black Friday 2024

Do akcie akou je Black Friday sa zapája takmer každý známejší, či menej známy obchod. Zľavy platia v internetových obchodoch a aj v kamenných predajniach. Okrem vysokých zliav je obrovskou výhodou aj široké spektrum zapojených obchodov. Môžete tak nakúpiť rôzne produkty a služby od oblečenia, cez dovolenku až po doplnky do domácnosti. Výber je naozaj široký. Prinášame vám preto výber tých najzaujímavejších obchodov zapojených do nákupnej akcie Black Friday 2024.

Obrázok

Black Friday Alza

Už ste zažili Black Friday v eshope Alza? Ak áno, tak zaručene viete, že sa jedná o jednu z najlepších možností ako ušetriť. Alza navyše usporadúva Black Friday, Black Weekend, či Black Week pravidelnejšie ako jeden krát za rok. Široká ponuka a rýchle doručenie sú samozrejme k dispozícii aj počas tejto nákupnej akcie. A tak si stačí len vybrať, či máte záujem o kozmetiku alebo nové elektro. Black Friday Alza zľavový kupón nájdete prehľadne usporiadané práve na Tipli.

Black Friday Mall

Ani internetový obchod Mall sa počas Black Friday nenechá zahanbiť. Pravidelne pripravuje tie najlepšie akcie a zľavy na elektro, ale aj drogériu, či doplnky a hračky a pre vaše ratolesti. Stačí si len a len vybrať. Výška zliav dosahuje viac ako 80 % a jednoducho ich zvýšite, ak použijete Mall zľavový kupón, ktorý nájdete na Tipli. Počas Black Friday môžete nakupovať aj na Hej.sk a ušetriť so skvelými zľavami. Navyše využite Hej.sk zľavový kód a ušetrite ešte viac.

Datart Black Friday

Potrebujete nový televízor, či počítač? Počkajte na Black Friday zľavy v Datarte. Nakúpte elektroniku lacnejšie! K dispozícii je aj Datart zľavový kód, ktorý už tak nízku cenu dokáže stiahnuť ešte nižšie. Termín Black Friday 2024 je v Datarte rovnaký ako všade inde. Elektro môžete nakúpiť aj na Okay za výhodné ceny a to aj počas Okay Black Friday. Nenechajte si ujsť zľavy a Okay zľavový kupón.

Notino Black Friday

Obľúbená internetová parfuméria Notino je každoročne jeden z najväčších hráčov počas Black Friday. Hľadáte parfémy, kozmetiku, či drogériu? Tu ste na správnom mieste. Odložte si nákup o krátke obdobie a nakupujte počas Black Friday 2024. Práve vtedy totiž dosiahnu ceny úplne dno. Aj to sa však dá preraziť. Stačí si pozrieť Notino zľavový kód. Kvalitnú kozmetiku nakúpite aj v e-shope Yves Rocher. Ušetrite počas Black Friday aj s Yves Rocher zľavovým kódom.

Zalando Black Friday

Oblečenie a obuv od tých najznámejších a najpopulárnejších značiek ako Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren Polo, Guess, Gucci, či Versace. Aj internetový obchod Zalando poskytuje skvelé možnosti šetrenia počas Black Friday 2024. Pripravte sa na 25. november a vyberte si vaše obľúbené kúsky dopredu. Je totiž viac ako pravdepodobné, že vďaka enormným zľavám sa tie najlepšie kúsky vypredajú bleskovou rýchlosťou. V ponuke je samozrejme aj Zalando zľavový kupón.

TPD Black Friday

Aj obchod TPD sa každý rok zapája do veľkej akcie Black Friday. V tomto obchodí nakúpite elektroniku, náradie, nábytok, drogériu aj pomôcky do domácnosti za tie najlepšie ceny. Vďaka zľavám, ktoré niekedy dosahujú až 80 % ušetríte viac peňazí a zariadite si domácnosť výhodnejšie. Nezabúdajte ani na TPD zľavový kód.

Black Friday Panta Rhei

A čo tak kniha? Milióny príbehov, detektívny, romány, komiksy, odborná literatúra, ale aj rozprávky pre deti. Knižný svet nepozná hranice podobne ako Black Friday zľavy v Pantha Rhei. Pridajte k nim aj Panta Rhei zľavový kupón z Tipli a šetrite ešte viac.

Zara Black Friday

V kamenných predajniach i na e-shope Zara môžete tiež ušetriť počas Black Friday. Vyberte si oblečenie priamo od značky Zara za skvelé ceny a ušetrite až 60 %. Zľavy sa vzťahujú na celý sortiment dámskej, pánskej i detskej módy a výnimkou nie sú ani módne doplnky, obuv, či doplnky do domácnosti Zara Home.

ZOOT Black Friday

Skvelé zľavy môžete využiť aj v obchode ZOOT. Často sa výška zľavy pohybuje až nad 50 %, takže nakupovať počas Black Friday na ZOOT sa určite oplatí. Ak chcete cenu ešte vylepšiť, využite ZOOT zľavový kód. Nakúpte si oblečenie, obuv a doplnky pre celú rodinu. Oblečenie nie len na šport môžete nakupovať aj na Bezvasport.sk. Využite napríklad Bezvasport zľavový kupón a ušetrite.

Siko Black Friday

Skvelé zľavy počas Black Friday môžete využiť aj pri nákupe na Siko a zariadiť si tak kúpeľňu alebo kuchyňu podľa vašich predstáv. S Black Friday na Siko to bude ešte výhodnejšie. Navyše si môžete uplatniť Siko zľavový kód a získať ešte väčšiu zľavu.

Mojalekáreň Black Friday

Počas Black Friday môžete nakupovať aj potreby pre vaše zdravie a krásu na Mojalekaren.sk. Nenechajte si ujsť zľavy viac ako 50 % na lieky, doplnky stravy, kvalitnú kozmetiku, produkty pre mamičky a deti či potreby pre domácich miláčikov. Uplatniť si môžete aj Mojalekáreň zľavový kód. Black Friday sa zúčastňuje aj ďalšia lekáreň Dr.Max. Podobne aj tam môžete ušetriť.

IKEA Black Friday

Výnimočné zľavy počas Black Friday môžete využiť aj pri nakupovaní nábytku. Napríklad v e-shope a obchodnom dome IKEA. Vyberte si novú posteľ, naplánujte kuchyňu či si len nájdite nové, štýlové doplnky do bytu. To všetko nájdete na IKEA. Uplatnite si aj IKEA zľavový kupón a ušetrite ešte viac. Nábytok a bytové doplnky nakúpite počas Black Friday aj na Bonami. Využite Bonami zľavový kód a ušetrite.

Wolt Black Friday

Počas Black Friday môžete ušetriť aj pri objednávaní donášky jedla či potravín. Využite Wolt a ich špeciálne zľavy v rôznych obchodoch a reštauráciách. Uplatnite si tiež Wolt promo kód a ušetrite ešte viac. Doprajte si chutné jedlo u vás doma s Wolt.

Kaufland Black Week

V blízkosti sviatku Black Friday organizuje i Kaufland veľké zľavy. Avšak predlžuje to až na celý týždeň. Počas Kaufland Black Week nakúpte potraviny, drogériu, oblečenie a iné produkty za výhodné ceny. Pozrite si Kaufland otváracie hodiny a nakupujte.

Obrázok

Čo to je Black Friday

Black Friday je v zahraničí dobre známa nákupná akcia. Na popularite postupne naberá aj na Slovensku a v Českej republike. Obchodníci na našom území často nazývajú Black Friday akúkoľvek väčšiu nákupnú akciu, hoci tento pojem vznikol v Spojených štátoch amerických ako názov pre pohyblivý nákupný sviatok. Ten pripadá vždy na najbližší piatok po Dni vďakyvzdania.

Staršie ročníky Black Friday

Tie najlepšie informácie ohľadom Black Friday vám na Tipli prinášame už mnoho rokov. Každým rokom sa nákupné šialenstvo Black Friday presúva viac a viac do online sveta. Dlhočizné rady pred kamennými predajňami sú  však stále najmä v Spojených štátoch amerických úplne bežnou záležitosťou.

Black Friday 2023

Dňom D bol 24. november 2023. Ani tento ročník nezostal nikomu nič dlžný. Zapojili sa doňho stovky slovenských aj zahraničných eshopov. Najväčší záujem bol o mobilné telefóny, pneumatiky a parfémy. Zaujímavou štatistikou je, že väčšina ľudí nakupovala medzi šiestou a siedmou hodinou večer.

Black Friday 2022

Black Friday pripadá na dátum 25. novembra 2022. Na Tipli sme pre vás dali dokopy veľký prehľad zliav, kde nájdete všetky podstatné informácie, ktoré potrebujete pred Black Friday 2022 vedieť.

Black Friday 2021

Podobný sumár sme pre vás vytvorili aj v roku 2021, kedy Black Friday pripadol na 26. novembra. Black Friday sa vrátil do starých koľají a okrem online prostredia bol po výluke v roku 2020 aj v kamenných predajniach. Výluku spôsobila pandémia koronavírusu. Aký bol teda návrat? Pozrite sa Black Friday 2021.

Black Friday 2020

Black Friday 2020 bol výrazne ovplyvnený pandémiou koronavírusu, ktorá zachvátila celý svet. Možnosti nakupovania boli výrazne obmedzené najmä pre kamenné predajne. Black Friday 2020 sa teda odohrával z veľkej väčšiny práve v online priestore. Na výške zliav mu to však nič neubralo.

Black Friday 2019

V roku 2019 pripadol Black Friday, respektíve Čierny piatok na 29. novembra. Tak ako každý rok, aj teraz prebehol za účasti stoviek slovenských aj zahraničných eshopov.

Black Friday 2018

Rok 2018 priniesol počas Black Friday obrovské zľavy až do výšky 90 %. Na Tipli sme vám opäť, tak ako každoročne priniesli zoznam tých najlepších nákupných príležitostí pre Black Friday 2018.

Black Friday 2017

Black Friday 2017 bol vôbec prvým, o ktorom sme vás na Tipli informovali. Ihneď sme vám priniesli zoznam internetových obchodov s najväčšími zľavami. To s čím sme začali práve počas Black Friday 2017, každým rokom pokračovalo a prinášalo ešte lepšie zľavy a ponuky.

Súvisiace obchody

ZOOT, TPD, Alza, Datart, Mall.sk, Zara, About You, Zalando

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa